Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi před dvěma týdny jsem dostala upomínku o zaplacení dluhu v nemocnici Jihlava. V životě jsem tam nebyla. Dnes další exekutor si na mne "vzpomněl". Tož šmejl letěl přímo do Spamů a virů. Skutečně záhadné, jak si nějaké pra*e dovolí obtěžovat. A vůbec. Kde přišel na moji mejlovou adresu? Začínám si myslet, že to jsou ti velmi milí, ochotní a vstřícní prodejci kde čeho, kteří se nejdříve vetřou telefonem s nějakou nabídkou a pak to začne na netu frčet. Pozor na ně, hajzly drsné!!! *16*
  • Taky jedna, co je po bitve generalem? Taky ti preju prijemne leknuti. *12* Navic lepsi a ulevnejsi je na takovou krasnou zpravu pekne sprosta odpoved, samozrejme po zjisteni vsech skutecnosti. A pripojit se k trestnimu oznameni, ktere podava exekutorska komora, coz ucinim neprodlene.
  • Jo, to bys koukal, ceho jsou lidi schopni. Jdes na pracovni pohovor, reknou ti, ze te vzali, vytahnou z tebe nacionale a vezmou si klido na tebe pujcku a ty se vezes, ani nevis jak, degene.
  • Lehká pomoc: Okamžitě smazat a je pokoj!
  • no, dnes mi taky jeden prisel od jakesi pic. zasrane. *16*
  • Stačí hlídat si finance, včas platit dluhym nepůjčovat si a pak nehrozí exekuce a tak stačí podobné e-maily mazat a ne je otevírat.
  • Sakra to se s tím nedá něco dělat? Jsme ledování pomalu i na WC a to se to nedá zarazit?
    Podvodníci se tady prohánějí jak na sahaře ,to se to nedá bloknout. a pořád se neví co s tím., nebo to zase někomu vyhovoje.
    To je jeden podvod za druhým , lepší bude se vrátit k poště a dopisům. Tilik chytrých lidí v republice, všichni mají vystudovanou logistiku ,školy je chrlí za naše daně po tisícovkácha to si s tím neví rady?

*12*
  • "...najatý zločineckým gangem kdesi na Východě..." *12* *12* kdesi na Východě. *16* *16* *16*
  • Pozor na falešné emaily s výzvami od exekutorů. - Pro jistotu neotvírejte ani ty pravé! Vaše exekutorská komora.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit