Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madla.znadrazi

    Práce z domova, tam kde je to možné, může být pro řadu oborů přínosem. Nehledě na další "ekologické" přínosy např.(zmiňované v článku) méně papíru, méně cestování ....U naší firmy práce z domova běží již několik let (charakter práce to umožňuje), neděláme na hodiny, ale na objem práce, firma má nižší náklady, takže si může mimo jiné dovolit dát i vyšší odměny zaměstnancům, oboustranná spokojenost (jediné co to může pokazit jsou snahy státu to nějak přes zákonník práce "zaškatulkovat" a zadministrovat)

  • sow.da

    Tak se holt předělají kanceláře na byty, stejně je jich málo.

  • S tím žrádlem (pardon ) , úplný politologický blábol . Se sociologickým pozadím . Když budu kdekoliv , jíst musím. Takže si v dnešní době asi půjdu neco ulovit. Otázka je kam si půjdu pro suroviny , případně hotovku. Tady rozhodně neviditelná ruka trhu . ( Tuneldedek Venca ) . A to oblečení? Vlastně to samé. Přestaňte síť saka a dejte Bilaka na spodní prádlo . Určitě to zvládne .

  • Naprostý souhlas . Například vysněný byznys mého dětství popelář ! Tohle dělat z domova . Vyloučíno ! Ale zase ??? Když nepřijedou třeba 3 dny popeláři , je to sakra znát a cítit  . Když rok nic nevyplodi politický sociolog , případně sociologický politolog , ani toulavej čokl si nevzpomene .. 

  • Politici budou muset řešit řadu nových problémů a zákonodárci budou muset nové problémy řádně zohlednit v nových zákonech či novelách. Proto by měli začít u sebe a měli by si snížit platy aspoň o čtvrtinu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit