Přejít na výpis diskuzí
Poslanci schválili 'lex Babiš'. Ministrovy firmy nedostanou státní zakázky, ani dotace
29.11.2016 | von
84 příspěvků
-
vidíš, vidíš Babinský.....to máš zato, že ses s náma nedal do paktu a jedeš si na vlastní triko. 25 let tady s bratrstvem modré straky a církevních prostitucí úspěšně loupíme. Rozkradli jsme státní majetek za tři biliony a zadlužili tu desetimilionovou nevolnickou verbež dalšími dvěma biliony. A pak přijdeš ty a začneš si hrát na vlastním písečku. Tak ujasni si to, buď budeš krást s náma, nebo půjdeš z kola ven.
-
-
děkuji, že ses mě zastal, přesto na tebe kašlu.. žádnou funkci nedostaneš... protože já nekradu, čerpám a na další darmožrouty, jako tebe, ty podlejzavej človíčku, nemám a nedám žádné finanční prostředky... proč? Sám mám málo.
-
-
Podvodníci z ODS a TOP09 závidí panu ministrovi Babišovi úspěchy,které dosáhl svoji
vytrvalou a houževnatou prací.Nakonec občané to také ocenili a to v průzkumech důvěry
k politikům,kde pan Babiš přesvědčivě vede,zatímci politici Fiala a alkoholik Kalousek tento průzkum uzavíraji s ostudou.Není se čemu divit,obě tyto ministrany může opravdu volit jenom kavárenskej úbohej povaleč. -
-
"občané to také ocenili "
Ocenily to slepice ozobavajici jeho koblizky.
-
-
Co k tomu dodat.Nejde o Babiše ale jde o to,že místo toho aby jednali k prospěchu státu,tak
se předvádí a hlavně aby jeden neukradl víc jak mají oni !?!
To i Regan jak jsem ho neměl rád tak třeba jeho krédo co řekl :
První poviností vlády je chránit lidi ,nikoliv řídit jejich životy !?!!! -
-
... dorazil hlasující primitiv, který ma hlasování místo sexu, v klidu mohu jít za zábavou :)))
-
... trapný dědku, jdi pohladit svou fotku strašidla Reagana a nepleť se do novověku :)))
-
-
... BIJEC asi ještě nemá umyté hajzly v jejich blázinci :)))
-
-
... v blázinci mají na hajzlech počítač pro retardovaného uklízeče, bomba :)))
-
-
Pod jakejma nickama je teď tady teplouš Semjon Gayínek???
Jo aha, už to vidím, nic novýho!!!
PCHE !!! -
No závistivý Kalousek je už asi notně našrot. *1* *1* *1*
-
-
A co teprve křivácký Bubble Bum, ten leží v posteli, na hlavě mokrý hadr a Ovčák mu vaří kafe. *1* *1* *1*
-
-
Proč on? Vysvětli?
-
-
No protože Bubble Bum je podle Ústavy neodpovědný, tj. nesvéprávný a Ovčák mu dělá opatrovníka.
-
-
No tak že jsi nám to nevysvětlil .A ještě jsi ze sebe udělal b l b a dne *7*
-
-
-
-
-
... s póvlem nediskutuji, ve Sněmovně je mnohem víc primitivů, než jsem se obával :)))
-
Základem svobody a demokracie je DĚLBA MOCI. A Bureš jedná proti tomuto principu. Proto se tak čílí. Teď se ukáže, jestli je Zeman nezávislá a soudná osoba nebo přijme úplatek od Bureše a zákon nepodepíše. On ho ovšem podepsat MUSÍ, protože je neodpovědný, tj. nesvéprávný a tak musí činit co rozhodnou jiní.
-
-
"ovšem podepsat MUSÍ"
Nepodepise, neni soudruh reditel firmy Cesko jeho kamarad? -
hmm má retoriku kalouska.a ten už nám svou politiku stát na buben předvedl
-
-
Copak na buben, horší když nás BubbleBum táhne do rusko-čínské ppdele.
-
... Kalouska strčí kdykoli do kapsy a na rozdíl od něj není alkoholik :)))
-
-
je fakt, že Antonu Hrabišovi se nikdo nevyrovná... on si ty svoje čerpání zákonem prosadí... všici kradnú, len o čerpá...
-
-
... na to nemáš :)))
-
-
-
-
... nečílí se, primitive, je mu úplně jedno, kolik hlupáků mu závidí úspěch, o tobě nemluvě :)))
-
-
já se ti divím, pokud nejseš babiš nebo jeho agent
-
-
... tvé divení se mě nezajímá, moulo :)))
-
-
-
-
Milý Antone Hrabiši... zdraví Tě EET
-
-
Nic neroste do nebes...
-
-
... neschopní trapáci ze Sněmovny slintají závistí :)))
-
-
přéééésně
Babiš je novodobí Jánošík
YEAH !!! -
-
... to ty jsi novodobý neandertálský předchůdce dnešních vzdělaných lidí, vidláku :)))
-
-
bez argumentace... co tam máš dalšího chlapečku
-
-
... pro svini jako ty nic, nemáš na to, blbe, už neotravuj, troska jako ty mě nezajímá :)))
-
-
-
On Bere chudým i s bohatými kamarádí, aby je mohl koupit
-
-