Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo jo a ještě měla pobrat slovenskýho eštébáka , emana z hradu a okolí , včetně sudruha efka .Mezi voličema ano moc škody nenadělá neb se to šíří nervovou soustavou a tím pádem můžeš bejt v klidu papeži😎

  • ty si taky modifikovaná chripka

  • tak příště at vám něco řeknou o koncentraci , to je totiž důležité , aby jste zbytečně nemrhal antidotem

    tak pevné zdraví a bystrý rozum

  • brisuda2

    Také mám dost tech blbejch kecú od popíracu covidu. Meli jsme ted pár nemocnych v rodine a není to podzimní chripecka, ba naopak nic prijemného. Takovejm bajkarum a ichtylum o tom jak je to "ok" bych dával kopacky do drstky. Chraptení, slabost a prubeh jako zápal plic. Hnus.

  • Karel

    Bohužel ano na vojně jsme měli školení a pokud si nepíchnete protijed do pěti minut jste mrtvý.

    Pokud je "objevili" ležet na lavičce v parku, kde byli přes půl hodiny byli by po zásahu "Novičokem" také mrtví a s nimi i záchranáři kteří se jich dotýkali (viz videa na You Tube a zásah mnohem méně toxickým Sarinem v Sýrii kde je oplachovali vodou než se jich dotkli aby je mohli přepravit do nemocnice).

  • Jakého covidu, když je to modifikovaná chřipka?

  • Věčná škoda. Převeliká škoda že covidová zubatá nezamávala kosou okolo Narciska. Zloděj propisek do nekonečna tvrdil je to dobrý dobrý dobrý, pořád dobrý. Až mu zaklepala covidová na vrátka, zběsile utekl hrdina do nemocnice. Tam drze zabíral lůžko jiným.Nepochybně  slušným lidem. Kteří respektovali všechna pravidla. A to se ještě našli bezmozci, co mu upřimně přáli uzdravení! Hrdino mazej do detence! V Německu už mají pro takové lajdáky pěkná střediska. Detenční.

  • vy něco víte o nervově paralytických jedech ?

  • ok dnes oficiálně přišli Němci s tím že je to aerosolová nákaza především  , až dlouho nic a pak kapénková . Tak jako celému světu trvalo rok než pochopil fyziku šíření ? Tak to si děláte erdel a ještě před rokem to byla poplašná zpráva . Tak braši jen tak dál a budeme mít generaci negramotů s totalitní nápovědou na internetu. Ty důchodci co se učili fyziku , matematiku a sloh už tady nebudou a generace neschopná pochopit psaný text holt dostane informace přes ty jůtubery .

    Popírání covidu premiérem a divit se že nákaza nepočkala po volbách a po vánocích , to nezabíjí ?, to asi obrozuje .To bude frkot to vstávání z hrobu o velikonocích.😎

  • Karel

    Zdá se že se Skripalovým podařilo dopravit lahvičku(nejspíš v nemocnici) s "podivným" obsahem z tamější laboratoře doručit do Ruska aby se  mohli připravit na biologickou válku, vždyť léčení včetně tracheotomie a postcovidové symptomy neodpovídali otravu novičokem včetně  všech ostatních ale covidem.

    A Rusko mělo čas vyvinout účinnou vakcínu.

  • Hmmm, popírání covidu může ve výsledku zabíjet. Lidi zabíjí

    ale jeho neléčení. Skoro rok bylo u nás tutláno, že existují léky, které účinně potlačují covid i u pacientů s těžkým průběhem. Někteří lékaři, kteří ještě dávají přednost Hippokratově přísaze před penězi a lezení do zadků mocným, ty preparáty (Ivermektin, Isoprinosin) pacientům podávali tajně, jinak by měli problémy. Profesor Beran, který se veřejně pochlubil úspěchy s Isoprinosinem, se uznání ani podpory nedočkal. Místo toho po něm mocní jdou, protože už mají domluveny obrovské kšefty s vakcínami. Teprve nedávno vláda umožnila léčbu Ivermektinem, ale určitě jen proto, že Ivermektin na covid funguje se rozkřiklo mezi příliš mnoho lidí, takže vláda couvnout musela aby si lidi nedali dohromady, že celý rok jejich blízcí umírali zbytečně k vůli nenažraným politikům a jejich pletichám s farmaceutickými koncerny. Jinak se provalilo, že Hamáček si zařídil soukromý kšeftík na antigenní testy za 237 milionů s pochybnou firmou. To se to u nás zase politikům skvěle krade pod pláštíkem nouzového stavu, který sami vyhlásili.   https://www.facebook.com/volnyblok/videos/vb.104001448364452/418425522771607/?type=2&theater    https://www.youtube.com/watch?v=3c8blejU_hI&t=283s

  • No co, "vrchnost" je očkovaná a na "poddaných" tolik nezáleží. Hlavně, aby ti "poddaní" byli poslušní a respektovali všechna nařízení, zákazy a příkazy rádoby ředitele státu jako podniku.


  • Popiraci kovidu uz podle me skoro nejsou. Ale... Nedivim se ze sestry a doktori jsou pretizeni... Jenze misto aby se nekdo snazil zvysovat kapacitu nemocnic a personal tak nam radsi budou vyhrozovat ze nemocnice kolabuji a ze si za to lidi muzou sami. Ockovani drhne, leky nikdo neshani  Do toho nesmyslne zakazy , neduveryhodni politici a vypada to jak to vypada... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit