Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... s póvlem nediskutuji, ve Sněmovně je mnohem víc primitivů, než jsem se obával :)))
  • To se zase blbečkovi Sobotkovi ulevilo,že hodil další klacek pod nohy Babišovi.Věřím,že ústavní soud usoudí,že je to nesmysl a tento podraz zruší.Sobotkovi to spočítáme u voleb.Co asi bude potom dělat ta levota když nic neumí.
    • no lavně by měli zaplatit dluh čssd je jedna pakáž a ten zubatec nic neumí a nikdy neuměl kde byl tam narobil akorat bordel
    • volby se blíží ty ukážou
  • vivat Putin

vivat Zeman

YEAH !!
  • ... neschopní trapáci ze Sněmovny slintají závistí :)))
    • přéééésně

Babiš je novodobí Jánošík

YEAH !!!
      • ... to ty jsi novodobý neandertálský předchůdce dnešních vzdělaných lidí, vidláku :)))
        • bez argumentace... co tam máš dalšího chlapečku
          • ... pro svini jako ty nic, nemáš na to, blbe, už neotravuj, troska jako ty mě nezajímá :)))
      • On Bere chudým i s bohatými kamarádí, aby je mohl koupit
  • koalice po česku znamená: dostanem se ke korytu a navzájem si půjdem po krku?
    • ne tohle dělá jen čssd banda kdo je volí je duševní chudák *12*
  • Nepřejem mu to... bylo právě na čase... *3*
  • Milý Antone Hrabiši... zdraví Tě EET
    • Nic neroste do nebes...
  • Zárukou svobody a demokracie je DECENTRALIZACE a proto je potřeba Bureše klepnout přes prsty, protože si chce hrát na fýrera.
    • nicko běž raději pracovat jo zas jeden český moula co vše ví a všude byl vid *12*
    • Babiš na rozdíl od Sobotky něco dokázal a úspěšně vede firmy ve kterých jsou zaměstnanci spokojeni.Co dokázal Sobotka?Proto hazí Babišovi klacky pod nohy a chce jej zlikvidovat.
  • jestli příští rok Babiš zase napeče málo koblih a na mně zase nezbude, fakt mně naštve a natruc dám hlas Ropákům pardon Topákům. A na Babiše budu další čtyři roky demogratycky nadávat......
    • ... si debiiil, paráda, jen tak dál, blbe :)))
    • taky jsem žádnou koblihu nedostal, tak ať si ten lakomec nemyslí, že ho budu volit.
  • Tak co, Bureši, dáš koblihu nebo nedáš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit