Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcan.Havel

    O kozu se starají, lidi vraždí!

    AMERICA FIRST!

    • Tak to určitě nejsou ti samí, nemyslíte?

  • Považoval bych to spíš za doklad o degenraci lidského rodu než za nějaký příkladný čin... Asi má smysl zachraňovat jedince ohrožených druhů, nebo taková zraněná či postižená zvířata která mají šanci na návrat do přírody k normálnímu životu, ale tohle ?????
  • To je krásné, že se najdou lidé s takovým vztahem ke zvířatům, která potřebují péči.

    • No, snad- ale je tolik zdravých zvířat, která v útulcích touží po novém domově. Tohle zvířátko se nikdy bez problémů pohybovat nebude a myslím, že ty peníze mohly udělat větší užitek jinde. Mám zvířata ráda, ale - v tomhle případě bych ho asi nechala utratit.

      • A co takhle handicapovaní lidé, kteří potřebují pomoc druhých, nebo lidé duševně méněcenní či dokonce morálně degenerovaní (např. vyznavači komunismu), ti by se také měli utratit a ušetřené peníze dát těm "zdravým"? A kdo a podle čeho bude určovat co je "zdravé" a "správné"?

        Mám dojem, že taková "ideologie" tady už byla.

        • Jedná se tady o handicapované lidi nebo o handicapované kozí mládě? A proč do toho taháte politiku? Jak už jsem napsala, mám ráda zvířata. A několik postižených jsme vychovali- postižených v důsledku úrazu. Kocourka s amputovanou nohou nebo kočičku, kterou srazilo auto a hodně dlouho se léčila, než zase začala běhat. Jenže to byla zvířata, ke kterým už jsme měli nějaký vztah. Vzít si postižené mládě a strkat do něj peníze, když se nemá šanci uzdravit ...no nevím. Jedině že by to brali jako pokus, jestli je to možné, a výsledky by se daly uplatnit i později.

          Jinak pokud jde o morální degeneraci- klidně se podívejte do zrcadla. Komunisty nevolím, ale ten postoj "kdo volí jako já, je chytrý, kdo ne, je blbec" o vysoké inteligenci taky nesvědčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit