Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není jediný důvod Ukrajinu nikde zvýhodňovat.Vyjma ČR. V Katovech  vnikli dva "běženci" do obsazeného taxiku a zbili cestujícího brutálně do bezvědomí. Na náměstí. Soud pečlivě zvážil vinu a oba OSVOBODIL. A tak si tady z nás dělají úředníci srandu. Platíme jim tady bydlení, zdravotní péči a další výhody systému. V Klatovech si vykoledovali bonus. Kluci v Polsku jste normální rovní evropané.

  • KIMCID

    Bravo

  • U nás by je nazvali chcimíry nebo dezoláty. V Polsku si to nikdo nedovolí. To jen náš Kocourkov musí být vždy v něčem "jiný".

  • Podobná situace u nás. Hygiena odhalila salmonelu v kuřecím mase z Ukrajiny.Opakovaně.V klídku se něco stáhlo/něco ne.Nás jsou schopni tady nechat třeba zdravotně položit.Jen když budeme solidární. Toto už přeci není normální!

  • Rozumná a logická akce.Nemůže se žadatel o  členství v EU chovat jako desperádos. Polští kamioňáci mají koule.u nás? kuliočko už by vyhrožoval a prudil.A vyzýval k solidaritě. Tradiční výbuch hlupáctví z ministerstva.A následovaly by gejzíry lhaní a výmyslů.

    • Je zajímavé a podivné, že o naší veskrze moudré a skvělých výsledků dosahující vládě takto smýšlíte. 

      Dbalí svých vlasteneckých a internacionálních povinností a v duchu nerozborného přátelství s lidem Ukrajiny vedou naší zem k lepším zítřkům.

      Pokud je sem a tam a to minimálně někde něco v nepořádku, tak za to mohou dezoláti, onuce a hlavně Babiš. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit