Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hejtmani se nechali zastrašit a couvli, čímž usnadnili STBákovi protiústavní znovuvyhlášení nouzového stavu.

    Pro trochu lepší imidž se tváří, že mu uvěřili jeho sliby. Jak dětinské....  

    • Paninka by ráda rozvolňovala? Nebojte se, nebude to dlouho trvat.

      Hloupost v dějinách lidstva nakonec vždycky vyhrála. 

      • V Čechách vítězí už sedmý rok...Ale všeho do času.

  • Komunisti byli vždy zvyklí přikazovat, zakazovat, rozkazovat svým "pracujícím". A pro ty co to nechápali měli StB, která je v případě potřeby "poučila". A to že jenom převlékli kabáty  a schovali rudou knížku "nadčlověka" (co kdyby se někdy hodila), tím se vůbec nezměnili. A tak jim zase vyhovuje řídit stát jako (svůj) podnik a zase přikazují, zakazují a rozkazují.

    Proto jim vyhovuje, když Čínští soudruzi šíří po světě komunismus pomocí Či-Ko-Viru

    • Vážený Občane. kdy už nahlédnete do dneška. Komunisti jsou velmi okrajovou politickou silou. Pořád jimi nestrašte. Všichni chápeme jejich pozici a ve volbách se to samozřejmě uvidí. StB už je také relikt minulosti, dneska na to máme jiné frajery. Pokuste se sdělit něco, co nemá meritum 70 let v minulosti. Jistě to bude zajímavé. 

      • Pane kolego, to není vůbec minulostí. On totiž "bývalý" komunista a "bývalý" konfident StB je totéž co "bývalý" černoch. A dokonce máme jedince, kteří se stále hlásí k organisaci podle zákona zločinné a opovrženíhodné a jsou v parlamentu.

        Dokonce jsem znal jednoho velice "aktivního" soudruha, o němž se vědělo, že je konfidentem StB a pamětníci o něm říkali, že za Protektorátu byl prokazatelně konfidentem Gestapa. Zřejmě někdo ochotně "pracuje" pro socialismus bez ohledu, jestli je "rudý" nebo "hnědý".

        • vanhorne

          "Dokonce jsem znal jednoho"

          Obcane, to ja znam jednoho byvaleho confidenta STB a vis co ten  dela dnes? Predstav si, predsedu vlady. Vim, ze je to k neuvereni, ale bohuzel je to tak.😂

  • dzixy

    Nedomnívám se, že věčné kritizování Pirátů, podobně jako ODSky, pro normální občany a voliče znamená přínos. Nakonec poslední průzkum na objednávku české televize ukázal, jak je možno s "úspěchy" nakládat. Manipulace a věčná nespokojenost představuje pouze frustraci těch, kteří usilují o moc s představami, že již tu moc mají.

  • STANáci s těma dredovanýma představili ve sněmovně kdysi odesácké " dokázali jsme, že to dokážeme"-Jsou to stateční bijci za zdejší lidi. Němce nemám moc rád. Ale šéf sousední bavorské spolkové německé země to vyjádři naprosto přesně. "Všude okolo se zavírá a utužuje. V Česku začíná večírek". Na jeho počest přitli i na hranicích. Jako kdysi italům. Tak vám opoziční termiti ve sněmovně děkujeme. Byl to opravdový koncert unikátní blbosti.

  • KIMCID

    Tak po tom antibabišáckém extempore ve sněmovně už je můžou volit jenom jejich vlastní členové a blbouni, kteří posílají hejtmanům výhružné SMS.

  • brisuda2

    Trvá to dlouho a chtelo by to zmirnit jak tvrdí Piráti. Otázkou je jak by se to podepsalo na nárustu ci vysi cisel po celkove uvedenych stavech nakazenych covidem 19.

    Problém je to s temi kadernictvimi a sportovnimi institucemi jako jsou posilovny a fit centra. 

    Muzeme pouze doufat a modlit se ke Kristu za celkove zlepseni situace co se vseobecné  pandemie tyce. 

     Brat to jako pauzu s nadsazkou a bohuzel se smirit s tímto úpadkem okolo sportu a kulturního vyziti.

  • Všiváci si dělají cestičku, jak by lépe zametali s národem!

  • Koukám, že Bureš chce zákon, aby ho potom použil zpětně? Vždycky jsem si myslel, že ozbrojené složky mají povinnost stále být k dispozici. Najednou vidím toho šaška Prasáčka, coby velitele ponorky a chce se mi zvracet.

    • Vidět, že jsi to zvracení už nemohl v sobě vydržet. Přeci vidíš, že čerstvě nazvraceno je tady shora.

  • Vláda se snaží dál zvětšit svůj škůdcovský potenciál.

  • Zbytečná aktivita a zbytečné snažení. Vždycky to bude špatně.

    Pan Fiala mluví za celou opozici. To je pěkné, tak proč neudělají jednu partaj? Mají to v kapse a Babiš bude pochodovat od korýtka. 

    Nemusejí z nás dělat hlupáky. Jestli máme jedno Bratrstvo kočičí pracky nebo je jich 9 je fuk. Hlavně, že bude mít ježka Mažňák. 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit