Přejít na výpis diskuzí
Pozor vládní koalice: Vstup jen na vlastní nebezpečí
23.10.2017 | Jaroslav Bican
98 příspěvků
-
již jsem tady , za dobré bonzování a uspokojování pana vychovatele jsem dostal svolení sedět u počítače a psát tady ty svoje výkaly .
-
-
... leží ti v žaludku, o to přesně šlo, před čárkou a tečkou se nenechává mezera, trosko :)))
-
-
chceš dostat bičem jako obvykle , nebo raděli basebalkou po tom tvým hovnamazamazaným prasečímrypáku ?
-
-
... nemáš na to, nemáš na nic, dementní zákrsku :)))
-
-
pánové.. k věci... nebo tam už nic nemáte? Ten Babiš vám vymyl mozek?
-
-
... to "k věci" píše blbeček, který nikdy nic k věci nenapsal, to nemá chybu, moulo :)))
-
-
-
-
-
-
No to se tu zase sešla elita diskutérů...
-
Konečně dobré zprávy https://www.novinky.cz/domaci/452731-nova-snemovna-by-vydala-babise-i-faltynka-k-trestnimu-stihani.html Už aby to bylo!
-
Vymrdanče z redakce Tiscali Sajmone alias j , ty jsi ještě neroschodil volby..ha..ha ..bukvice blbá...
-
Bureš se už těší jak napeče koblihy a pak si s kolegou lehnou do postele a ... *2*
-
-
... jsi bezkonkurenční kriipl :)))
-
-
Ty články co tady píšou radoby komentátoři a bláboly některých diskutujících mluví sami za sebe.Dejte Babišovi šanci,horší než to co tady léta předváděli ty rúzní studenti z Plzně a spol. to nebude.
-
-
Články a bláboly mluví samY...
Doporučuji zopakovat si češtinu pro ZŠ
-
-
"hlas lidu, hlas boží" už by si to měli i TI z tiscavárny uvědomit !!!! *7* *8* *1*
-
-
Problém je v tom, že nám tady chybí ten svéprávný a soudný lid. Převládají tupé nesvéprávné ovce, bééé. *1* *8* *7*
-
-
asi jich máš doma plný chlívek, ale piglovat je trestnééé! *1*
-
-
To se mýlíš, nejsem Ovčák. *2*
-
-
-
-
kdě pečijů ty koblyha vogo ,mam hlaď
-
Volila jsem stranu SPO- Ožralovci, dostala pouze 0,007 % hlasů a můj favorit Ringo Čech se propadl do sraček, tak jako můj hlas, měla jsem raději volit komanče!
-
-
Ta procenta sedí, je to celý Ovčinec *1*
-
-
Jen se těšte, naivové, že s Babišem bude líp. Brzy poznáte o co mu ve skutečnosti jde. Pak bude pozdě tlouci se do hlavy a říkat, že jste ho neměli volit.
-
-
I v r. 1948 lůza a nesvéprávní jedinci jásali když se komunisti drali k moci. A pak se divili, že tady komanči zavedli rudý fašismus po vzoru CCCP.
-