Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cesta do ruské prrdele otevřená tak jako v roce 1948, čecháčkovská bllbost je nekonečná.
    • ano hloupost kterou předvádíš je bezmezná.jiné století jiné země jiné uspořádání světa.ale to by ti nesměl zamrznout mozek že.
  • Ubohost opozice nezná mezi. Nemají žádné šance na změny pod svůj obraz, tak kydají hnůj namísto na pole, tak ve Sněmovně. Roli "břitkého" Kalouska převzal Fiala a jeho role je více než ubohá. Namísto argumentu pouze smýšlené urážky, ironie, která se jim k jejich škodě vrací jako bumerang ve ztrátě preferencí a důvěryhodnosti. Tak "zařvali" socialisté i lidovci, a tak zařvou i ODSáci, pokud nezmění svůj přístup k řešení situace. Všichni vykřikovali, jak chtějí být konstruktivní opozici, a zatím prokázali pouze to, že jsou destruktivní a prachmizernou opozicí.
  • vyvedlo.Rozburácený křikloun strany chytrolínů a extra vyčuránku. Po posledních volbách je ODS pidistrana. Chtěla by řídit celé JZD když sama do něj vložila samé zloděje a korupčníky a nepatří jí v družstvu nic. To jsou celí oni. Velká a prázdná slova hlavního křiklouna opsaná od cizích.Nepřízpusobivý, nevzdělaný a agresivní vyděrač by chtěl pořád rozdávat karty. Hochu je nová doba. Už nejste nic! Jste prdi. Obyčejní prdi a všem pro srandu.
    • U Fialy je o to horší, že naopak, je vzdělaný a vysoce. Bohužel je mu to na dvě věci...
      • on je jakože vzdělaný. Všechny tituly si nasbíral na univerzitě kde pracoval. Kdo nezažil neuvěří. Z čeho všeho se dá napsat práce, jak kouzelnicky se dá obhájit a jak klouzat klouzat až mám samé tituly. Realita je, že jeho aktuální projev je jak z Divadla Spejbla a Hurvínka.
  • Musí to být k vzteku. 25 let se tvořilo podhoubí samých koupčníků tajnou policii řídila milenka premiéra, ČT řídí skupina teplých reaktorů, Pražský dopravní podnik má zmáknuty Ritig a ČEZ řídil Martin Roman. Prostě všude mýš svoje lidi. Kam se podíváš tak jsou uplacení kamarádi o fotbale ani nemluvě. A najednou jsou tyto zákopové pozice v první linii pomaličlku ale jistě ztraceny. To je opravdu na prášky. Atak jsme si tady mohli bezstarostně žít. Taková na oko zastupitelská demokracie. Jak ty losovařky. Stát požát v mínusu a najednou , přebytek to musí někomu chybět na účtu , proto ten kravál. *8*
  • Člověk by logicky očekával, že stará vláda bude vládnout do té doby, než bude ustavena vláda nová, tj. než dostane důvěru PS. To si hraje na vládu není nic jiného než samozvaná smečka jmenovaná dementním alkoholikem StBákem MANem.

    Rudý fašismus čili komunismus se nám sem plíživě vkrádá a opakování r. 1948 a udáílostí po něm se blíží. A stádo p.tomců zase jásá jako před 70 lety a těší se, že "znárodní", tj. rozkrade to co ti pilní vytvořili a že se bude mít dobře.
    • No bohužel takhle logicky to mají v ústavě Německé kde nová vláda začíná vládnout až ve chvíli kdy získá důvěru , do té doby vládne vláda stará , to jen u nás opět soudruzi při psaní ústavy udělali někde (úmyslně ???) velkou chybu ........
    • Bože, jak Ty kecáš, přece ti před těmi dnes již rozkradli všechno, již není co, leda to krást od těch zlodějů zpět. Jak můžeš chránit ty předešlé zloděje? Leda, že k nim patříš. Sorry
    • Bublanino umiś si zavázat sandály? Podle tvé logiky jen liché tydny. Pamatuj...Mlčeti zlato!
    • Buble tam chtěl pana vajíčka do poslední chvíle a on mu to ten Bureš překazil *1* *1* *1* *1*
    • panečku to je zas moudro. To se ti zas podařila klasická jedovatá slina. A co jako? Co bys chtěl s tím udělat. Ty lůza nemůžeš nic. Vůbec nic. Krááása co?
  • Demokratický blok je přece také v demisi že tak že to jako nadávají proti sobě?
    Jsem pro předčasné volby.Strany jako ODS,ČSSD,Top a KDU se tam už nikdy nedostanou.
    • Ano, předčasné volby, aby si stádo p.tomců zvolilo smečku ÁNO, fašisty OkatéMůry a rudé fašisty Falbera. Ožralý Putlerův poskok už straší na hradě.
      • Nezáviď.
      • buble nejdřiv si zjisti preference pak tu plkej.ODS a Top už by nedostali ani hlas *1* *1* *1*
      • asi to tak bude. A ty zas budeš jen přihlížet a celé měsíce zlostně prskat kraviny. Fajn pocit bezmoci, co?
  • Od které doby chce ODS od někoho zdrženlivost.Celý demokratický blok komiků a nehorázných však víte co at jdou však víte kam.
  • klasicky přednesl svou denní normu blbosti a v klidu se usadil. Nevím zda my ostatní můžeme být v klidu. Stovky let se budovalo Česko.Co nás to stálo krve a válečných obětí. A tady toto lidovecké prase se spolu s D. Hermanem neštítilo předloni prohovořit na srazu sudetoněmeckého Landsmanšaftu. A prý si dovedou zas představit společný stát ! No to my si tady dovedeme představit druhé ale kvalitní vyhnání. Nyní i s lidovcema. Podvraťáky a kolaboranty by si z domu hnal každý. A ne , že je nechá řečnit ve sněmovně.
    • Když jsem poslouchal tu zrzavou černoprdelnickou zrůdu,chtelo se mi blít i sját zároveň na jeho hlavu. A jak zvyšoval hlas a dělal ramena za pultíkem,hned mi to připomnělo toho človíčka jménem Hitler. Jak vidno mají toho hodně společného dodnes.
      Každopádně jim to Babiš vytmavil pěkně,hlavne jak se "omylem" zkartovaly smlouvy za stovky milionů den před nástupem nových ministrů a pod.
      Toto Čt žumpa ve zprávách neukáže ikdyz tyto fakta natáčela živě.
      Jak "objektivní" Holobrádek výkal + ČT žumpa Nutno vývést na hnůj!
  • Nechápu proč se k tomu pan Fiala vůbec vyjadřuje když ODS tu spáchala to největší zlo v polistopadové éře. Ten by měl jít spolu s dřívějšími představiteli strany na kobereček. Stejně jako žumpa naší politiky Kalousek.
  • Proč vlastně usilovala policie tak vehementně o zbavení imunity,když teď je ticho po pěšině ?
    Proč nevyzývají přední bojovníci za zbavení Babiše imunity Gazdík, Farský, Bartošek policii a st. zástupce k další činnosti aby záležitost přišla k soudu?? Jeden se může domnívat, že jim všem náramně vyhovuje současný stav, kdy mohou (že ano, pane Farský a spol.) s gustem odmítat spolupráci při účasti na vládě s poukazem na soudně stíhaného premiéra.
    Tak proč by tlačili justici do činnosti? Jeden se může také domnívat,že ta justice asi dobře ví, proč se do procesu nehrne.
    Topolánek, svého času premiér v demisi byl v jiné situaci . Byl mezi svými . Rozuměno kmotry. Na dobových snímcích z kongresů ODS byli nepřehlédnutelní. Vypasení, žoviální sebejistí.Že nebyl trestně stíhaný? Jeden si může myslet, že každý nemá po ruce tak věrného troubu, aby to odseděl za jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit