Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poláci zřejmě šli ke kořenům filosofie - tak objevili učení proroka ZARATHUSHTRY, 

    centrem kterého je víra v AHURA  MAZDA -  Pána moudrosti a spravedlivého Boha. 

    Začali život je nutno chápat jako souboj mezi dobrem a zlem, to jest:

    -  mezi silami  SPENTA MAINJU - představiteli dobra 

    - mezi silami ANGRY MAINJU, představiteli zla. 

    V důsledku tohoto souboje se i mezi Polskem a Německem objevily síly positivní, 

     ale i síly negativní. A mezi těmito má člověk vnitřní - duševní - povinnost  vybrat 

    sobě tu nejlepší pro své konání... 

    • A nějaký janak je pizda.

  • Berlín asi svou nově udělenou roli vezme asi jako kdysi když vysílač v Görlitz - Gorlitzi náhle přepadli nějací (jen kousek zahraniční sousedi) a začala válka.Tedy svěřit takovým sousedům opět a znova takovou moc je víc než jen odvážné.To zavání korupcí a zneužitím pravomocí...takový eurokomisař co jeho fotr byl hlídačem v koncentráku a a ten E-komisař nebo pos*r*lanec se poskončení mandátu už nemá vracet domů...Nepamatuji jméno,ale heisel to je fakt kolosální.

  • Co to tam ti komedianti melou? to přeci nemohou myslet vážně. Přeci žádný takový cíl mezi lidma v EU není.Každý si přeje stabilní ceny všech paliv.Tak jako před konfliktem.Obecní zájem není tady přeplácet ropu a plyn: Dělat tady frajery.Ale za naše peníze. Ovšem totální úlet:

    "že cílem nejen Německa, ale celé Evropské unie je zbavení se závislosti na ruské ropě a plynu."


    Co to tam namastili za blbinu? A jaké je jako řešení? Aktuálně vyhryzovat na rusáka, aby všechny utnul jako poláky? Tak to by asi bruselští neustáli.

    • Řešení jsou. Možná jsou příčinou celého konfliktu. Je to ropa a zemní plyn pod Černým mořem, ze značné části i v pobřeží Ukrajiny.

  • Z dějin se Polsko nepoučilo :D

    • Evidentně jim ta lekce, kdy se paktovali s Hitlerem s nadějí, že se přiživí na jeho územních ziscích, a on jim "za odměnu" vyhladil čtvrtinu polské populace, nestačila. Inu každý národ má svou mentalitu. Poláci jsou spekulanti a hledají, kde by se přiživili, Češi naopak hledají, do kterého zadku by zalezli. Je to tragédie, když se podíváme co tu ve střední Evropě máme....😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit