Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovšem korunu tomu všemu dává vyhlášený zdejší demagog a balamuta.Nějaký Tomáš Prouza. Prolhaný panáček Pinokio je proti němu libový frajer. Ty haldy výmyslů a nekonečného překrucování co vypadly z huby tady toho obecního hlupáka. Jen co je mu k hubě přistrčen mikrofon, chrlí oheň a špínu.Na cokoliv a kohokoliv. Jestli si tohoto pomateného řečníka zvolili za prezidenta Svazu obchodu, tak to tam může už šéfovat i Pepek Vyskoč ze Švejka. Nejvíce mu jdou cirkusové veletoče. Když se rozvolňovalo - panečku to bylo ale špatně! Když se utahovaly šrouby - jejda to bylo zle a zle. Prostě opravdový cirkusový klaun-artista.

  • Tak jsem dnes poslouchal pana Prouzu s jakým despektem hovořil o neodpovědných tuzemských producentech potravin od kterých nás nečeká vůbec nic dobrého, jen zdražování.

    Pan Prouza  by měl přiznat, že je je placený zahraničními majiteli obchodních řetězců. Měl by čestně složit funkci a jít lobovat za Kaufland.  Koho chleba jí, toho píseň zpívá ptáček vydařený.

  • mun.go

    Je třeba si přečíst odkazovaný článek celý.

  • Pane Wallo, je skutečně typicky bolševická vlastnost vidět skutečnost v její realitě?  A co se cen týče, proč jezdí naši lidé z příhraničí kupovat do Reichu? protože je láká cedulka SLEVA? nebo prostě proto, že tamní domorodci mají třikrát vyšší platy za stejnou práci a ceny o 30% nižší?

    Zkuste méně nenávidět a více přemýšlet.

  • mun.go

    "JE TO TYPICKY bolševická VLASTNOST, házet vlastní špínu na někoho jiného..."

    Na to jste přišel jak? Házení (vlastní i jiné) špíny na protivníka je vlastní všem politikům a politickým stranám napříč politickým spektrem.

    "...  český zákazník nakupoval  bez ohledu na kvalitu, a hlavním důvodem nákupu byla cedulka SLEVA ..."

    Další taková perla. Vám asi nejsou známy fronty před supermarkety v UK/USA při nejrůznějších příležitostech (otevření nového obchodu, Black Friday, vánoční / povánoční slevy - třeba tady nebo zde.  Proti slevám není nikdo imunní.

    Pravda, kvůli Covidu se nyní nakupuje spíše online. 

  • Dvojí kvalita, nejen potravin,  je bohužel především ČESKÝ vynález. To už tu všichni diskutující zapomněli na doby, kdy český zákazník nakupoval  bez ohledu na kvalitu, a hlavním důvodem nákupu byla cedulka SLEVA. Zanikly tak malé pekárny, mlékárny, zahradnictví. Velkovýrobní párky z mouky a separátu šly nadračku, oblečení se kupovalo u vietnamců nebo v sekáči, rohlík z vody a plesnivé mouky (babišák) nebo maso z nucáku dostalo přednost před dražším, ale kvalitním, hlavně, že to bylo laciné a vypadalo to jako zboží ze Západu. JE TO TYPICKY bolševická VLASTNOST, házet vlastní špínu na někoho jiného, předtím na třídního nepřítele, dnes na EU, . Jo a supermarkety finančně zvýhodňovala vláda Miloše Zemana - za jeho vlády se postavilo 50 nových marketů o takřka neomezené ploše. Tenkrát si na nás stěžovali i Němci a Rakušáci z příhraničí.

  • go.nun. O ty dotace právě jde Burešovi i Brabcovi, o to více malá domů.

  • mun.go

    Více českých potravin do obchodů v ČR

    "V Evropské unii neexistuje a nikdy neexistoval volný obchod, neexistují zde rovné podmínky na trhu, a to hlavně na trhu s potravinami. Zemědělci v zemích západní Evropy totiž mají až čtyřikrát vyšší zemědělské dotace než zemědělci v České republice. Některé země východní Evropy jsou na tom ještě hůř. Pokud by neexistovaly tyto nerovné podmínky, nemohl by Západ konkurovat naší domácí produkci téměř v žádné zemědělské komoditě."

  • No konečně. Ještě bych vrátil zpět oborové normy na výrobu potravin. Pokud by chtěl někdo dát do oběku "nový" výrobek neodpovídající stávajícím normám, musel by zažádat o schválení. Zamezilo by se tím nahrazování kvalitních surovin různými "separáty" a nadměrným cpaním potravin různými éčky, (pro úpravu chuti, aby náhražky nebyly poznat).  Taky by se zamezilo nádměrnému cpaní vody do potravin  kvůli zvýšení hmotnosti.

  • Pane Sedláku, to, co nám sem expedují naši spojenci ze západní Evropy považujete za kvalitní produkci? Doma by s tím nekrmili ani prasata, ale u nás to musí být dobré. Jsme pro ně jen Ostmani. 

    Co vyvádí s cenami je také viditelné. Tohle by si náš producent nikdy nedovolil, protože jeho cena je citlivější na poptávku. 

    Docela se divím, že byly tak překotně zrušeny státní hygienické normy na výrobu potravin. každý kuchtík musel znát normy na výrobu pokrmů, dneska se to šidí jak na běžícím páse. Někomu to moc vyhovuje.  

  • To chcete zavřít provozy s.Bureše? Nebo tímto aby národ jedl jen Burešovo náhražky? A to mu ještě pomáhá pohrobek komunistického ministra Toman?

  • To víte, dalo se čekat, že se k vůli tomu spustí povyk, hlavně ze zemí, odkud k nám proudí nejvíc ošizených nekvalitních šmejdů. Proč myslíte, že je tu za poslední léta takový nárůst rakovin mezi lidmi, hlavně tlustého střeva? Můj příbuzný, lékař pracující na onkologii mi bez obalu natvrdo řekl, že je to z nekvalitního jídla, plného náhražek z chemických jedů. Pokud vím, problém dvojí kvality potravin i jiného zboží měla řešit už Jourová na úrovni EU, ale se na to z vysoka vyprdla. Zato se velmi agilně pustila do zavádění cenzury aby se všude potlačily nepohodlné názory a zbyly jen ty správné, ve jménu světlých zítřků s EU a nikdy jinak. Už se ji proto mezi lidmi říká "komisařka pro cenzuru". 

  • Pokuty??? V ČR??? Nenechte se vysmát!!!!

    Až miliony??? Kdo dostane víc jak stovku??? Nálevníci a putikáři by mohli vyprávět. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit