Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poláci a Maďaři držím palce a neustupujte demetním a slaboduchým eurohujerum.

  • čest všem soudruhům kolchozníkům..a tohle je ten důvod, proč měl Petr Pavel pravdu, že je třeba Sověty v zahraničí lustrovat dle občanství.. Tady fízlovala obyčejná sovětská hokejka: 

    https://www.idnes.cz/hokej/evropske-ligy/rusky-spion-polsko-zag-ebie-sosnowiec-hokej.A230630_203259_evropa_hrj?zdroj=vybava_recombee

    soudruzi ze Sovětského svazu si za svůj náhled Západu na sebe mohou sami, kopíruje totiž jejich jednání posledních několika let, někde od roku 2014.. vízová povinnost všude na světě + bych to rozšířil ještě na družební soudruhy z čajny, které všude rádi uvidíme, ale tak nějak budeme rádi,když o každém soudruhovi bude mít domácí rozvědka přehled přes tu vízovou povinnost a registraci do ní.. :)

    • Tak zrovna sovět Pávek ,nikdy neměl dostat jakožto bolševik, šanci mít funkci!

      A co ti je po rusech co tu léta žijí a pracují?

      Jo a nabonzuj mě mám rád Rusko a Rusy.

    • josef.chmela

      To se hned pozná mentálně opožděný volič pětišmejdů. Neustále vypisuje hlouposti nesouvisející s články, zakomplexovaný postoj ke všemu co nesmrdí po USA a EU, bez vlastního myšlení, chování poslušného "mloka" a ovčana a neustále velebícího svého svatého guru na hradě a ve vládě.

      Takové hlupáky Fiala potřebuje aby ho opět volili.

    • Milý pane Rejdime, co má váš zvratek společného s meritem článku? Vaše nenávist a zloba je viditelná a prezentujete jí zarputile, ale pokuste se alespoň někdy držet tématu. Děkuji a přeji hezký den.

      • Pan Rejdim je přece neustále v rauši, který si udržuje četbou těch jedině správných názorů a informací sdílených nejen našimi liberálně progresivními prestitutkami, no a z toho má pak žaludek jako na vodě i s páchnoucími následky. 😐

    • Váš soudruh Pávek měl jistě pravdu i v jiných tvrzeních. Třeba jak ve svém životopise hájil obsazení ČSSR vojsky Varšavského paktu, že?

      Jak já bych se rád dožil doby, kdy vy a vám podobní už nebudtete moci volit lidi s bolševickou minulostí prostě proto, že už vyhynou.  To pro vás bude neštěstí, že?

  • Polsko a Maďarsko postupují naprosto racionálně a realisticky. Naopak náš premiér Fiala evidentně jako poslušný lokaj přijímá vše, co je mu Bruselem podstrčeno. Fiala raději nechá ožebračit naše občany nebo zavleče naši zemi do nebývalých problémů, jen aby se zalíbil bruselským prikázčikům. Fiala svými postoji zrazuje partnery ve V4.

  • f2sulik
    Rusko "eliminovalo" dva ukrajinské generály a téměř 50 důstojníků při přesném útoku v Kramstorsku...

    https://www.youtube.com/watch?v=vIX3fU548bs

  • Super, děkujeme, že alespoň někde se z přihlouplé despotické EU nepodělají. 

    • Abych byl správně pochopen. Nemám nic proti obyvatelům z Afriky, kteří přijedou jako turisté, pobydou týden, dva a jedou domů. Pohostím a uvítám.

      Ale aby se negramotní nemakančenkové zavěsili na náš sociální systém, dělali tady binec, jako teď ve Francii, tak to ne! 

      Trpké ovoce sklízejí ve Švédsku, Francii i Německu. Podívejte se, jak tmavá pleť rabuje, útočí a chovají se jako zvěř. To chce ten id?ot Fiala? Tam nás tlačí s Rakušanem? 

      Pokud přispět, tak na nemilosrdnou repatriaci vyžírků do místa jejich trvalého pobytu.

  • bohužel češi a slováci (ti mají stejnou mentalitu) byli vždy slabým článkem V4. Vše odkývající jejdáskové, co se zavrtají do rekta každého nového trendu a pak doma tiše brblají... proto taky vyhrávají volby všelijací pávkové, čaputky a pětidemolice... Budoucnost evropy leží v silné střední a východní evropě, zatímco západ se změní v ghetto....

    • mun.go

      Nemáte pravdu. Slováci mají jinou mentalitu než Češi, a ti zase zcela jinou než Moravané. 

  • Nárůst korporátních zisků odpovídá za inflaci víc, než ceny energií, uvádí Mezinárodní měnový fond – A2larm

    Proto Andrej, tak piští. Potřebuje odlákat pozornost od svých astronomických korporátních zisků z kšeftů s potravinami, léky, hnojivy, postřiky, palivy .......

    • Áha,to jsem nikde neviděl a nečetl,máš nějaký odkaz nebo to je pouze tvoje domněnka?

      • goyim

        Hlavně mu nedochází, že Andrej je nicotný amatér v porovnání s těma korporacema. Ale to je běžné u těchto pomatených antibabišovců. Oni by na Babiše svedli i špatné počasí. Budou řvát Babiš ale zároveň obhajovat duhový BlackRock...😂

  • Diwa

    Nevím jak ostatním, ale mě se tento postoj líbí ! Mají svůj názor a svůj státní zájem a za ním si stojí ! Ostatní státy akorát kývou hlavou na kdejaký blábol a nikdo z nich nemá koule se postavit a nahlas říci "skutečný" vlastní názor !!!  Oni asi mají i svůj názor další státy, ale nikdo z nich si nechce pálit prsty, tak radši budou na všechny bláboly kývat.......

  • Nikdo nemůže obvinit Poláky, že by stranili rusákům a nepomáhali Ukrajině a Ukrajincům. Ovšem to neznamená, že budou automaticky souhlasit se vším, co EU zplodí. 

  • ...ten "náš" fialový pit.mec ... byl v televizi ... zase signály ... bože toho de@ila byl nám čert dlužen ... Maďaři a Poláci .. paleček nahoru :-)!!

    • Fiala je skvělým politikem z hlediska EU. Udělá vše, co po něm budou chtít. :(


      • Ten pi*to*me*če-k naprosto klidně a bez jakéhokoliv odporu obětuje národ,území i věškerou minulost a možnou budoucnost.To on je tím přesným následníkem Dr.Josepha Mengele a Reinharda Heydricha,to on má pro nás všechny řešení otázky konečného řešení.Pamětníci nepřepsaných dějin vědí,ostatní si musí dohledat.

      • Plácáš tu, jako bys nevěděl, že ČR je součástí EU.

        • Být součástí něčeho, co se samo zaprodává neznamená, že musíte nezbytně se vším souhlasit.

          Ale asi jste byl zvyklý vždycky jít s davem. Je to bezpečné a pohodlné. 

        • goyim

          Tak tak. Stejně jako je třeba pen1s součástí tvého těla. A pen1s prostě musí poslouchat ten všemocný orgán, co je nahoře, nemůže to být obráceně.😂

          PS: Slovo pen1s je tady zakázané. Tak to už je hodně velká ubohost přátelé...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit