Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potápět čluny už na moři a nebo eliminovat hned na hranicích. Místo toho neziskovky jim pomahájí. Taky eliminovat.

  • Prý "pracovní skupinu§" A co budou jako pracovat? Kdy nějaká taková skupina pracovala? 

  • "Polsko a Německo prohloubí spolupráci v boji proti nelegální migraci a za tímto účelem vytvoří společnou pracovní skupinu s Českou republikou,"

    Tak to nás nebude mít EU ráda, Jsou skupiny a jednotlivci, které podporují nelegální migraci a ty jsou u EU oblíbenější.

  • Když někdo blábolí o vojenské síle Evropy a o jejím bezpečnostním systému, tak mele s odpuštěním kraviny. Kde je ten systém, když je ho třeba? 

    Kolik nás stojí a co nám přináší? To je otázka před nákupem nějakých F-35. Ony zastaví ty tlupy nájezdníků??

  • Od roku 2015 do EU proudí hordy překupníků se svými inženýry a nyní bude vytvořena pracovní skupina????   Tak tomu se říká pružnost!!!  Příklad : Zaplatím pracovníka solidní mzdou a on mi za 8 let začne opravovat  např. auto. Klobouk dolů pánové , tak to je ta digitalizace nebo co?? Nabylo by jednodušší  prostě s Frontexem hlídat Schengen???  Za takovou práci dostáváte ty královské platy??  Všechno vrátit a okamžitě!!

    • Proč zrovna s Frontexem, který místo hlídání hranic nelegály dováží do EU?

      "Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž (Frontex) realizuje v současnosti ve Středomoří tři operace, jejichž cílem je zachraňovat další ohrožené migranty a bojovat proti převaděčství. Díky tomuto úsilí se od roku 2015 podařilo zachránit více než 629 000 lidských životů." (Tím "zachráněním" jistě není myšleno, že je zavezli zpět do země, z které vyrazili)

      "

      2015 U Libye zachránili jen za dnešek přes 4500 uprchlíků. Tripolis/Řím – Nejméně 4500 uprchlíků dnes bylo ve Středozemním moři zachráněno při 21 záchranných operacích. Informovala o tom agentura AFP, podle zdrojů agentury Reuters je zachráněných ještě o 200 víc. Lodě s uprchlíky směřovaly podle italské pobřežní hlídky z Libye do Evropy. Na operaci se podílelo také plavidlo organizace Lékaři bez hranic (MSF), které dopravilo do bezpečí 800 lidí. Mezi zachráněnými jsou Eritrejci, Nigerijci, Somálci, Libyjci a Syřané, kteří byli na devíti lodích a 12 člunech.Kromě MSF se akce zúčastnila loď italského námořnictvo, chorvatské plavidlo, které se účastní evropské mise Frontex, a také lodě Británie a Německa.

      (A nikdo se nedivil, že se s migranty najednou "potápělo" 9 lodí a 12 člunů, nikdo se nedivil, že zrovna v tu dobu bylo u Libye tolik evropských lodí, nikdo se nedivil, že "zachráněné" nedovezli zpět do země, odkud se na mořa vydali, ale vzali je tam, kam ti "zachránění" přesně chtěli?)

      Takových případů najdete plno. Jen z nás dělají blbce, o nic jiného nejde. Nebo se asi dělí s pašeráky o zy peníze, jinak to není možné.

  • Informace pro ty, co chtěli zatleskat. Jedná se jen o politickou propagandu, ve skutečnosti nic řešit uvedené země ani nemohou

    • risach

      Bohužel máte naprostou pravdu.

      Většina demokratů doteď nepochopila, že vpustit sem lidi co bojovali v islámském státu apod. je jasně zadaný úkol naší a podobných vlád...

  • Diwa

    Celá evropa si díky otevřeným hranicím nechá nahnat pakáž do baráku a až když je pozdě, tak hledají řešení ! Nebylo by lepší hledat příčinu problému a snažit se aby k požáru vůbec nedošlo ? Bohužel, ministři EU nechají všechno dojít do problému a pak samotné státy řeší co s tím......to nechceš !

  • To už je hašení hořícího domu. Důsledně se musí hájit především vnější hranice. Tady už s tím moc nenaděláme. Policajti jen dělají inženýrům z pralesa a pouští jenom taxikáře a ubytovatele. A nedej Bůh se na ně špatně podívat!

    Vůbec by se jejich noha neměla dotknout Evropy. 

  • KIMCID

    😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit