Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když nakupuji na internetu, tak často hledám slevové kódy a někdy se dá ušetřit opravdu hodně. Ideálně bych potřebovala stránku, kde bych našla vše pohromadě na jednom místě. Nevíte někdo, kde se podívat? 

    • Též už jsem takhle hledala kde bych mohla najít slevy na jednom místě, ale zatím jsem nic takhle nenašla. Víte co se mi ale vyplatilo nakonec? Vyplatilo se mi hodně využívat kartu co mám od zaměstnavatele jako benefit https://www.sphere.cz/ Tam najdete slevy na kosmetiku, dovolenou nebo když kupuji dárky ale i další věci. Vyplatí se mi to a ušetříme tak celá rodina i několik tisíc ročně. 

  • Já třeba těm slevám, které jsou povánoční nebo předvánoční nebo vlastně celý ten black friday, tak nevěřím... Ono, když dlouhodobě něco sledujete a pak se podíváte na již zmiňované black friday slevy, tak je to ve stejné ceně, jen onálepkované "black friday slevou"... Já, když už potřebuji slevu, tak ji shánim zde

  • Ahoj, já například Black friday vůbec neprožívám. Ani ty povánoční slevy mě moc nezajímají. Já raději nakupuji, když něco potřebuji a ne, když je to zrovna ve slevě. To bych měla byt plný blbostí. Teď jsem například potřebovala koupit nové pneumatiky a na ty nebudu čekat, až je nějaká firma zlevní, když je potřebuji hned.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit