Přejít na výpis diskuzí
Porošenko chce vrátit Ukrajině status 'kosmické velmoci'
22.10.2014 | art
119 příspěvků
-
*1* *1* *15* *15*
-
Hladem? To jako ze z Ukrajiny bude druhe KLDR? *1* *2*
-
Praskl 1991. Kdes v te dobe byla, ze to nevis? *7*
-
Po te by se Tymosenkove nasledne nestacil rozplest ani ten falesnej cop, co ma na hlave
a nestacila by si uz ani uzit ty nakradeny mld za Ukrama nakradenej plyn. *7* *3* *1* *1* *2* -
A Ukrajinu budou nasledne hledat kde? Na Marsu?
To by se Julince rozpletl i ten jeji falesnej cop.*1* *1* *2* -
Tak to musi byt jeste vetsi sila: moc "samohonek", kterym se neplete jazyk, ale hned prsty nevidet. *1* *2*
-
Ty zadny. *1* *1* *2*
-
Kdyz ten "ukradenej Krym" byl prvne /1284 s nazvem Taurida/ "ukraden" Byzanci a Janovu Tatary,1441 krymsky chanat patril Osmanske risi,nasledne /1788?uz pod novym tatarskym nazvem Qirim/ "ukraden" Osmanske risi ruskou carevnou Katerinou Velikou a nasledne /1954 byl "ukraden" Rusku-resp.RSFSR Chruscovem a "darovan" USSR/ a nasledne 2014 byl "ukraden" Ukrajine a na zaklade referenda na Krymu/z 2 mil. obyvatel je 66% ruskeho puvodu,13% Tatru a 21% Ukrajincu a ostatnich narodnosti / pri ucasti 80% bylo pro 91%/se stal soucasti RF.
Puvodnimi obyvateli byli postupne Tauri,Kimerove, Skytove, Janovane, Reci,Sarmate, Goti,Alani,Huni, Varjagove,Slovane, Krymcane, Tatari, Rusove, Ukrajinci,..../ .
Kterou "kradez" Tauridy/Krymu /a komu/ mate na mysli? *3* *4* *4* *4* *16* *16* *16* -
pane,nic moc,málo smajlíků
-
píšu prsty,jazykem jsem to ješte nezkoušel
-
nevím jak vám,ale mě stojí zdarma,nechte si vyšetřit prostatu
-
Ta tva samohonka ta musi mit grady kdyz lide vidi, jak se ti po ni plete jazyk. *1* *1* *1*
-
Prvnimi ukrajinskymi kosmonauty by mohlo byt cele soucasne politicke vedeni Ukrajiny
+ Kolomojskyj s Achmetovem. Nemaji na zatopeni pro lidi a jidlo, a chteji do vesmiru.
*7* *3* *1* *1* *1* *2* -
zrůda ukrývající se za čokoládu?? jak dlouho jsi ti trvalo než si vymyslel takový průjem??
-
ty si klekni sám před vnoučata ty zoufalče,to že máš possranej život,neznamená že jsou na tom všichni stejně ty submisivní játrovko
-
No když jim ti hodní,mongoloidní ožralové ukradli Krym,tak mám dojem že Ukrajina zaplaceno taky nedostala,nassrat jim do dlaně zmetkům ruským
-
Zdarec bolševici..? jak se vede...? koukám dneska se tu zase sešla rudá skvadra,až doschůzujete tak se zase vraťte k letákům z kauflandu vy bando kolaborantů *1*
-
Zli Rusove chteji platit za plyn, zli rusove chteji platit za raketove motory... Ukrajina je zvykla dostavat zadara. Ted jim USA poslou zadarmo zbrane. Tak zas budou kamaradit s nima.
-
já už nevím,jak čtu ty zprávy z tuzemska,už aby nám tady v čechách vládnul Putin,jinak dopadnem jak ti fašističtí banderovci
-
Letecky by měl cestovat, a to přímo kosmickou rychlostí do Haagu.
Jinam nepatří tato fašistická zrůda, ukrývající se za čokoládu.