Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    ČR měla vyhlášku "o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb", která stanovila obecné technické požadavky na stavby a jejich části tak, aby bylo zabezpečeno jejich užívání osobami s pohybovým, zrakovým, sluchovým a mentálním postižením, osobami pokročilého věku, těhotnými ženami, osobami doprovázejícími dítě v kočárku nebo dítě do tří let (dále jen „osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace“).

    Tato vyhláška byla k 1.1.2024 zrušena s tím že ji nahradí nový stavební zákon, nové prováděcí vyhlášky a nové normy. Vyhlášky ani normy dosud nejsou (připravují se ...)

    Typicky české řešení.

    • janhrom

      On to nikdo nerespektoval už před zrušením.Viz. Sofijské náměstí v Praze 12.Kdy vedení Pirátů predražilo zakázku o 30 míčů a pro postižené z náměstí udělala parkurový hřiště .No a teď se to zase za  XX míčů předělává 🤣🤣

  • Když kraviny, tak pořádný.🤮🤮🤮

  • janhrom

    Když civilizace spěje k zániku,vždy dělá blbosti.

  • Šťourat se v některém tělesném otvoru je stále více smysluplnější, než kroky západních i jiných zemí. Často. Ne vždy. V Germánii může zvítězit Wagenknechtová či AfD, u nás může přijít kdykoli vládní krize, v Srbsku, Maďarsku, Slovensku jsou u moci lidé rozumní. Píší o tom vietnamské čerchmantské noviny Phap Luat Online.

  • KIMCID

    Svět se řítí k zaslouženému konci.Pravda se nesmí psát 😥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit