Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To již udělal Kalousek a oblbuje dál.
  • A můžu se zeptat na základě čeho jako věříte estébákovi obviněnému z dotačního podvodu ??? na základě lží které vám nabulíkoval nebo vám snad dal nějakou koblihu ??? Nebo vám taky nechal postříkat pole totálním herbicidem ???
    • 30-ti % voličům zřejmě nevadí ( nebo pro hlavu zastrčenou v písku neznají nebo nechtějí znát) informace, které vyplývají z následujících odkazů:
      ( http://www.protiproud.cz/politika/1025-andrej-babis-ziskal-sve-pohadkove-bohatstvi-za-podezrelych-okolnosti-kdo-stal-za-vrazdou-jana-duckeho-v-ci-prospech-falsovane-smlouvy-a-vytunelovany-petrimex.htm ) tam stačí si přečíst odstavce: "Vytunelování Petrimexu" a "Malinký omyl“. dále:
      ( http://www.protiproud.cz/politika/1013-zakazana-kniha-pocestny-andrej-babis-na-co-zapomnel-milos-zeman-kdyz-daroval-babisovi-agrofert-a-proc-zapomnela-na-mozny-miliardaruv-podvod-i-lenka-bradacova.htm ) ze kterého cutuji: V českých politických a novinářských kruzích se po přiklepnutí Unipetrolu Babišovi začalo veřejně šuškat o tučné provizí, která měla odejít z Babišovy kapsy přes šéfa premiérových poradců Šloufa k Miloši Zemanovi a ministru průmyslu Miroslavu Grégrovi. Mluvilo se řádově o devíticiferné částce."
      další odkazy na tandem Babiš-Zeman, které by rozhodně volič ANO neměl přehlédnout: ( http://forum24.cz/zemanovo-palermo-aneb-jak-s-babisem-privatizovali-unipetrol/ ) ,
      ( http://hlidacipes.org/sef-firmy-jez-stala-u-vzestupu-babisova-agrofertu-je-obvineny-z-mezinarodni-korupce/ )
  • A zase mi ti ubozí zaprodanci z TISCALI smazali příspěvek.Holt pro pravdu se každý zlobí!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Líp se má akorát Zeman, který ročně utratí půl miliardy nikdo neví za co a ty jeho ruské a turecké miliardové černé díry, zaplatí daňový poplatník.
    Babiš sice své jmění, coby ministr minimálně zdvojnásobil, ale české domácnosti to nijak nepocítí, ty se musí zadlužovat. Zatím co hradní papaláši pořádají večírky s gogo-tanečnicemi. *11* *11* *11*
  • krejcar.vlad
    Proto si už dnes můžete zvolit svého Prezidenta zde: https://www.ihlas.cz/anketa-volba-hlavy-statu-2018-3809/
  • Tyhle statistyky .To třeba Felix Holzmann v jedné scénce říkal, že když někdo sní celou husu a druhý žádnou tak statisticky sní každý půlku ! To samé platy .Teť je někde kolem třiceti tisíc ale většina je někde kolem deseti dvanácti !!!
    Tady jsou "naši " poslanci ale i ti jsou žabaři proti některým "podnikatelům" !!!
    No a státní dluh ? To jsou peníze pro banky a nadnárodní společnosti !!!

    https://zpravy.idnes.cz/poslaneckeNahrady/seznam.aspx
  • Nejsme na tom tak špatně. Český růst je celkem udržitelný. Ale vláda by měla dělat reformy a udržovat masivní přebytek.

    http://www.epshark.cz/clanek/251/je-cesky-rust-udrzitelny
    • Český růst se týká jen arogantních zlodějských babišoidů a zemanoidů, běžného člověka se nijak nedotkne,
      platy většiny občanů jsou pořád na úrovni "zaostalých" zemí Blízkého východu. *11*
  • Jégle, Jégla, zase šíříš nepravdy. Za schodek nemůže ani Pilný, ani Babiš. Babiš je první ministr financí, který za hodně dlouhou dobu dokázal v roce 2016 hospodařit s přebytkem, a i ten chtěli socani prožrat, naštěstí se Babišovi podařilo přebytek před prožráním uhájit a použil ho jediným rozumným způsobem, tedy na snížení státního dluhu.

    Babiš chtěl navrhnout pro rok 2018 rozpočet vyrovnaný, do schodku ho dotlačili socani s lidovcema, protože ANO nemělo v minulé vládě bohužel většinu. A pokud měl tento rozpočet projít, tak už s tím ani Pilný ani Babiš nemohli nic udělat, jinak bychom se řítili do rozpočtového provizoria (a asi dost dlouhého), což by mohlo znamenat mnohem horší věc než schválený 50ti miliardový deficit.

    Pokud ostatní pseudopolitici nechají současnou vládu pracovat, tak jsem přesvědčen, že výsledné hospodaření v roce 2018 bude rozhodně lepší než ten schválený schodek, a rozpočet navržený pro rok 2019 už bude určitě bez schodku (a pokud ODS, Piráti, Stan a TOP09 úplně neztratí soudnost, tak to budou oni, kdo pro ten další rozpočet za rok zvednou ruku).
    • Vidím to také tak. AB by měl dostat šanci, že nemyslí jen na sebe.Věřím mu. Říkal "Lidi nadávají a nikdo to nechce řešit. Já nepotřebuju vstupovat do politiky, ale štve mě to".
    • Babiš měl být dávno v přebytku. Jako ekonom je totálně neschopný.
    • jégl je prodejná děvka, havlovec
      • Absolutní souhlas,kdybych nebyl opravdový demokrat tak ho budu sprostě napadat jak to havloidi umí,ale já ctím jeho názor i když je špatný bez znalosti věci.Politiku jsem dělal dost dlouho a to zadarmo,dnes bych tento marast nedělal ani za peníze,protože bych se styděl a mám svou čest a svědomí.A o tom ta demokracie je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit