Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    To je takový množství ukrajinskejch slepic, že kdyby s nima stříleli místo raket tak tu vojnu už maj vyhranou! Jak to? No protože by se ruská armáda tak přežrala, že by byli líný bojovat! Nehledě na to jak by spíš grilovali než bojovali!

  • Tak jsem můžeme doufat, že veterinární správa jede s kontrolami v laboratořích o 106 a výsledky nám sdělí " neupravené"...

    • Také v to věřím, ale že by sdělili výsledky? Co kdyby to nakonec u části populace vyvolalo negativní nálady vůči těžce zkoušené zemi? 

      Dnes, 20.4. bylo oznámeno Ministerstvem zemědělství:
      Kontroly českých dozorových úřadů u obilí, masa nebo vajec z Ukrajiny neobjevily nevyhovující vzorek. Není důvod, aby Česko zakazovalo dovoz těchto produktů, jako to udělalo Polsko, Slovensko a další země.

      Takže, je jenom otázka, proč Ukrajinci vyvážejí kontaminované zboží jen do Polska, Slovenska a dalších zemí a ne do Česka?

      Asi proto, že nás mají rádi. Nebo kašpárci z Ministerstva zemědělství lžou. Vyberte si. 

  • Pan jégl vám to vysvětlí. Že je přeci dobře nakupovat kuřata z neschválených zdrojů, hlavně když jsou levná!

  • Konspirační teorie proti milovaným Ukrajincům. Já to třeba považuji za obohacení trhu a zdroj úspor.

    Když vložíte takové ukrajinské kuřátko do ledničky, můžete vypnout její osvětlení. Kuřátko z okolí Černobylu svítí samo dost. Made in Poland?

    Kdy se zastaví potravinoví šmejdi ve svých podvodech? Vždyť jim to sype jako nikdy!

  • Diwa

    Problém není v Ukrajině ale pouze v tom, že Poláci mají ceny někde jinde ! Proč bych měl kupovat maso v drahém Česku, když ho můžu mít za polovic z Polska ! Ve finále v tom objemu pro supermarkety to jsou pro ně ušetřené miliony.......a tady na krámě nám všem ho dají za klasickou cenu 5x předražené !!!

    • Problém je vždy v tom, že se nedodržují pravidla, která jsme si sami nastavili (EU).

      A nejde jen o potraviny. V trestním zákoníku máme, že je trestné hanobit LGBT,jiné rasy a skupiny lidí s odlišným politickým názorem (zkráceně). Už jste někdo někdy četl, že by byl někdo obviněn za hanobení těch posledních? Kdepak. Sicální sítě jsou plné urážek a hanobení (lůza, dezolát, chátra apod.). To je další příklad toho, že se něco nastavilo (což bylo dobře) a pak se to nedodržuje (což rozhodně dobře není)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit