Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda,že Pánbůh neobdařil Kubišovou stejně rozumem,jako pěkným hlasem.Když nerozumí realitě,tak by měla raději mlčet,než ji většina národa bude považovat za trdlo.Na to aby národ znovu jásal pro Havla,na to příliš přežvykuje bídu.
  • kubisova a havel ,kez by cesko melo takovych lidi vic,a ne jenom hloupy duty hlavy z cech co volej ods a komouse *12* *12* *12*
  • jak jsem si přešetl tytopříspěvky, tak jsem se definitivně přesvědčil, že my Češi nemáme vůbec nic. Čest, morálku. Nic. Zasloužíme si velký kulový. Většina lidí jsou hyeny jen těmito prohlášeními.
  • Havel, Kubišová, Bok....., je verbeš prolhaná, sama pro sebe!
  • Bulváre, jen se do nich pusť a drž! Potřebuje to ta vyč.raná verbeš, která akorát ohlupovala lidi svými kecy!
  • ale paní Kubišová, vždyť přece všichni cinkali klíči a m.j. chtěli svobodu slova! A k té svobodě taky patří to, že co se Vám nelíbí, tak číst nemusíte!
  • Toníku,bud hodnej kluk a vyndej si konečně tu hlavu z p....e ! *3*
  • To je pravda nikdo v tomle státě nemůže být větší podrazácká ku*va *16* *16* *16*
  • Naprostý souhlas gemo ! moc často se zapomíná a ta jjich charta to odstartovala. *16* *16* *12*
  • Tak dost de,menti. Starejte se o svůj život a nechte pana Havla a paní Martu Kubišovou na pokoji. Nesaháte jimk ani po kotníky.
  • Mě tenhle křivej gauner neobelhal, takže všechny ne!!!. A co dělala tahle k*áva na václaváku, za to bych zničil vřechny její desky, ale na to už jste zapoměl co?
    *16*
  • Jsem muzikant a Kubišovou jsem vždycky velice uznával.Ale tímto svým vyjádřením opravdu šlápla do lejna.Havel je jeden z nejprolhanějších politiků jaké jsem kdy poznal.Káže vodu a pije víno a jeho kec o tom, že pravda zvítězí nemá obdoby.Moc mě to mrzí paní Kubišová, že máte tak moc ráda člověka, který nás všechny oklamal s celou svoji sametovou revolucí.Moc dobře si pamatují jeho projevy jak mazal lidem med kolem pusy a skutečnost je zatím jiná.Fandil jsem vám při sporu proti Heleně Vondráčkové a dnes vidím jak moc jsem se mýlil.Jste vy kumštýři všichni stejní.Kam vítr tam plášť.
  • vztekáš se hvězdo Kubišů co? Holt na tebe nezbylo. Taky jedna z dalších hyen která je ještě nedoceněná asi *1*
  • Sama si nemocná a na palici i s tím zlodějem a vlastizrádcem, krávo debilní *16*
  • Hyenní je tady p. Kubišová skoro všechno, tak se nevztekejte.Bulvár je součást režimu, který podporujete.Nemorálnost tento režim nesoudí.Zkuste se nad tím zamyslet.
  • Jo jo dvojí metr... jak vyšitý. Když si bulvár bral na paškál Helču a jí fandil , tak jí vůbec nevadil... hm a včil, jak se jedná o kamaráda..> zas naopak .. ach jo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit