Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... "líbivé a populistické experimenty různých takzvaných hnutí převážně se zaměřujících na nejnižší lidské pudy" ... no lépe by to ani emeritní profesor prezident Klaus blahé paměti neřekl.
    Jenom aby moravská vlajka v rukou tohoto muže nebyla taktéž pouhým populismem.
  • ke státnímu bankrotu. Kdo nekrade s námi, krade proti nám. *3*
  • Krásně tady vyprávíš bajky.Ani není třeba je číst celé.Běžný člověk už ovšem ví že zejména a především je třeba si dát pozor na takového zákeřného ODSáka.Vzor Koštial.On tady jakože mudruje mudruje a zatím nám tenhle demagog podsouvá pěkně podvraťácké NÁPADY.Kdyby nebylo "hnutí" ty kluku jeden, tak tady vyžírky z ODS,TOP a bodobných partiček panovaly rukou pevnou a loupežnickou ještě roků a roků.Třeba jen ODS: dodala do vedení státu ty největší všeobecně uznávané hnoje všech hnojů - Topolánka,Nečase.... předtím takové výlupky jako ministra zvaného Langergauner nebo všeobecně nejoblíbenějšího permanentního poslance Bendu.A právě pro to aby se už taký odpad do vedení státu nedostal jsou tady ta hnutí.A nejkrásnější je, že ty s tím nic naprosto nic neuděláš!
  • A co místo podpory alkoholu (vína) a reklamy na jiné druhy alkoholu se snažit, aby lidé spotřebu alkoholu omezili?

    To jsem rebel, že? *1*
  • Mám pocit že právě tento vyhledávaný gauner se usídlil v Mikulově.Hoštapler, podvodník s obrazy si tam užívá vinohradu.Ne že by potřeboval pár facek - denně po ránu ale měl by vrátit 10,5 miliardy kč které jsme za něj jako stát museli zaplatit za zmařenou investici cizí země do TV NOVA.Aby se nám tam zas neobjevil třeba na radnici.
  • ODS už nám předvedlo co vše může nabídnout.Jste směšný,zřejmě nějaký komik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit