Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otevření i utajení komunisté jsou proti sankcím. Putina je možné jen ujednat k smrti . Na Hitlera to taky spolehlivě zabralo *1*
  • Nebudou brzy volby???
  • Po Napoleonovi a Hitlerovi je teď na řadě Putin. Až dostane také přes tlamu, bude zase na světě chvíli klid. Jenom lůzovité socky přijdou o svého posledníhovůdce a budou se muset živit rytím držkou v zemi, protože si nedokážou ani kibuc založit.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • kolik to prineslo??
  • Z báťušky se nepo, ...., ale my se nepo ani z USA a EU jako ty rektální alpinisto.
  • Zakryto *1*
  • Jen počkejte, Rusáci, až Kníže začne pálit do kalhot!
  • Pan Marek Ženíšek asi trpí vrozeným kreténizmem, nebo s ním kdysi upadla chůva.
    • Pan Marek Ženíšek může naše výrobky vyvážet přímo do Detroitu, aby pochopil směr USA a jinak si může zkrátit cestu přes náš Chánov. Dnes se tato místa sobě podobají jako vejce vejci, akorát ta rozloha je diametrálně jiná.
  • EU,včetně Česka a Ukrajinu,bude od Ruska čekat zavírací den.To bude provedenao tak,že Rusko zavře najednou věechny produktovody do EU a na Ukrajinu.Rovněž zruší veškerou obchodní a ekonomickou spolupráci s těmito subjekty.Rychle se přeorientuje na zvýšení spolupráce s komunistickou Čínou.Západu nedošlo,že už více let má Rusko ve vedení státníky a ne opilce Jelcina.Za tuto troubovitost bude platit EU a Ukrajina tvrdě.Až si pak ekonomicky zbídačená Ukrajina sama vymlátí všechny své lumpy,kteří jí do spolku s bankrotující EU zatahli,tak snad bude mít šanci,se jako gubernie,vžebrat pod ochraná křídla surovinově bohatého Ruska.Pak by Češi a Slováci měli usilovat o totéž.
    • Víceméně s vámi souhlasím.Teda až na tu komunistickou Čínu.Ono Čína s Ruskem jsou v současné době mnohem demokratičtější,kapitalištější a svobodnější než západ.
    • Přesně tak, Banderovci fašisti jsou stále při chuti, na euromajdanu to rozjeli, stovka mrtvých , policistovi uřízli hlavu, tak lidskoprávně , svobodně a demokraticky a jak řekl jejich vůdce Dmytro Jaroš, oni šli bojovat proti Janukovyčovi, ale ne pro EU, která by jim přikazovala co můžou nebo ne, ti nejsou zvyklí skákat jak někdo píská. Nechtějí na Ukrajině žádné menšiny, zváště, když se jim totálně nepodřídí a kladou důraz na samostatnou Ukrajinu s akcentem na patriotismus.
  • Ať žije KSČM !!!! Jediná záruka naší svobody, prosperity a demokracie !!!
  • Putin to dělá správně. Naši politici se děli, protože chtějí nechat díru komu vlézt do prd.. Špindíra Kchárl a v závěsu Chmátka Opilý, by byli mezi prvními co by odtud utíkali. Pokud by to nestačili zařadili by se na zhoupnutí. Žádný slušný člověk nemůže s tímhle bordelem souhlasit co zde nastolila EU A USA. Němce Merklové to vyhovuje, po 40 letech mají vyrovnaný státní rozpočet a my jsme zadlužení na 40 let dopředu.
    • Omyl Lojzo, ani Angela nemá vyrovnaný rozpočet. I Německo je zadlužené slušně.. Žádné iluze.
      • ...presne receno jsou to 2 billiony EUR.
      • Jan: Nevím , já s Angelou už dlouho nemluvil :-), ale na Čr 2 převčírem říkali, že NSR má po čtyřiceti letech vyrovnaný rozpočet. Faktem zustává, že jsem se po další informaci nepátral. Skoro mně je to jedno :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit