Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se, že Kroměřížská výzva s návrhem ústavně stíhat prezidenta Zemana za porušení ústavy činí naprosté idioťáky ze svých vlastních tvůrců. Opět se potvrzuje pravdivost starého českého přísloví: „ Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.“
    • žádný strom neroste do nebe. Všichni ví, co jsou Prognostici zač, jsou toho plné seznamy StB, jen se to teď nesmí říkat, protože teď vládnou. A tak děláme, jakoby nic. Nikdo nechce dopadnout jako ten křišťálově čistý Standa nebo soudruh Ransdorf. *1*
      • No je to tak. Vždyť o tom my havloidi lžeme už od převratu. A naše vlastní svazky zmizely mezi prvními *3* Koukněte třeba na takového Havla kam to až dotáh *15*
        • Chápu, soudruhu, že nemůžete překousnout to, že vám chcípl komunismus a přišli jste o moc. Ale nezapomínej, že právě V. Havel hlásal "nejsme jako oni". V opačném případě byste skončili na kandelábrech. Asi byla chyba, že to ty největší rudé *12* nepostihlo. Ostatní by si alespoň daly pozor.
  • Obviněn z nedovoleného importu odpadů byl 88 letý kanadský občan JB. Jmenovaný byl zadržen na torontském letišti po svém příletu z Prahy. Podezření vzbudil tím, že jeho dva kufry jen s velkou námahou smýkali čtyři urostlí zřízenci, zanechávajíce vyjeté koleje po kolečkách v mramorové podlaze příletové haly. Krátce předtím přitom obviněný tvrdil, že nemá nic k proclení.
    Nařízená prohlídka zavazadel, přinesla službukonajícím policistům šok. Kufry byly naládovány kovovými cetkami nevalné kvality co do materiálu i zpracování. Jak sdělil našemu listu detektiv Murdoch, vysvětloval stařík přítomnost odpadů ve svých kufrech poněkud zmateným způsobem. Do Prahy prý letěl proto, že mu jistý MZ slíbil řád. MZ bydlí na největším hradě světa, odkud panuje své malé říši. Bohužel všechno pokazil nějaký farář z Himalájí, který se kamarádí s jeho synovcem Hermanem a nekamarádí se s Číňany. Protože MZ naopak Číňany miluje a jeho synovec Herman je říšským ministrem, musel MZ Číňany odprosit a požádat je o odpuštění za to, jaké má jeho ministr kámoše. MZ mu pak z pomstychtivosti řád nedal, ale našla se velká spousta hodných lidí, kteří mu dali jiné řády a hezčí.
    Po zjištění, že ministrem Hermanem nemá stařík na mysli Göringa, ale, skutečně žijícího, svého synovce, upustil detektiv Murdoch od zkoumání duševního stavu podezřelého.
    S probíhajícím šetřením nabyl detektiv Murdoch jistoty, že 88 letý stařík není pachatelem, ale obětí řádění tzv. šmejdů. Podnikatelé, pro něž se v Kanadě vžil název šmejdi, zneužívají bezmoc seniorů, lákají je na levné výlety, kde jim pak vnutí za drahý peníz neprodejné krámy. JB se stal obětí vyšší úrovně šmejdů, zabývající se ilegálním dovozem odpadů z cizích zemí.
    V jeho kufrech byla nalezena m.j. medaile předsedy vlády, medaile poslanecké sněmovny, senátu a všech samosprávných krajů. Dále čestné občanství 138 měst a obcí dané země, medaile všech universit v zemi, včetně pobočky Zakarpatské university Užhorod, zlatý řetěz primátora Prahy, který byl ovšem z olova a 6 kilogramů odpustků pátera Halíka. Dále jedna krabice čestných doktorátů právnické fakulty Plzeň.
    „Prodávali to na kila, každému, kdo si řekl“, vysvětloval stařík, „ale já to mám zadarmo“.
    Umělecká plastika – cena ministra dopravy, byla ve skutečnosti zvlněným kusem asfaltu z ostravské dálnice. Dále byla nalezena zlatá karta Open Card a středně velké čapí hnízdo, spletené z rezavého drátu. Největší poplach ovšem vzbudila radioaktivní medaile, důmyslně skrytá v knize „Léčivé účinky černobýlu“. Úroveň vyzařované radiace představovala 12% úrovně hirošimské bomby a způsobila tak evakuaci letiště.
    „To mi dala Drábová“, žaloval nešťastný stařík.
    Vyšetřování detektiva Murdocha odhalilo možný mezinárodní skandál. Prakticky všichni stávající i bývalí ministři dané země, kteří byli ve funkci v posledních deseti letech, nacpali panu JB do kufru nějakou tretku. Jedinou čestnou výjimkou byl bývalý ministr zdravotnictví MUDr. Rath. Za jeho příkladný morální postoj mu ústy kanadského velvyslance poděkovala kanadská vláda. Jak se MUDr. Rath vyjádřil pro náš deník, sám má s obdobným jednáním hořkou zkušenost. Před několika lety mu do krabice od vína někdo nacpal potištěné papírky vysoké nominální hodnoty a dodnes z toho má oplétačky.
    Případ ilegálního dovozu odpadů budeme nadále sledovat.
  • Raději přijdu až 1. prosince 2017, nějak se mi hroutí amrdólský sen:
    "OSN obvinila opozici, podporovanou USA, ze smrti desítek civilistů v Aleppu"
    • Nešlo o USA, ale o Rusáka a nejde o desítky, ale desítky tisíc civilistů, kteří zahynuli v domech, hlava nehlava bombardovaných Rusákem a jeho spojencem - řezníkem Assadem.
      • OVAR
        chro chro
  • Ještě,že český národ má smysl pro humor.

    https://www.youtube.com/watch?v=DNjumxcqHKs
  • Když ten podrazácký černoprdelník Herman nesouhlasí se zbytkem vlády tak ať se vzdá ministerského koryta, vládu opustí a nedělá ostudu. Nic jednoduššího není. Ale co by zase takový nadbytečný nemakačenko dělal, že?
  • Proč spekulovat,písničkář nám nastavil zrcadlo doby,možná až moc pravdivé, rozhodují o nás lidé kteří jsou voleni i 14% hlasů, vytvářejí se paskvili zákonů, které se poté tzv. doplňují různými novelami, někteří vysocí úředníci si dělají co chtějí a není síla jim v téměř čemkoli zabránit. Někteří politici svolávají protestní truc akce,někteří divadelníci a zpěváci vybízejí k občanské neposlušnosti ! To jako herci a zpěváci nám budou diktovat co máme dělat, to nám budou shánět pracovní příležitosti, Anglie, Německo,Francie berou čínské nabídky zcela normálně a jsou jedni z největších investorů v Číně,ve vší tichosti se spolupracuje i s Ruskem, ale náš pan prezident s mandátem 2,7 miliónů voličů je špatný? Kdo dal mandát těm hercům a zpěvákům- dav na Staromáku?Jednu podobnou píseň zpíval i T. Klus a jmenuje se " Pánu bohu do oken", teď máme pokračování s panem Nohavicou a kdyby žil K. Kryl, tak ten by to těm kavárenským panákům určitě spočítal také!Pane Nohavico, BRAVO
    • ... jsi k hovnu, nikdy se nenaučíš ani správně psát, blbečku, BRAVO :)))
  • Bohužel existují lidé, kteří se nikdy nesmíří s tím, že se pan Zeman stal také jejich prezidentem, namísto jejich favorita a zechcaného kandidáta Karla Schwarzenberga.
    • Něco tak odporného jako je ta rusofilně číňanská zrůda není prezidentem mým ani žádného normálního čecha.
      Jen pár proasťáčků tu obludně monstrozní lživou kreaturu nazývá jakýmsi sprasidentem a někteří to klátícíse žvástavé nic dokonce titulují "pan" i když toto oslovení přináleží jen člověku, ne něčemu tak nesmyslně žvástajícímu NIC.
    • Kterého Zemana máš na mysli? My máme prezidenta? To je některý z těch chlápků na obrázku?
  • Z pravdomluvného Hermana je najednou je usvědčený lhář a křivák *3*
    • usvědčili pouze Zemana a Ovčáka ze lži, pokud vím
      • z čeho ty mrtvolo *7*
        • říkali to havloidi *3*
  • ZlejkulihrachBTWtroll tu ze mě dělají jen a jen teplou dementní filcku, takže co tady, radši přijdu až 1. prosince, to už bude Trump prezidentem a kavárna vyhořelá! Beztak mě nebaví, být tu každému k smíchu!
  • K divadlu předchozích dnů…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Snad-si-to-precte-i-Dan-Mluvili-jsme-velmi-otevrene-s-byvalym-spoluzakem-Daniela-Hermana-a-ten-mu-poslal-tento-velmi-velmi-osobni-vzkaz-460848

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit