Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Podle mě super věc. A není to vůbec o propagandě nebo cenzuře. Prostě se upozorní na zdroj informací a každý ať se rozhodně, jak s tím naloží. Vývoj webových aplikací na míru tohoto typu je prostě potřeba. Informací je dneska hodně a lidé by měli mít co nejsnazší přístup k tomu, aby věděli, odkud daná informace pochází, kdo za ní platí a tak dále. ;-) 

  • Aneb, kde se říká to, co nechceme, abyste věděli.
    Ne, samozřejmě jsou i stránky, které se staví nekriticky k Putinovi. Ale taky je spousta stránek, včetně "zpravodajských", které se nekriticky staví k USA. Určitě je dobře upozorňovat na propagandu, ale nemělo by to být jednostranné. Krom toho teda nechápu ten symbol, když jak Putin, tak špičky USA jsou trvdě kapitalisticky zaměření.
    Dokud tedy nebude Chrome upozorňovat na všechny propagandy, nejen na tu Putinovu, nezbývá než tento špionážní prohlížeč ignorovat, respektive nedovolit mu přístup do svého počítače.
  • Stačí se podívat na lži Kremlu!

    1. Ruská opatření spadají do smlouvy z roku 1997 o přátelství mezi Ruskem a Ukrajinou.
    Lež - dohoda z roku 1997 říká že Rusko bude respektovat celistvost Ukrajiny.
    Krádeží Krymu Rusko tuto smlouvu jednoznačně pošlapalo.
    • A co chemické zbraně? Ty tam jsou určitě také...... "Pusinko" z mého úhlu pohledu "Hubičko a to prostořeká" nelžete si do kapsy. Děkuji. Víte, hájím zde práva naších lidí, vlasti. Co hájí "Hubička".... práva a zájem někoho jiného:-( je to ostuda a časem snad i vlastizrada:-(
  • Simone, než se podíváš do Blesku, tak si zadej do vyhledávače a podívej se, kdo je Cees Hamelink. A nyní ti něco přepíšu z jeho dopisu:
    "„Vážený pane prezidente Putine,přijměte, prosím, omluvu za naši vládu a naše média jménem spousty Holanďanů. Fakta o letu MH17 se, ve snaze znectít Vás a Vaši zemi, překrucují,“ začíná otevřený dopis několika desítek holandských vědců.Jejich mluvčím je Cees Hamelink, profesor univerzity v Amsterdamu, autor 16 vědeckých monografií, mj. Kulturní autonomie v globálních komunikacích (Cultural Autonomy in Global Communications), Politika globální komunikace (The Politics of World Communication), Etika kyberprostoru (Ethics of Cyberspace) či Lidská práva komunikačním aktérům (Human Rights for Communicators). „Rusku je neprávem, bez adekvátních důkazů a šetření, kladeno za vinu, že dodalo zbraně, jimiž měl být sestřelen MH17. Západní vlády tvrdí, že právě to jim dává právo vyvíjet na Rusko ekonomický nátlak. My, občané Západu, kteří procitli a do lhaní a machinací svých vlád už vidí, se Vám za to, co se naším jménem děje, chceme omluvit.“

    Mohl bych Ti poslat celý dopis,ale pro Tebe to nemá cenu.
    • Jsem holka.

      Simona
      • Zas reagujete na zcela objektivní "odpověď" promiňte mi, ale blbostíííííííííííí. Na RE: nereagujete protože nemáte čím... prohrála jste:-):-) zas a znova prohráváte. Víte proč? Protože nemáte pravdu, fakta, reálie a vše co kdy v historii bylo, je proti těm Vaším slepým názorům... :-) Snad jen to, že jste holka a promiňte chudák chlap co Vás jednou potká(podle toho co píšete nemáte chlapa a ani rodinu)
      • Blondýna,že?
  • Stačí se podívat jak Putinovská média běžně lžou.

    1. Malajsijské letadlo sestřelili Ukrajinci protože si ho spletli s letadlem V. Putina.
    Lež - Putinovo letadlo se nad Ukrajinským územím vůbec neobjevilo.

    2. TV Rusko 1 uvedla že vyšetřovatelé katastrofy mají plnou důvěru rebelů kteří
    jim umožnili přístup na místo a nijak je neomezují.

    Lež - Vyšetřovatelé uvádějí že jim opilí separatisté brání v práci a dokonce na ně střílejí.
    • vanhorne
      Tady jsou nejake perly politruku z Kremlu a jejich pomahacu v Holandsku kteri ten dopis sesmolili a ted s nim chteji oblbovat svet.
      " My, občané Západu, kteří procitli a do lhaní a machinací svých vlád už vidí"
      Nase nadeje se zameruji na vasi mourost.My chceme mir.Vy a vas narod jste nelitostne a zavrzenihodne odsouzeni bez evidence za zlociny.Ty jsi nas zachranil pred conflictem v Syrii.Zapadni lide maji pokriveny pohled na realitu.My lide Nizozemska chceme mir a spravedlnost pro Rusko a take s Ruskem.Podepsani urciti zainteresovani lide."To se cte jako z padesatych let Rude Pravo.Musis take procitnout jako Dutch friends of Putin,abys poznala cistou pravdu jaky mirumilovny lidumil a osviceny vladce Putzin je.
    • Vědma promluvila!
    • Zkuste jednou přemýšlet. Media západu nelžou? Lžou a dovoluji si zde říci, že mnohem víc.Tak to sem netahejte.
      • Že tě baví na "TO" reagovat, když na ulici uvidíš psí lejno, taky si ho nevšímáš, protože víš o co jde!!!
        • Jednoduchá odpověď. Přestaneme reagovat a bude jen a jen zle(zlo). Tak proto!!!!!!!
  • Parádní rozšíření, od teď se každý dozví, který web je nezávislý, když nevyskočí znak tak se jedná o mainstream nebo web podporující válečnou mašinérii SS a NATO!!! Chce to, ale doplnit o víc webů, i zahraničních!!!
    • Je to přeci dobrá aplikace:-) Bude to přesně obráceně než za volantem. Jak bude červená, tak budu číst:-) ( dělám si srandu, člověk musí právě číst všechny "barvy":-) )
      • Přesně, on si autor neuvědomil, že ten jeho výtvor je kontraproduktivní, nu což, je dobrý mít nezávislý weby pěkně pohromadě!!! Aspoň si čtenář bude moci porovnat více zdrojů!!!
  • Nebetyčný nesmysl. Myslící člověk nic takového nepotřebuje.
    A jen tak k názvu aplikace - co když v čele Ruska nebude Putin?
    • No myslím, že na to autor aplikace také myslel. Oni tam do toho ruska dostanou přeci tu demokracii. Pak Putin, po vzoru demokratických principů a hodnot přejatých z USA tam dosadí svého (zatím bohužel nenarozeného) syna. Bude to Putin junior:-)
  • Je divné že policie ČR proti zdejším přátelům totalitního Ruska nezasáhne.

    Paní Novotná poskytla rozhovor proruskému Sputniku a řekla že na projíždějící
    Americké vojáky nemají házet jen rajčata ale i Molotovovy koktejly.
    Tímto prohlášením se jednoznačně dopustila trestného činu.

    Hlas Ruska dnes Sputnik tu otevřeně propaguje Putinův diktátorský režim a útočí
    na vše Západní. ¨ Sovětský slovník nezapře.
    Pouhý protest proti chování M. Zeman ihned označí za pokus o puč.
    • vanhorne
      "ale i Molotovovy koktejly."
      Hazeni Molkoktejlu by se mohlo povazovat za nepratelsky cin vuci spojeneckym vojskum,za to by si ji mozna mohli predvolat k podani vysvetleni.S hlupackou ale toho moc nenadelaji.
    • Máš to nějak zmatlaný.
      1) paní Novotná......
      2) propagace Putinova režimu.......
      3) protest proti chování (neví se koho) označí M. Zeman za..........
      Tak mi teda řekni, jaké vyplývají souvislosti z tohoto tvého myšlenkového guláše?
      • Takže výzva k hození zápalné lahve je podle vás v pořádku?
        No v EU ropském prostředí je to trestný čin.
        • Kolik je 12 897 krát 13 863?
        • Těsně vedle pardooonn:-)
    • Jen dodatek, proti komu zasáhla policie na hradě? Proti komu se postavila policie čelem na tom hnusném, podřadném, ostudném, trapném, nedůstojném a závěrem magory placeném "Pražském Majdanu"?
    • Pouhý protest proti chování M. Zeman... si snad děláte srandu? To není pouhý protest ale mediální štvanice!!!!!!!!!!!!! Toho červeného papíru. Těch intrik v médiích, cílené zesměšnování... ty polopravdy............ Ostudo!!!!!!!!!!
      • Važte slova!

        Každý občan EU má právo protestovat a stávkovat. Rusko na Krymu toto
        základní lidské právo Tatarům sebralo.
        • :-) jste někdy vtipná. Psal jsem o hlavě státu:-)

          Myslím, že máte špatnou rétoriku. Určitě navrch trošičku špatně artikulujete:-)

          Mám pro Vás jednoduché cvičení. Postavte se před zrcadlo. Nahlas a s pečlivou artikulací, špulte u toho klidně ústa.. si dokolečka dokola říkejte : " Važte slova! "
  • Co? Propaganda? Sám autor dělá co ? Nepodsouvá nám něco?

    Americká propaganda / propaganda tzv hodnot západu je silnější. Viz tento článek, naše média atd.

    Ptám se tedy proč lidé naslouchají té z Ruska? Dle mého soudu mají rozum. Dle mého soudu je v ní vícero lidskosti. Dle mého soudu nehlásá krev a válku.

    Závěrem snad jen, že rubl dává dolaru a euru dost na zadel a to i přes veškeré sankce a hovadiny "západu".(Dokonce se nechalo Rusko slyšet, že po Francii nebudou chtít pokutu za Mistrály. Prej jim rozumí, že je Francie pod tlakem:-) :-) :-) ) Zde je jasně patrné, jaká strana hledá smír. Napovím "Západ" to nebude:-(.
  • sice tady za rusáky pěkně skučíš, ale málo.Co je platné hrdinství osvoboditelů když to vyspravili v 1968 okupanti.Drze se tady vetli a parazitovali desítky let.Takže hrdinské skutky zapomenuty a zůstává trvalá pachuť okupace.Vždycky se pak najdou spolupracující občané s okupantem.Jak ruským a tak německým.S nimi se pak dělají pořádky v první řadě.Největší štváči se pak zhoupnou na kandelábru.Nic osobního - prostě tak pro pořádek.Je to starý zdejší zvyk.
    • Hloupost, vyřčená hlupákem. V roce 1968 sem Rus nepřišel sám. Najděte si učebnici dějepisu. Nebo nemusíte, ale pak tady nehlásejte takové hnusoty!! A v noci na 21. srpna překročily československou hranici jednotky z SSSR, Polska, NDR, Maďarska a Bulharska. Polák má dodnes kus naší krásné vlasti kterou nám nějak nevrátil.(snad každej si urval:-( ) To vám nevadí co ?

      Ta okupace.:-) Vemte si učebnici ekonomiky. Podívejte se kdo vlastní naše "firmy". Kdo jsou vlastníky akcií ve státních a to i nadnárodních firmách:-( Podívejte se na úřad práce. Možná si zajděte k lékaři, nebo do nemocnice. Poznáte pravou a stále trvající okupaci:-(

      Za "slovo" demokracie se schová hodně zla co ? Ano, dokonce i smrt. (Jen si dávejte pozor američan se už nechal slyšet: " A to, že tu prej tu demokracii máme nějak pochroumanou." )
    • Je zajímavé, že když se hodí do hejna kamenem, ozve se trefená husa.. Husa bez názoru, bez schopnosti zamyslet se nad problémem. Jakmile má někdo jiný názor, hned je to rusofil, nebo, že kňučí za Rusáky.. Nemá cenu vysvětlovat, že nekňučím za Rusáky a ani nejsem jejich příznivec. Pouze vycházím ze skutečnosti, jaký je demografický a politický vývoj ve světě. Jakmile se někde, nějaký národ projeví, že chce žít po svém, hned je tu demokratická ruka USA a v zájmu ochrany demokracie uskuteční převrat v dané zemi, což samozřejmě odnášejí civilní obyvatelé. Ano máme neblahé zkušenosti s rokem 1968,ale i s rokem 1939 a třeba i s bitvou na Bílé hoře. V roce 1968 to nebyli jenom Rusové, ale celé uskupení Varšavské smlouvy. Zrovna tak, jak to bylo s Jugoslávií. Nebombardovaly jenom USA, ale celé NATO. Jaký je v tom rozdíl, mezi Varšavskou smlouvou a NATO? Jenže NATO pokračuje dál i když již Varšavská smlouva neexistuje. O expanzi NATA jasně hovoří mluvčí Ministerstva obrany USA,
      poslechni si.

      //www.youtube.com/watch?v=RY2Hmyc2vLk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit