Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jk-venus

    např.  27.10.21

    hospitalizovaní celkem 125,

    bez očkování 64,

    bez očkování věk průměr 57,

    nedokončené očkování  4,

    nedokončené očkování věk průměr  48,

    dokončené očkování 57,

    dokončené očkování věk průměr  72,

    https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/api/v2/covid-19/ockovani-hospitalizace.json

  • jk-venus

    https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/api/v2/covid-19/ockovani-hospitalizace.json

    Zbývá doplnit fakta a to:

    COVID-19 v ČR: Otevřené datové sady a sady ke stažení | Onemocnění aktuálně od MZČR (mzcr.cz)

    Statistiky | COVID očkování (opendatalab.cz)


  • Kde kdo se snaží být na číslech vidět. Houfková - nějaká covidová matematička. Je k popukání jak se bezvýznamná šmudla vyšvihla mezi "webovou elitu". Někde si na svých upocených stránkách plácá koniny a už dává vědecké rozhovory.Daleko víc by svému okolí jistě pomohla, kdyby se chytila plotny a vaření. To by trhala možná rekordy. Teď tak maximálně posměch.

  • Svůj k svýmu pepčo. Vidíš  i vy , demencí postižení držíte pospolu. Prej jsi rozplakal v dětství taky svoji soudrušku učitelku. Se sobě rovnými jsi začal prozpěvovat pokrokovou píseň A nás budou miliony a soudružka učitelka to neunesla. U těch Bakulovejch zpěváků ti to pepíčku fakt moc slušelo. A ani ses tam prej moc nepokakával a nepočůrával. Jojo , hezký dětství jsi měl jozífku vopičko. 

  • Ale to je přece fajn být pozitivní....negativního člověka a škarohlída nemá nikdo rád.....😉

  • Jde mi jenom o tvoje blaho. Někdo, třeba i mentálně opožděný musí myslet za tebe, když ty toho nejsi schopen a chceš nechat dobrovolně o sobě a za sebe myslet a rozhodovat jiné. V čem jsem horší než tví straničtí polobozi? 😉 Pomohlo by ti kdybych vstoupil to tvé zbožňované strany a udílel ti pokyny k životu mávajíc stranickým průkazem? KLIDNĚ TO UDĚLÁM....CHCI JEN TVÉ DOBRO....😯

  • Tak nevim- na jaře bylo méně 2 x očkovaných a bylo méně pozitivních...

    Teď je více 2 x očkovaných a více pozitivních...

    Divné...🤔

  • mun.go

    To  muselo dát práce napsat tolik povídání ... ono stačí se podívat na celkem libovolný příbalový leták, třeba k Acylpyrinu.

    Jinak vakcíny se mají kombinovat, takže příště něco jiného - třeba Sputnik.

    P.S.: pro linkování odkazů je tady nahoře takové tlačítko "Odkaz".

  • Řekl, že covidová epidemie je epidemií neočkovaných...

    V čem je rozdíl...?

    Nehledě k tom, že očkování nechodí na testy, pokud nemají nějaké příznaky covid19 - a ty nemusí mít, ale covid19 mít mohou a tak jej také mohou šířit...

    Třeba na ty neočkované...

  •  Myslím, že ti, co do sebe nechli naprat "spásný" přípravek jménem Cominraty resp. BNT162b2 od Pfizeru  by měli začít usilovně  přemýšlet nad tím co provedli. Stačí pohled na tabulky ( https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky)  a to i nebo raději s přímým vědomím sugesce " zastoupení očkovaných a neočkovaných v různých věkových kategoriích". A komu to nestačí, tak ( https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 ) ze kterého se dá snadno odvodit úmrtnost 0,05% na tzv. Covid-19  (a dále, že se zvyšující se proočkovaností se toto číslo zvyšuje). Po přečtení podmínek podmínečného souhlasu od EMA viz příloha I, odstavec E ( https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf) a EMA hodnotící zprávy: Procedure No. EMEA/H/C/005735/0000:( https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf .)-Stačí si přečíst jen část ze stránky 34. Nevím jak lékaři, ale já když jsem si  přečetl co to všechno obsahuje za hrozby, tak jsem se zhrozil. Tak ti co již v sobě ten přípravek mají, by již měli být hrubě neklidní co to v sobě mají, když SUKL prohlašuje na dotaz o splnění podmínek podmínečného schválení, když má Pfizer od EMA termín do července (!!!) 2021, tak proč SUKL odpovídá, že "není subjektem povinným poskytnout informace o splnění poregistračních opatření pro podmínečnou registraci léčivého přípravku BNT162b2", když jestli je vše v pořádku, tak bez problému na dotaz věcně odpoví a když v případě, že podmínky schválení splněny nejsou, tak má ze zákona i svých předpisů zakázat užívání takového přípravku.(https://www.sukl.cz/sukl/ema-obdrzela-zadost-o-podminecnou-registraci-dvou-mrna )cituji: "Pokud je CMA udělena, žadatel musí pravidelně předkládat ve stanovených termínech další data, aby zůstala CMA v platnosti."

  • josef.chmela

    Jsem rád, že mi mentálně opožděný "realista" milostivě přenechal vakcínu.

  • josef.chmela

    Nic takového neřekl. Konstatoval jen to, že neočkovaní tvoří 80% hospitalizovaných a velká většina neočkovaných je na JIP.

    Tak tady nešiř bludy.

  • Jako se u Stalingradu sovětští vojáci vrhali kupředu s holýma rukama, aby zastavili nacistické tanky a svou obětí zachránili svět, vyzývám k podobnému hrdinství. Vzdejme se svého nároku na všespasitelnou vakcinu, riskujme své zdraví a život a darujme tuto humanitární pomoc bližním a potřebnějším......😯 vděčný svět nám jednou postaví pomník......

  • Adam je přesvědčen, že covid19 šíří neočkovaní...

    Ale to je omyl - i plně očkování mohou nákazu šířit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit