Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, my jsme se začali docela dost v poslední době venčit a začali jsme si i trochu kultivovat tu naší zahrádku. K tomu nám pomohlo docela dost i nabídka od této firmy, která nám udělala docela dost zajímavý zavlažovací systém, který ani není tolik nákladný :-)  Mějte se famfárově a třeba se někdy potkáme na zahradě!

  • Dobrý večer, tak to já se teď pravidelně venčím na zahrádce. Jakmile se udělalo hezky, začala jsem sázet květiny, vertikutovat trávník a sít novou trávu. Hrozně mě to baví, úplně se v tom vyžívám! :D Dokonce jsem si na to koupila nové kvalitní ochranné rukavice, aby mi to při tom i slušelo... :D

  • hanafarna

    V listopadu a navíc v čase pandemie je nebezpečí nastydnutí - a co potom?  To možná snesou mladí lidé, ale pro seniory je lépe držet se doma.

  • Chodit ven je hodně důležitý. My jsme venku každý den, a to i v zimě. Jinak doma každé ráno intenzivně větrám průvanem. za chvíli je tam znovu teplo, ale je cítit ten čerstvější vzduch :-) . Manžel vyměnil těsnění u všech oken, takže už nám domů netáhne, ale nedostane se sem ani čistý vzduch, takže o to víc teď musím větrat :-) .

  • Velmi zajímavý článek. Abych ale pravdu řekl, tak já vždy největší úlevu od stresu najdu u sebe na zahradě. Je tam pořád co dělat. Třeba nedávno jsem tam nainstaloval nový zavlažovací systém a zjistil jsem, že je vadný jeden elektromagnetický ventil, tak asi budu muset z https://www.zavlazovaci-systemy.net/elektromagneticke-ventily_k83/ objednat nový.

  • Taky jsem se nedávno rozhodl, že budu pravidelně chodit do přírody. Venku je teď sice zima, ale koupil jsem si celkem kvalitní outdoor výbavu na https://armik.cz/ , takže to zvládám v pohodě. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit