Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nad UA je uzavřeno a tedy nikdo nesestřelí letadlo z Holandska kamsi do Asie a dodnes se neví kdo to byl.Hlavně že obří Antonov může utajeně přiletět pro tanky jak se už kdysi stalo.Banderovci asi ještě budou hodně potřebovat.

  • Vzpomeňte na přepad Československa 21. srpna 1968 - přečtěte si  data z tehdejšího tisku:     

    Liberec 21. srpna 1968: devět mrtvých a 48 těžce zraněných,

    V celém Československu - hned v první den okupace 21. srpna 1968  největší ztráty byly zaregistrovány po střetu Ivanů s neozbrojeným davem v okolí  Václavského náměstí a v okolí budovy Československého rozhlasu v Praze.

    Oběti byly hlášeny nejen z dalších míst hlavního města,  ale také z jiných měst a obcí 

    Celkem si okupace Československa do konce roku 1968 vyžádala:

    - 137 mrtvých,

    - kolem 500 těžce zraněných 

    a několik stovek lehce zraněných.

    • Kdy byli potrestáni ti gauneři za zákazy vzletu letadel, výjezdu techniky? Už zaplatili ti ruský švábi za škody, co tady způsobili?

    • ale je tu obrovský rozdíl my se nebránili , stát byl půl napůl co se týče vedení a Západ to považoval za problém východního bloku a nikdy by k nám neposlal pomoc , jen něco proběhlo v tisku a byl konec , prostě v té době ještě situace nenazrála a pro nás to bylo dalších zbytečných 20 let . Bohužel , ale zase lepší než třetí světová . 😎

      • Jenže SSSR trval hlavně na dodržení poválečných dohod o uspořádání v Evropě a sféře vlivu.Ano,utrpěli jsme,ale bylo to vinou politiků a různých těch aktivistů co nás opět chtěli kamsi zaprodat a povedlo se to až hadrákovým teátrem.

        • Ty "milko" poválečné uspořádaní bylo na věky ? No potěš  erdel jestli tohle někdo na světě poslouchá ? Nejvíc nás zaprodali komanči v 48 s heslem SSSR náš vzor a přitom předválečné ČSR mohlo být se svojí státností příkladem 99, 99%  států na světě , učte se dějepis uděláte dobře .

        • Rusofilové se opravdu snaží - ohlupovat v diskusi ostatní...

  • nejlepší zpravou by bylo že žádné ruské letadlo již nenarušuje vzdušný prostor Ukrajiny (včetně dronů či raket)😎

    Vypadá to že se očka otevřely jak Zemanovi , tak Němcům i Madarům a dokonce i Čínanům.

    • Když tak "...očka otevřela..." - čeština má v pravidlech pravopisu

      shodu podmětu s přísudkem...

      • a nejni to jedno , snad je duležitější obsah .

        Jinak když na to koukám tak je to taková smotanina okupace Československa a Afghánistánu , výsadkové jednotky dobře vyzbrojené i zaplacené ,  za nima po zemi smečka z děcáku s krámama z 70 let  i ty vrtulníky u letiště lecos pamatují  . Putin spoléhal na to že se mu povede puč a evidentně se přepočítal . Troufám si říci že tahle událost vrhá i jiné světlo na události v Kazachstánu , asi bývalý zkorumpovanec v čele nebyl dost proruský a bylo ho třeba odeslat do exilu. Metody se nemění jen informace proudí rychleji . Přejme Ukrajincům vítězství a Rusům novou rozumnou hlavu státu . Je docela hloupé že většina zejména vzdělaných Rusů v zahraničí okupaci odsuzuje a na  místních diskuzí v internetu (a nejen v ČR , o Slovensku nemluvě) to vypadá jako  kolaborant vedle kolaboranta .😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit