Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Vypořádat se teď musí nejen s neposlušným Trumpem, ale i s vnitrostranickým rozkolem a problémem, který dosud přehlíželi. "... Takže američani zvolili presidenta kterej není ničí loutka? tak pak to byla vskutku jednoznačně historická volba. FANDÍM JIM! Vypadá to že média přeci jen nemají takovou moc jak si jejich vlastníci myslí!!! *1*
    • josef.servit.9
      Naivko, nech se vyšetřit. Média za podpory Mandelinek denně útočí na vládu a presidenta!
      Vláda je slabá a nechala si vyfouknout Českou televizi!Obludné lži se tam považují za pravdu!
  • Společnost přestala vnímat profesionální politiky jako své volené zástupce, kteří mají hájit její zájmy. V očích voličů se změnili v pochybné existence, které utrácejí veřejné peníze a pracují ve prospěch tloustnoucích bankéřů a majitelů obřích korporací.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    a přesně tak to je. Sám bych to nedefinoval lépe. Drtivá většina politiků jsou jen darmožrouti a zlodějští paraziti, kteří nekontrolovatelnou mocí svou neodvolatelností a nepostižitelností škodí lidem a jsou jen trapnými figurkami v rukou světových bankéřů. A když náhodou některý politik se téhle loutkohře vzepře a chce změnu, začnou otroci bubnovat na válečné bubny a spustí hysterický pokřik na svého kolegu aby se s nimi vrátil do řady a nedělal potíže.
  • Ten autor asi za ty dva dny ještě nepochopil, co on a jemu podobní tu vytváří dvacet a možná i více let za obraz společnosti.
    On tu nepokrytě mluví o běžném pracujícím občanovi jako o debilovi, který nechápe pokrok a zatáhl ruční brzdu. O čem to tu sakra je. Ten člověk by měl jít za mříže.
    Trump není ani xenofob ani hulvát. Vždy je potřeba se podívat, o kom mluví a co tomu předchází.
    Pokud je politickou korektností lhát a strčit někomu hlavu do pr.ele, tak to budu rasista a všechny tyhle politiky a jejich pomahače budu navrhovat do plynu.
    Lidi z venkova, kteří údajně Trumpovi pomohl k moci, mluví jako o vidlácích. Kde by elity byly, kdyby za ně tito lidé neprolévali krev ve válkách a revolucích? Sakra, udělejte už tomuto lhaní přítrž.
    On prostě nikdo v demokratické společnosti nechce vládu menšiny. On prostě nikdo nechce, aby tu byla skupina příživníků, kteří "my můžeme" co dostali od Obami zelenou krást a drancovat, vybílit, resp. vyčernit sociální systém, nyní chce Obama to samé udělat se zdravotnictvím, protože skupina pejzu lační po systému, který se jim daří drancovat v Evropě, abyste v povinném zdravotním pojistění zaplatili za nový zub 50 tisíc, protože všechno, kromě slepého střeva a rány pěstí je za příplatek.
    A pak tu máme slovo populismus polulista. Bylo by vhodné, kdyby si to elity a jejich přisluhovači v médií přehodnotili. Pokud říkám pravdu o svinstvu, které někdo páše v nejvyšší politice, to přeci nejsem populista. To, že sám nemám morální zábrany a ani inteligenci na to, abych tomu zabránil a napravil, to ještě neznamená, že ten, kdo toto tvrdí a poukazuje, je populista. Nopak, kdo tvrdí v tomto, že je populista, je spolupachatel a má být za mřížemi.
  • americká kavárna neunesla prohru
  • Přesně tyhle sebestředný novinářský výblitky jsou jedním z důvodů znechucení lidí médii a téměř nulovou důvěryhodností médií v očích lidí... pane novináři v moderním světě si projevy pana Trumpa může pustit každý (narozdíl od Hillary se totiž nestyděl dávat celá svoje vystoupení na youtube) takže každý si sám mohl pustit co vlastně přesně říká a klidně to porovnat s tím co média píší že říkal.

    A to nonstop nadávání a škatulkování a třídní boj proti lidem s jiným názorem si prosím pro příště odpusťte... rudé právo by bylo pyšné.
  • Umělecký hnůj už vyhrožuje tak jako u nás, americký Dick, americký Bartoschka
  • Holušová je přece "odbornice" na Rusko a Ukrajinu ne? Tak co mele o USA? Jo aha, on dneska mele o USA každej druhořadej pisálek... *5*
  • Trump chce aby členové NATO dali více peněz na své armády.A já si říkám proč když jedna škodovka dokáže vyřadit pět Pandurů. *1* *1*
    • Text Vašeho příspěvku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Skvělé, zásah do černého!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tento týden jsem se vrátil z USA, celý minulý týden se v amerických mediích hovořilo o velmi vyrovnaném souboji co se týká hlasování, koncem týdne před volbami již vedl Trump . Měl pravdu, že media v USA ho spíše očerňovali než Clitnovou.
    Na Internetu jsem sledoval naše media zcela opačné informace. Jinak co se týká voleb tak naše media hlavně ČT a Nova naprosto trumfují americká, protože v USA to zdaleka tak neprožívají. Naše řiťolezectví je na vysoké úrovni. Hlavně se těším na ty názorové veletoče po vítězství Trumpa i ve vztahu k Zemanovi.
  • Gratuluji Trumpovi a všem Američanům, kteří ho volili. Náš tisk a televize, a agentury předpovídající výsledek, že vyhraje Clintonová, by si z toho měli vzít poučení a začít sloužit normálním občanům a ne pražské kavárně. Ty jejich výkřiky do tmy dostaly na frak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit