Přejít na výpis diskuzí
Polská prokuratura: Ruští dispečeři navedli letadlo u Smolenska na smrt
3.4.2017 | luk
34 příspěvků
-
ti poláci měli ale štěstí, to my nikdy takové štěstí mít nebudeme
-
*15*
-
zavedeným darebákem.Neumí se to chovat žere to rukama a na WC to chodí do křoví. Tato sebranka má své místo ve stepi, ale ne tady! Rusáka je třeba hnát vždy svinským krokem.Jasně že jsou viníky.
-
-
na víc se nezmůžeš? *15*
-
Chudáčku za svoji retardovanost nemůžeš. Asi jako, za Práglkavcl ubožejší.
-
Jo a co jsi ty ubožáku.Občan země co nic nedokázala? Máš vesmírný program,námořnictvo,jaderný program,těžký průmysl,vlastní letadla?
Nemáš jsi jen čecháček co umí jen urážet, nic víc! -
-
To všechno jste vy Rusové ukradli nebo okopírovali - vesmírný program Německu, námořnictvo Anglii, uran jste naloupili v Československu a dodnes nám dlužíte cca 100 biliónů Kć, což by byla jeho hodnota v dnešním kurzu, těžký průmysl má každá zaostalá země a ruská letadla jsou akorát dobré na vraždění nepohodlných osob, hokejistů a Alexandrovců.
-
-
ubožáku wallo
-
-
ale ty s tím nic, naprosto nic neuděláš. Rusák je v celosvětovém opovržení a hanbě. Je za okupaci cizího území v celosvětové izolaci.Slizoun z Kremlu je vítám maximálně v Africe. A to ještě na jihu. Ty námořnictvo, vesmírný programe a jaderný programe!
-
-
Opět si tu nevzdělanec plete Rusko a Sovětský svaz.
-
-
bych pochyboval že je čecháček. Dlouhodobě mám pocit že je to zapšklý sudeťácký práskač který neskousl že jeho nacistický vůdce dostal výprask v Rusku a že se musel dekovat i od nás z pohraničí.
-
-
-
"K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky.",
řekl ten co nechal povraždit carskou rodinu včetně nezletilých dětí a jehož zbytky tlejí v myším oleji. -
-
Občánku, ty rád štveš proti Rusům a za každou cenu. Třeba tě Zvorálek příjme do složek a dostaneš speciákní protiruskou gardu. Již převeleli Stropňáka a velitele Štětináče..
-
Tak to ses od něj velmi dobře učil čapisrale *4*
-
přihlédneme-li k tomu, kolik lidí nechala povraždit carské rodina . dokonce i nějakého Alexandra Uljanova... a nebyl sám, .....
-
konspirační teoretik..... *15* až dosud jsem se domníval že ze světových spikleneckých úvah jsem podezříván pouze já kvůli FEDu a mimozemšťanům....ale koblihář mi zdatně šlape na paty......... *8*
-
je vidět že jsi simone jeho dobrý žák ... v tomhle totiž exceluješ
-