Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    "Kompenzace" = další státní dluhy, které zaplatíme všichni, další inflace, prachy pro spekulanty a banky, akorát to jde oklikou. Ne nadarmo se inflaci říká skrytá daň. ;} To je trik toho tzv. západního "kapitalismu". Jen platíme víc a víc oligarchům, protože Bruselu vládnou diletanti a zrádci.

  • Kompenzace pokřivují trh. Lidé podnikají, aby byli nezávislí. Proč by jim měli ostatní pracující kompenzovat jejich rozhodnutí?

    Pokud neumí vyrobit chleba za přijatelnou cenu, tak ať přestane podnikat. A my ostatní se budeme muset rozhodovat, jestli koupíme pecen chleba třeba za 120 korun. 

    Tak funguje trh. Podnikatelé to asi vidí jinak. Nikdo jim nic nesmí, oni si mohou dělat co chtějí, ale natahují ruku ke státu. 

    Kompenzace znamená, že si na krajíc chleba z daní zaplatím 5 korun a dalších pět korun zaplatí stát. 10 korun shrábne pekař. Tak fungují kompenzace. 

  • Výzva Pospíšila (TOP 09) k rezignaci na všechny magistrátní funkce to samozřejmě ano..

    Ale hlavně by měli Piráti Pospíšila jako dalšího lháře ohledně známosti s hlavním mafiánem kauzy Dozimetr (organizovaný zločin) Michalem Redlem vyzvat k odstoupení z funkce europoslance..!

    Smutné na celé této Pospíšilově kauze v rámci známosti s mafiánem Michalem Redlem je to, že jeho přímá nadřízená, předsedkyně TOP 09 Pekarová mlčí jak zařezaná a dělá mrtvého brouka..!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit