Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odráží to ubohost politiky ČR. Současní politici nemají co nabídnout ani vlastním lidem.
    Naopak podporují např. fašisty na Ukrajině nebo lezou do zádele EU a USA. Žádná hrdost.....
    • Prokomunistický Zaorálek, ČSSD, Sobotka, ČSSD, po nejbližších volbách půjdou do hajzlu!
  • Všichni tu unisono fňukáte nad Tibetem a kde se dodržuje právo ve světě beze zbytku? Kde máme vymahatelnost práva my v ČR - s mafiánskou justicí, exekutorskou mafií , jsme kolonií , rozkradený stát, , astronomický dluh. Právo se ohýbá na celém světe podle potřeby silných a mocných.

    Jaké právo měli Srbové v Kosovu? Ať jsou rádi, že je ještě v Tibetu humanitárně nebombardují, protože ti, co mají lidských práv plnou pusu, tak to provádí tisíce km od svých hranic a naprosto beztrestně, pomocí mainstreamu zařídí , aby viníkem bylo pouze Srbsko, protože USA nutně potřebovaly jejich historické území - Kosovo, na vybudování své vojenské základny USA NATA: Tak by někdo mohl také část Tibetu od nich odtrhnout, vyhnat je, za stejným cílem a ani by si nevrzli. Tak to dnes chodí.

    Tibeťané po tom všem co se děje ve světě jsou opravdu naivní a chybí jim zřejmě internet, aby se podívali jak se právo pošlapává. Na Ukrajině tako se východ nejprve odtrhnout nechtěl, pouze požadoval federaci a ani to jim nedovolili a dnes je vlastní spoluobčané fašisté banderovci a mafiáni - voři v zakoně, co rozkradli Ukrajinu až k bankrotu, masakrují, upalují za živa, znásilňují, podřezávají jim hlavy, bombardují je. . Tak ať jsou ještě rádi, že je tam klid. Rusům na východě také zakázali ruštinu a je to v pořádku . USA to ještě podporují, protože se jim to hodí.

    Jak to vypadá v Palestině, válka už třetí generaci, Blízký východ - Sýrie a další státy , jedna barevná revoluce za druhou.. V Sýrii zabíjí Saudové - mudžahedýni ve velkém křesťany, a toto svinstvo podporují a financují a přímo řídí USA s pomocí svých žoldáků i CIA: tak jako na Ukrajině, jako v Jugoslávii. Tibetští naivkové, otevřete si internet a podívejte se jak řádí vaše USA ve světě a jak jsou lidská práva akorát cárem papíru. .

    Po tom všem co se ve světě děje a v Evropě, kde se po válce až do rozpadu SSSR neválčilo, na demokracii, lidská práva a svobodu věří jen HLUPÁK, vážení Tibeťané. Nic takového neexistuje, je to jen prostředek k ohlupování lidí aby mocní získali ještě více peněz než mají a strategické suroviny i strategické území těch druhých. a nadvládu nad nimi. USA to předvádí více než "skvěle".
    • Víte ono zde ani nejde o blaho Tibeťanů. Je to politikum staré mnoho let. Tibeťané asi o lidských právech a "demokracii" vědí málo. Dokonce si myslím, že právě z Číny tam přichází materiální i kulturní osvěta tak, jako ji v koloniích přinášeli kolonisté. Bezděky a bez cíle. Samozřejmě i tyto země drancovali. Obyčejní Tibeťané mají asi jiné starosti než pár nespokojených intelektuálů a náboženských činitelů.
      Připomíná mi to trochu naši situaci za komunistů. Všichni jsme se měli slušně, nikdo si nežil jako prase v žitě, ale pořád jsme se dívali na Západ jako na ráj. Téměř nikdo si však nepřál takový stav jaký zde existuje.Snad jen pár hospodských povalečů a "filozofů" To ani stranické představitele nenapadlo strašit loupežnými vraždami, střelbou za denního světla, organizovaným zločinem. Dovedli si představit akorát nezaměstnanost.
      Přitom se budovalo více než nyní. Pokud si někdo stěžuje na jejich hospodaření, ať se podívá na nemocnice, školy, sídliště /podle oponentů králíkárny/ a zprůmyslnění jedné části republiky - Slovenska. A jak hospodaří demokradi: nechali rozkrást a rozprodat vlast, rozbít společnou republiku a zadlužit republiku na celé generace /1 700 miliard Kč/.
      "Mají oči a nevidí, mají uši a neslyší ". Mamon nám zatemnil mozky. Nenávist ke všemu před rokem 1989. Tehdy bylo vše černé, nyní sice již nemohou mluvit o tom, že v současnosti je vše bílé a proto nás krmí náhražkami - bulvárními zprávami, zveličování komunistických zločinů. A aby hrnec nevybuchl stačí ventil v podobě svobody slova, shromážďování, demonstrací proti všemu, demonstrací proti ničemu a tak dále.
  • Po zániku Čchingského impéria nebylo v Číně silné ústřední vlády schopné udržovat někdejší čínskou suverenitu nad Tibetem, a ten tak byl fakticky samostatným státem. Situace se změnila poté, co vyšli vítězně z čínské občanské války komunisté. Dne 21. října 1950 jednotky Čínské lidově osvobozenecké armády dostaly rozkaz vpochodovat do Tibetu. Oficiálním důvodem vojenské invaze bylo „zachránit tři miliony Tibeťanů před imperialistickým útlakem a zabezpečit ochranu západní čínské hranice“. Vojska tibetské vlády nebyla schopna invazi zabránit. Tibet se pak oficiálně dostal pod svrchovanost čínské vlády 23. května 1951 podepsáním tzv. Sedmnáctibodové dohody.Číňanům se tak podařilo ovládnout strategicky významné území, které se již v minulosti několikrát nacházelo pod čínskou suverenitou a jež nyní bylo nárazníkovým pásmem mezi Čínou a Indií.
    Pozemkové reformy a další společenské změny necitlivě zaváděné čínskou vládou vedly ve druhé polovině 50. let k nepokojům, které 10. března 1959 přerostly v ozbrojené povstání proti čínské nadvládě, skrytě podporované Spojenými státy!!!!!!. Povstání bylo během několika dnů krvavě potlačeno. Čína téhož roku zrušila tibetské podanství a otrokářství.!!!!!!!
    ps- stejně jako Británie v minulosti krvavým způsobem,dnes USžumpa má ambice mít tuto část země pod kontrolou pomocí jakési loutkové vlády hlavně být co nejblíže číně!
    stejně jako je tomu v případě Ukrajiny.
    Dokud bude tento antikrist v podobě usa stále tak agresivní, nebude na planetě klid.........
  • Tibet je taková směšná forma odpustku pro pravdoláskaře. Podpořit Tibet je něco jako se jít pomodlit a hříchy budou odpuštěny, případně dotyčný uvidí v zrcadle nad svojí hlavou svatozář.
    Já chápu tibetské mnichy, přišli o spoustu výsad o kastovní nadvládu a nevím co ještě. *7*
    Ale co normální lidi, kteří v Tibetu žijí, pracují, vychovávají děti...?
    Jaksi nevidím důkazy, že by tito lidi nějak křičeli po obnovení diktatury mnichů. Vítě o něčem vy?
    Z toho důvodu nemám pocity viny, že nepodporuji oranžové turisty, dobře si v exilu žijící z peněz cizích daňových poplatníků. *3*
  • Tibet je pouze jedna velka lez. Stejne jako "masakr na Namesti nebeskeho klidu" ktery se tam nikdy nestal, nebo neco jako zbrane hromadneho niceni v Iraku, ktere tam od ale r. 1997 nebyly, nebo treba teroristi z Al-kaida, kteri jsou vlastne zoldaci CIA, co se utrhli ze retezu stejne jako Manuel Noriea pred 25 lety v Paname. Muzeme pokracovat ruskymi vojsky na Ukrajine, ktere tam ale nejsou a ikdyz se zapad snazi sebevic, tak nebudou, dale silnym dolarem, ktery je ve skutecnosti jen nicim nekrytym carem papiru atd atd.
    • ... stejně jako představa, že máte v hlavě mozek *1*
      • Od tebe to tecko vazne sedi *7*
  • Kolem Tibetu se furt tancuje. Po Havlově nástupci tady nikdo moc netouží. Dalajláma sám prohlásil, že by nebylo moudré, aby se Tibet trhal od Číny. Tak, co teda kdo chce?
    • Než napíšete komentář k článku, tak si ho alespoň přečtěte.
      • Ale brebto!
  • Ano na Ukrajině opravdu ruská vojska nejsou. Jsou tam jen neidentifikovatelní ozbrojenci s nejnovější ruskou výzbrojí. Dobře to má ten vrah z KGB, toho času z Kremlu, vymyšlené.
    Stejně tak v Tibetu je určitě všechno s lidskými právy v pořádku. Vždyť ti komunisté to určitě myslí s celým Tibetem dobře - ať žijí světlé zítřky a rudý teror.
    • nevim jak na ukrajině ale v německých novinach se už profláklo že zelení mužíčci byli ze soukromé firmy europeacer a poslala je tam a zaplatila angela na přani vladinira vladimirovičemproto byli amričani tak zmatenia potom na angelu našzvani a poslali do deněcka taky jednu soukromou grupu z usa,zatimco všichni pindají o armadach rusove dělaji manevry u hranice ,nato manevry,tal na ukrajině se melou soukromé bezpečnostni z celeho světa,z ameriky,evropy,izraela,z ruska,tam žádná oficialni armáda státu nebojuje ani ta ukrajinská *2*
    • Jsou tedy ruská vojska v Tibetu? *1* *1* *1*
      Proč píšete koment k jinému článku? *3*
  • Tibet byl, je a zůstane součástí Číny, Každý Tibeťan, který má všech pět pohromadě je rád, že se zbavil toho středověku, té poroby, kterou mu připravovali jeho lámové a šlechtici do doby, než dorazila Čína se silnicemi a vlakovými tratěmi,.Každý Tibeťan, který nemá vymytý mozek ví, že jen díky zbytku Číny požívá jakás takás práva a svobody, tedy něco, o čem by se mu ve středověkém státě, který byl Tibet po celá staletí, ani nezdálo.
  • je naprosto spravny. Jako kazda dalsi zeme ktera ma zajem na spolupraci s Cinou. Chrchel bocni vyvod uz je v pekle a jeho fetacky vize konecne zacinaji vyprchavat. Jeste podotykam ze jsem to cele napsal na klavesnici vyrobene v komunisticke Cine a kdo mi bude nadavat a vubec se vyjadrovat bude na tom s tim psanim naprosto stejne.
    • Klávesnice jsou u všech dnes vyrobené v Číně a nejen klávesnice, takže lžeš a píšeš špatně proto , že jsi blb a ne, že máš špatnou klávesnici made in CHina.
      • China se pise takhle , ne CHina . Holt blbej cech. Co v kolbence , dobry nebo uz mas zase na krku vypoved ? Nebo se to taky pise made in PRC. Ale na to ses fakt moc blbej cech abys pochopil co ta zkratka znamena. Zkus nejakou ceskou vysokou blbej cechu.
        • Podle Vaší diakritiky by Vám stačilo, znovu projít základní školu.
      • umis vubec cesky ??
  • Často čtu komentáře k článkům, v nichž většina lidí nadává, že v dnešní době jde každému jen o peníze, žádná lidskost a přátelství. Teď, když nás požádá zástupce Tibetu o přímluvu u čínských přestavitelů za zlepšení práv Tibeťanů, čtu od těch samých lidí komentáře o tom, jak je pro nás Čína důležitý obchodní partner a Tibeťané jim můžou políbit zadek. Každý kdo takový komentář napíše, by si měl uvědomit, že je vlastně původcem toho, v jaké morální situaci se dnes Česká republika nachází.
    • Dík za Váš příspěvek Radku.prazaku. Máte naprostou pravdu.
    • Prapůvodcem současného ve všech oblastech katastrofického stavu jsou havloidi, díky svému pokryteckému přístupu k ovčanům tohoto státu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit