Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni všichni, když se dostanou nahoru, zapomenou strašně rychle, jak to vypadá dole mezi lidma a pro ně jsou fakt lidi jenom stádo ovcí, které je nutné oblbovat, aby u koryta zůstali, nebo se tam dostali. Znám člověka, který byl docela v pohodě a správnej chlap - dokud se nedostal do parlamentu. To co se z něj stalo pak a jak se choval k obyčejnejm lidem, to mi hlava nebrala. Oni je tam snad něčím očkují nebo co, jinak si to nedovedu vysvětlit. Když spad dolů a pořádně si natlouk (aféra s požadováním úplatku -byl ochoten udělat cokoliv, aby se zavděčil a dostal vejš) tak nás radši nevidí. Je to horor, ale jsou to lidi a na každou svini se někde vaří voda.
  • Ta postižená by nejprve měla říci,koho při posledních volbách volila.Pokud odesáka Krásu,tak tu uváděnou dietu zaslouží.Takových invalidů bylo hodně.Napřed zvolili za předsedu odesáka Krásu ,pak jej ,volbou ODS,podporovali.To,že ODS má tak větší možnost rozkrádat tuto zemi je nezajímalo.
  • Pan Dr.Šťastný se celou dobu usmíval jako arogantní blbeček a zadarmo přidával svůj"tik".
  • Poplatek v nemocnici je sice spravny , ale nezbavuje povinnosti platit učty i za domacnost v ktere se zrovna nenachazime *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit