Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslanec Věcí veřejných Josef Novotý, se chová jako správný pravičák a to tržně. (Jinak malá domů)
  • Pan exsenátor Novotný je populismem proslulý. Tento demagog, který tak neuvěřielným způsobem bránil oddělení obcí okolo Nedvědice a jejich přesunu k Jihomoravskému kraji, měl kancelář senátora, pokud si dobře pamatuji, už tenkrát doma v Bystřici, takže nepřekvapí, že tento politický dinosaurus, který nic podstatného nedokázal - kromě toho, že se dobře uměl postarat o sebe a svoji rodinu, musí zcela logicky umístit svoji regionální kancelář tak, aby se mohlo přihrávat malou domů. A to i přes sliby - nesliby o čestnosti a poctivosti politiků VV. Takovíto lidé v politice nikdy neskončí. Bohužel.
    • Ale jo,skončí. Ten stav už trvá příliž dlouho a od posledního převratu je to už zase oněh periodických 20-21 let, už teď přihořívá....
  • ale náš starý známý politický turista Pepánek Novotných si zase hraje na jiném písečku málá domů.Malý nenápadný dinosaurek zase dojí pod jiným praporem tu hubenou krávu nazvanou Česká republika.A já myslela,že v politice skončil.
  • To je ten čerstvý vítr plný starých smradlavých pšouků.Tento pan Novotný je také zajímavý turista a bojovník bez jediného pozitivního výsledku.Chtěl jsem mluvit o politické kultuře,ale nějak slova kultura mi nejde s Věci Tajemnými dohromady,tak nic... *12*
  • Klasika, keců plná huba před volbami a po nich, nejůležitější zájem jak podojit státní cecík pro sebe a svou rodinu !!! Blahopřejeme pane senátore jeden jako druhý bez rozdílu jestli je modrý, oranžoví, černý, zelený, červený a nebo jestli hraje všemi barvami !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit