Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by špatné pro opozici,kdyby v přesmiliónové populaci v Praze nesehnala 20 tisíc manifestantů,horší již jenom je,že toho opozice zneužívá na politická ultimata.Pro tuto opozici je směšné,když doporučuje vehementně odvolání ministrů pro neschopnost" a když se to provede,tak kritizuje výměnu,neboť ji nesedí ten či onen nástupce/nástupkyně.Jestlipak by se to opozici líbilo,kdyby ji -nedej bože-do toho vrtala také opozice,kdyby vládla?Je to prostě vrchol farizejství.V tomto duchu slyším Kalouska,který říká:"Ať si opozice prndá co chce,na to má demokratické právo,my ale máme většinu,tak si odhlasujeme, co chceme".Jinak řečeno,u nás opozice má i jiného spojence-veřejnoprávní média.A to je ta hlavní síla.

  • KIMCID
  • Hrstka pouličních štváčů a provokatérů by neměla určovat, kdo bude či nebude ministrem. Hranice mezi anarchií a demokracií bývá někdy málo čitelná, ale existuje.
    • No vidíte konečně novinka která stojí za to - ze zeMANa a babiše jsou pouliční štváči a provokatéři. Konečně jste odhalil co jsou ti dva za lůzu ulice, akorát nepřehánějte - ti dva nejsou hrstka ale jen dva .... kteří nestojí ani za uplivnutí.

      • KIMCID

        Fakt oni jsou v ulicích?Tam je jen banda šašků jako ty .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit