Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • havel je magor a to nema cenu komentovat.vrazdit zeny a deti to umi kdyz zadne nema.mel by viset magor.....
    • ty k***éne, až dokážeš vás než on tak se projevuj! *10* *16*
      • to vypadá, že žiješ z přesvědčení, že jsi dokázal víc než on. Jinak by jsi se neprojevoval.
        • A jako proč by se neměl vyjadřovat? Má na to nárok neee?
  • Jako Reagan "uzbrojil" sověty, spláchnou Arabáci jarabáci nás. Oni ani zbraně nepotřebují, jejich největší zbraní jsou dělohy jejich žen. Množí se snad geometrickou řadou. Pokud si je pustíme na evropské území, začnou nás nejdříve vyžírat. A až se řádně namnoží a dospějí do volebního věku, bez problémů uchopí politickou moc v Evropě a to už bude skutečný KONEC evropské civilizace.
    Ještě, že se toho já osobně již nedožiji...
  • Nesouhlasím s intervencí nebo jakoukoliv přítomností evropských vojenských sil v Libyi. Je to vměšování do vnitřních záležitostí suverénní země. Američanům jde o libyjskou ropu, aby si své zdroje šetřili "na pak", až ropa ve světě nebude!!!!!!!!!!!!!! Američanům nejde o libyjský písek do malty nebo betonu !!!
    Stejně se vnitřní konflikt v Libyi zvrtne do náboženské roviny a pak tam zařve moc vojáků nás, "nevěřících". Vyzbrojit libyjskou opozici? To je stejná chyba a zadělání si na stejný problém, jako udělali Rusové, když v Afghánistánu vyzbrojili mudžáhedíny.
    Pokud se současným libyjcům doma nelíbí, ať jdou do sousedních států - Alžír, Tunisko, Egypt, Maroko, Súdán, a další. Kolik humanitární pomoci do Libye poslaly souvěřící africké islámské státy? Kolik asijské islámské velmoci - S-Arábie, SAE, Írán, Pákistán, Indonésie, Malajsie a další?
    Jediné, a to doporučuji nesmírně vážně a důrazně, je neprodyšně uzavřít a důsledně bránit evropské výsostné vody, pobřeží, letiště a přístavy, tedy vstupy na naše území !!!
    Nechceme přece mít doma islámskou pátou kolonu, že?!?!?!?!
  • Vy jste dobře popletený. Víte, kdo má na svědomí nejvíc válek? No přece pacifisti. Bombrdovat německou armádu v roce 1935? Nesmysl, vždyt jsme přece humanisté a kdybysme ji bombrdovali, mohlo by zařvat pár set německých vojáků. A bum pic prásk. Nakonec to stálo životy desítek milionů lidí. a kaddáfí(?) - vy to nevíte, protože neznáte fakta a reálie, ale můžete se je v klidu doučit - to je takovej lokální libyjskej Hitler, nebo spíš Stalin. Takže úder Západu by stál život pár desítek jeho hrdlořezů. Takhle zařvou desítky tisíc civilistů.
    Takže budto se doučte fakta a nebo přiznejte, že jste krvelačné sadistické úchylné bestie toužící po masovém vraždění a fandící masovým vrahům. To je celý problém. New váš pseudohumanismus a pseudopacifismus....
    • P.S. Kdyby Havel neřídil střílení do Čechů na demonstracích (třebba těch proti opoziční smlouvě), pak bych byl všem deseti pro, aby mu Bush hodil bombu na hlavu. sorry... Jenže Kaddáfí je skutečně nebezpečný šílenec a zločinec.
  • Bombarďák Havel Veškrna alias "krátký gatě" by měl kecat nanejvíš, do ceny toaletního papíru *12*
  • Ten pan Havel se nám asi zbláznil...Kde je ta jeho humanita?....Proč chce bombardovat cizí území? Copak mu v té jeho hlavě nesídlí mozeK? Kdo na takovou pomoc bombardováním nejvíc doplatí?...Obyčejní lidé a ne Kadáfí. A ještě si tam budou zase spojenecká vojska zkoušet nové zbraně.....no fuj ...
  • Celý svět měl Havla za mírového humanistu a intelektuála, a celý svět se mílil. On je pouze šílený komický šašek a mít moc a možnost bombardovat, už to skoronositel ceny míru udělal v Jugoslávii a teď by do toho šel znovu, inu mír ubráníme i kdybychom to tu měli rozstřílet na cimprcampr že velebnosti :o))
  • *10* je to moralka sama .všem poukazuje na marasmus v kterem žijeme.Stav duše,kurvi se vdobe kdy mu umira Olga a špini narod kam vleze.Humanitarni bombardery je treba nakopat a ne glorifikovat.
  • Je to humanista!!!
  • Ta Jana je ale píča ! *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit