Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vidíš, vidíš Babinský.....to máš zato, že ses s náma nedal do paktu a jedeš si na vlastní triko. 25 let tady s bratrstvem modré straky a církevních prostitucí úspěšně loupíme. Rozkradli jsme státní majetek za tři biliony a zadlužili tu desetimilionovou nevolnickou verbež dalšími dvěma biliony. A pak přijdeš ty a začneš si hrát na vlastním písečku. Tak ujasni si to, buď budeš krást s náma, nebo půjdeš z kola ven.
    • děkuji, že ses mě zastal, přesto na tebe kašlu.. žádnou funkci nedostaneš... protože já nekradu, čerpám a na další darmožrouty, jako tebe, ty podlejzavej človíčku, nemám a nedám žádné finanční prostředky... proč? Sám mám málo.
  • Podvodníci z ODS a TOP09 závidí panu ministrovi Babišovi úspěchy,které dosáhl svoji
    vytrvalou a houževnatou prací.Nakonec občané to také ocenili a to v průzkumech důvěry
    k politikům,kde pan Babiš přesvědčivě vede,zatímci politici Fiala a alkoholik Kalousek tento průzkum uzavíraji s ostudou.Není se čemu divit,obě tyto ministrany může opravdu volit jenom kavárenskej úbohej povaleč.
    • vanhorne
      "občané to také ocenili "
      Ocenily to slepice ozobavajici jeho koblizky.
  • Co k tomu dodat.Nejde o Babiše ale jde o to,že místo toho aby jednali k prospěchu státu,tak
    se předvádí a hlavně aby jeden neukradl víc jak mají oni !?!
    To i Regan jak jsem ho neměl rád tak třeba jeho krédo co řekl :
    První poviností vlády je chránit lidi ,nikoliv řídit jejich životy !?!!!
    • ... dorazil hlasující primitiv, který ma hlasování místo sexu, v klidu mohu jít za zábavou :)))
    • ... trapný dědku, jdi pohladit svou fotku strašidla Reagana a nepleť se do novověku :)))
  • ... BIJEC asi ještě nemá umyté hajzly v jejich blázinci :)))
    • ... v blázinci mají na hajzlech počítač pro retardovaného uklízeče, bomba :)))
  • Pod jakejma nickama je teď tady teplouš Semjon Gayínek???
    Jo aha, už to vidím, nic novýho!!!

PCHE !!!
  • No závistivý Kalousek je už asi notně našrot. *1* *1* *1*
    • A co teprve křivácký Bubble Bum, ten leží v posteli, na hlavě mokrý hadr a Ovčák mu vaří kafe. *1* *1* *1*
      • Proč on? Vysvětli?
        • No protože Bubble Bum je podle Ústavy neodpovědný, tj. nesvéprávný a Ovčák mu dělá opatrovníka.
          • No tak že jsi nám to nevysvětlil .A ještě jsi ze sebe udělal b l b a dne *7*
  • ... s póvlem nediskutuji, ve Sněmovně je mnohem víc primitivů, než jsem se obával :)))
  • Základem svobody a demokracie je DĚLBA MOCI. A Bureš jedná proti tomuto principu. Proto se tak čílí. Teď se ukáže, jestli je Zeman nezávislá a soudná osoba nebo přijme úplatek od Bureše a zákon nepodepíše. On ho ovšem podepsat MUSÍ, protože je neodpovědný, tj. nesvéprávný a tak musí činit co rozhodnou jiní.
    • vanhorne
      "ovšem podepsat MUSÍ"
      Nepodepise, neni soudruh reditel firmy Cesko jeho kamarad?
    • hmm má retoriku kalouska.a ten už nám svou politiku stát na buben předvedl
      • Copak na buben, horší když nás BubbleBum táhne do rusko-čínské ppdele.
      • ... Kalouska strčí kdykoli do kapsy a na rozdíl od něj není alkoholik :)))
        • je fakt, že Antonu Hrabišovi se nikdo nevyrovná... on si ty svoje čerpání zákonem prosadí... všici kradnú, len o čerpá...
          • ... na to nemáš :)))
    • ... nečílí se, primitive, je mu úplně jedno, kolik hlupáků mu závidí úspěch, o tobě nemluvě :)))
      • já se ti divím, pokud nejseš babiš nebo jeho agent
        • ... tvé divení se mě nezajímá, moulo :)))
  • Milý Antone Hrabiši... zdraví Tě EET
    • Nic neroste do nebes...
  • ... neschopní trapáci ze Sněmovny slintají závistí :)))
    • přéééésně

Babiš je novodobí Jánošík

YEAH !!!
      • ... to ty jsi novodobý neandertálský předchůdce dnešních vzdělaných lidí, vidláku :)))
        • bez argumentace... co tam máš dalšího chlapečku
          • ... pro svini jako ty nic, nemáš na to, blbe, už neotravuj, troska jako ty mě nezajímá :)))
      • On Bere chudým i s bohatými kamarádí, aby je mohl koupit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit