Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes ráno hřměla Ukrajina. Ráno 23. januára Ozbrojené sily Ruskej federácie opäť
    podnikli kombinovaný úder riadenými strelami Ch-101/Ch-555 na ciele vo
    frontových a tylových oblastiach Ukrajiny. K výbuchom došlo v Kyjeve, Dnepropetrovsku, Pavlograde, Charkove a Šostke (Sumská oblasť). V Kyjeve
    sa opäť ozvala séria výbuchov. Miestni obyvatelia zaznamenali riadené
    rakety letiace nad hlavným mestom. Podľa predbežných údajov boli
    zasiahnuté objekty v pravobrežnej časti mesta. Ukrajinské
    médiá okrem toho informovali o „príletoch“ do Šostky, Dnepropetrovska a
    Pavlogradu, ktoré sa predtým tiež opakovane stali terčom ruských
    raketových útokov. Známe sú aj výbuchy v oblasti letiska Mirgorod
    v Poltavskej oblasti. Zatiaľ však nie sú potvrdené informácie o
    poškodení tamojších ukrajinských vojenských objektov. Vo všetkých štyroch mestách sa nachádzajú veľké objekty vojenskej infraštruktúry Ozbrojených síl Ukrajiny. Útoky
    zaznamenali aj v Charkove. Ukrajinské médiá naznačujú, že ruská armáda
    použila riadené strely s veľkou hlavicou. Celkovo bolo v meste počuť
    najmenej 6 výbuchov. V Saltovke v Charkovskej oblasti došlo k útoku
    na miesto dislokácie zahraničných žoldnierov. Terčmi ranného útoku
    boli vojensko-priemyselné podniky a iné objekty, ktoré nepriateľ
    využíval pre svoje potreby. Od začiatku roka zasiahli ruské ozbrojené
    sily práve tieto ciele niekoľkokrát za sebou.

  • A copak ti kluci vykutálení, kteří ve výsledku budou stát proti sobě, vymysleli? 

  • „Vlastně bojujete za bezpečnost celého svobodného světa... Bylo by dobře, kdyby všichni političtí představitelé a všechny národy pochopili, že to nejsou jen prázdná slova, že o osudu svobodného světa se rozhoduje zde na Ukrajině,“ uvedl Tusk."

    Jo? To je nám zase svěží koncert hlupáctví z Varšavy. To jsou zas jinak obvyklé gejzíry konin, přicházející tentokrát z PL. Máte si poslechnout běžné lidi v sousední zemi, jak se vyjadřují k té podržtašce z Varšavy. Ne nadarmo blokují polští kamioňáci přechody z Ukrajiny.Protože jim UKáčka trvale házejí vidle do celého systému.A Varšava jen panáčkuje a poklonkuje. Osud světa  - a rozhoduje se tam ve stepi? Kde na takovou blbinu přišel? "Svět" prudil Moskvu celá léta? Svět provokoval zabíjením etnických rusů na území Ukrajiny? Toto si musí azbukoví vyřídit mezi sebou.

  • ..že Tusk je prodejný, křivý parchant ... to ví každý člověk

  • Makak
    Putin zuří! Tajemství skrytá za včerejším barbarským vražděním desítek nevinných ruských civilistů a dětí vyplouvají na povrch! Analýza!

    Shoda náhod, vztek, a nebo plán!? Proč Zelenskyj vždy po návratu z neúspěšného vyjednávání na Západě nechává v době dopravní a nákupní špičky ostřelovat centra ruských měst, jen aby pozabíjel co nejvíce nevinných obětí války, kterou odmítá ukončit u diplomatického stolu!

    Včera 21. ledna Putin zase běsnil, protože kyjevská soldateska opět “západní municí” vraždila nevinné ruské a ukrajinské civilisty!

    Po prosincovém masovém zabíjení ruských maminek a dětí “českými raketami” uprostřed Bělgorodu, ke kterému došlo při odpolední dopravní a nákupní špičce, včera Ukrajinci pro změnu při dopolední nákupní špičce znovu udeřili zakázanými kazetovými granáty 155mm na tržiště uprostřed města Doněck, (fotky),  o které obě strany svádějí svou nynější krvavou válku.

    Na tržiště bylo zacíleno neuvěřitelných 12 podle Rusů i kazetových granátů 155mm! Každý jeden granát se po dopadu rozprskne na tisíce střepin o celkové váze 36kg! Dalších 11 kg výbušniny předtím exploduje. Kráter může mít rozměry až 5 metrů!  Ukrajinci stříleli z Kurachova do Kirovské čtvrti Doněcka, což je 29 km. Jediná ukrajinská houfnice ráže 155mm, která tak daleko dostřelí, krom moderních západních, je 2S22 Bohdana vyráběná ve spolupráci s ČR! Brutalitou včerejšího kyjevského útoku na de iure podle platných ukrajinských zákonů své vlastní občany byla dokonce otřesena už i OSN, a její generální tajemník hned večer útok soldatesky důrazně odsoudil! V Doněcku bylo zakázanou municí povražděno podle dnešních amerických nočních hlášení nejméně 27 lidí a dalších 20, včetně dětí, leží v nemocnicích s vážnými zraněními. Rozzuřený moskevský Gosudar nechal ihned na dnes svolat Radu bezpečnosti OSN! Doněck je pod každodenním ostřelování, při kterém takřka denně nějaký ten občan zahyne. Včerejší útok byl ovšem výjimečný tím, že mířil na tržiště při dopolední nákupní špičce!

    • mun.go

      Dnes jsou hlášeny zásahy z centra Kyjeva:  Destrukce a požáry  v kyjevské čtvrti Solomjanskij distrikt v důsledku ruského raketového útoku

  • Tak takhle si představují společné investice (i když se jinak navzájem vůbec nemusí - ale když jde o to spojit se proti Rusku...). Jiné státy zase dodávají na Ukrajinu humanitární pomoc. To je kapánek jiné. Polsko obnovilo stát s pomocí Ruska dvakrát, v letech 1918 a 1944. Rozdělení Polska mezi SSSR a Německo je jen krátké období. A ještě k těm investicím - duo Zlatoústý šéf našeho volského potahu ze Strakovky a křivák Muž tisíce Ř.tí jistě moc litují, že u toho jednání nebyli. Ale ti už spolupráci s Ukrajinou do smluv zakotvili. Mimochodem - těžko prý najít Ukrajince, který za prezidenta volil Zelenského. Všichni uvádějí, že volili Porošenka, Antone Pavloviči. Je fakt, že WEF a NWO vidí ve volbách překážku... překonatelnou.

  • Polákům jde o zabráni části Ukrajiny,proto lezou Zelenskému do ... .

  • Nechci být dezolátní nebo pomlouvačný, ale se chlapcům společně jednalo dobře. 
    Oba mají údajně docela blízko s různým povzbuzovacím a posilujícím látkám.
    Nemyslím kafe. 

    • A to myslíš nějaký bílý prášek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit