Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důchodce dostal přidáno 40.-Kč tedy na necelé máslo za měsíc. Navíc proč všichni nedostanou přidáno stejně a ne podle výše důchodu. Vždyť ti co mají velké důchody se již stejně jako ti s malým důchodem na ekonomice státu nepodílejí. Zatím mimo SPD Okamura se o důchodce nezajímají.
    • Kalouskových trapných 40 kč aby to bylo kompletní.Důchodce nemusí jíst,cestovat,oblékat se,atd.Jeho povinnost je celý život makat aby si politici a jiní příživníci mohli zvedat platy z jeho dřiny a až je k ničemu at chcípne.
  • hezkej obrázek, pan prezident na cestě do hospody. *1*
  • Pokud peníze ODS a TOP09 nerozkrade a ČSSD nerozdá tak na důchody bude vždy.Co je na tom k nepochopení,copak to neznáme z minulosti.Žvanění a žvanění a stejně se nic neděje.Ted to mají voliči ve svých rukou komu svěří své daně.
  • To by byl zázrak v dnešní době,kdyby důchodový systém 1.pilíře byl soběstačný ,přitom dělat nějaký náhradní je zbytečné.Kdo není zaujatý-a to pravice je-,tak se nemusí bát,že nebude na důchody.A třetí pilíř je pro ty,kteří si na stáří chtějí přiilepšit a mají na to.Okolní státy,respektive,západní státy vyplácí relativně vysoké důchody ,nesouměrné s našimi a také jim nestačí důchodcovský fond,ten je prostě dotován ze státního čistého zisku a nikdo se tomu v těchto zemích nediví.Jen u nás nám stále média a "odborníci na všechno" zdůrazňují,jak bude zle pro důchodce,nebude-li důchodová reforma,kde by se opět oprášil-nebojím s říci-zlodějský,2.pilíř.Ten posloužil jen na oslabení 1.pilíře a který by byl prakticky vhodný jen pro bohaté.Ten 1: pilíř je v dobré kondici a není třeba ho jakýmkoliv způsobem doplňovat.Snad jenom přispíváním finanční částkou na důchody podniky lidem,kteří jsou v podniku zaměstnaní.Je to běžná součást důchodového přispívání v západních zemích.
  • Ano, vždycky "něco" bude. Akorát, že si za to důchodci koupí tak 2 piva a párek. *16* *16*
  • Bezděkova komise počítala jen peníze a až do hotových tabulek dodatečně dosadila Člověka. Poradní expertní sbor měl za úkol jediné - propagaci penzijních fondů. Odborná komise pro důchodovou reformu se důchodovou reformou v podstatě nezabývala. Řešila sociální záležitosti typu snížení odvodu sociálního pojištění za každé vychovávané dítě, což byl systémově špatný krok. Pan Prof. sociologie M. Potůček se pokusil na téma důchodová reforma snít a narazil (sociologie.netstranky.cz/18-cast-pokracovani-predseda.html).
  • politickým stranám (členové každého zájmového spolku ať si platí svůj hobby klub ze svého, zahrádkáři či svědkové Jehovovi také nejsou placeni ze státního rozpočtu, tedy pokud vím) zavést trestní a hmotnou odpovědnost politiků, zabavit za čtvrtstoletí nakradené majetky a každý důchodce pak bude mít i na nového mercedesa i s fontánou na střeše. Dokud ale bude současný rabovací režim, s bídou bude i na základní servis státu jako armádu policii hasiče, zdravotnictví, důchody atd.
  • Pozornost už potřeboval v době, kdy se důchody používaly na krytí státního rozpočtu. A dále je třeba pozornost věnovat ze strany orgánů činných v tr. řízení proti těm, co to rozkradli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit