Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to ,jak nás naši političtí lumpové zatahli do tak zločinného spolku ,jakým je NATO,je bude třeba v budoucnosti odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.To bude přínos naší země světovému míru.
  • aliance ve čtvrtek provedla 110 leteckých misí v Libyi, z nichž asi třetina byla útočná.....
    Není se co divit ze nám to potom oplácejí sebevrazednými a "teroristickými" útoky, jinou moznost nemají a tak holt oko za oko zub za zub
  • Krutá jistě bude, ale ne pro povstalce (západem placené žoldáky). Odnesou to normální Libyjci , protože proti Syrtě ( a okolí) bude provedeno v rámci ochrany civilistů - podle usnesení RB OSN -kobercové HUMANITÁRNÍ bombrdování, Které bude zdůvodněno tím, že tam jsou ukryty Kaddáfího síly. A bude to muset být brzy, aby bylo možno se soutředit na útok proti Sýrii.
    Na Jemen , kde je situace pro normální lidi skutečně zlá nepůjdou, USA tam má základny a jsou to staří spojenci!!! Demokracie (americká ) musí zvítězit na celé světě. Sledujte zprávy. každým dnem se něco dozvíze o hrůzách v Sýrii, ale o tom co je jinde se taktně mlčí.
    • Trefa do černého, „demokracie západního střihu“ v kostce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit