Prachy v prachu. Stamiliardy na reformu důchodů vyletěly komínem
-
my víme,máš se špatně jsi frustrovaný a musiš svou neschopnost na někoho hodit
-
Léčba akupunkturou a masáží stojí od 600 Kč za jedno "sezení", nasazení pijavic s masáží asi od 1000 Kč za jedno "sezení", takže to žádná láce není. Dávka bylinek na měsíc zhruba od 350 Kč za balení.
Vlastní zkušenost, absolvoval jsem to.
-
Vlády v tichosti utratily stovky miliard, které byly určeny na reformu důchodů. Odnesou to ty z Husákových dětí, které se spoléhají na státní penzi. Kdože je okradl, jejich havloidní vrstevníci na tunelech dotacích a církevní restituce? Politici, kterým nestačí plus 100% financí platu jako těm předsametovým, ale musí mít 650% nenažranci? Jóooo, to je kapitalismus. A pro migrující negry sociální dávky ve výši dvojnásobku průměrné penze mít budete, bando ksindlů?
-
Ale já jsem pracující člověk, momentálně v zaměstnaneckém poměru - srovnal jsem výšku průměrného důchodu s výškou tržního nájemného ve smyslu příspěvku, na který jsem odpovídal.
-
Soused Dežo jich má šest a do důchodu nechce - už ho má.
-
Zásadní otázka (platí pro celý vyspělý svět)kolik máš dětí když chceš do důchodu ?Ostatní si doplnte sami , je stále méně lidí co něco dělají a stále více rukou co čekají na peníze od úředníků,po vykradače dotací a fabrik až po sociální system.
-
Veškrnu nechte už na pokoji ,mě zajímá dnešek a budoucnost vy tupý hlavy z PR Agrovyžerto až do konce a pokud možno tak ještě o něco víc.Po Agrofertu nezbydou ani včely.
-
Ty agrofertní přibblblej klone .
Babiš je jedním z těch kteří prožrali po 90 vše co se dalo a dneska už může prožrat jen dotace z EU neb už domácí firmy pomalu neexistují.A všichni co se zastáváte komunistů tak si uvědomte že tuhle zami nejvíc prožrali oni a práci lidí za 40 let darovali ve prospěch SSSR.Bohužel důchodců přibývá rychleji než narozených dětí a tam si ten estebáckej čobol Babiš dobře spočítal že aby moh v rozkrádání pokračovat musí na své straně mít početnou část voličů(důchodců) a ovládnout politiku a prostřednictvím politiky soudy a policii a systém přidělování dotací.
-
O přivydělávání k důchodu, které většina důchodců musí praktikovat aby nemuseli žít o chlebu a vodě, bych rozhodně nemluvil jako o úžasné MOŽNOSTI kterou mají aby si pak žili (dle mínění "wolfcatle") jako milionáři, ale naprostou NUTNOSTÍ, aby jim něco zbylo třeba na doplatky k lékům. Vykonávají přitom práce, které většinou ti mladší nechtějí nebo neumí dělat. A že by někdo získal byt za hubičku, o tom jsem taky nic neslyšel, většinou si na to museli brát úvěry a hypotéky, protože koupit to prostě museli, aby je případný nový vlastník rozprodávaného státního či obecního bytového fondu z bytu za pár let nevyhnal nesmyslně vysokým nájemným (na které si samozřejmě hypotéku vzít nejde...).
-
s tím se musí počítat prostě dřív, nedá se čekat, že na důchod dostane člověk miliony. Máte to stejně jako pracující člověk, nemáš na to, tak se musíš přestěhovat někam mimo Prahu.
Nemůžete chtít po současné generaci chtít aby Vám vydržovala byt v praze, když na něj často sami nemaj.
-
Za tyhle prachy vám pronájmu 3+1.
-
Topolánek, když si tyto peníze na důchody půjčoval, slibil jejich vrácení. Kde jsou peníze a kde jsou Topolánkovy sliby.
-
Tuhle jsem na netu viděl, zcela náhodně, život ruských důchodců. Babušky musí přežít za našich cca 2,5 tisíce. My si žijeme opravdu nad poměry. A buďme rádi za to, co máme. 😈 Jinde bychom, s tou rozežraností, asi nepřežili. 😯
-
Nynější důchodci platili důchodový systém duchodcum, ano s příslibem, ze ve stáří díky tomu budou mít duchod, tedy že až budou stáří stát stejně tak donutí pracující dávat jim duchod. (Tomu z mojí generace věří málokdo... Ze to musime platit vime.... ale stejně tak Hodně lidí ví že se statnem garantovaného důchodu nedozijou na ať prodluzovanim, nebo reformou)
Ten systém byl od začátku letadlo... byl vymyšlený, ale systemem "poslední to zacvakne"...
Politici se posledních 30 let jen hádají kdo to poslednímu řekne.
K tomu že to měli vymysleny snad jen toto: Když to uděláme tak jako komunisti v Číně tak to taky může fungovat ... Místo zapadni zdravotní péče zavedeme akupunkturu jako hlavni způsob léčení starších lidí je to. Jednak to vyjde levněji (koupíme pár sad na síti a ty vědmy z TV pošleme na kurz) a jednak nebude třeba vyplácet důchody dlouho. On totiž hlavní problem všech letadel je, když je těch co platí ubývá těch co na nich vydělávají přibývá...
Btw: já bohužel nejsem husakovo dítě.. takže demokraticky rozhodnuto budu ten co to "zacvaka a při odchodu zhasne".
Jo a jestli zase vyrukujete s tím že za to si může generace sama, tak nikoliv .. já si myslim, ze az budou mé děti vydelavat, přijde nařízení ze státní důchody budou vyplaceny jen lidem bez potomků ;)... O důchodce se přeci postará rodina... Případně bude něco jako důchod jen pro lidi bez majetku (nejprve si prožerte majetek, pak pridte žebrat na úřad)
-
I ti výstředně uvažující lidé, kteří se důsledně vyhýbají jakékoliv politické informaci, aby neztratili nimbus lidí o politiku se nezajímajících, dobře vědí, které vlády hrábly do peněz určených na důchody a tyto účty vysály a peníze zašantročily, přičemž se propagandisticky zaklínaly frázemi o zodpovědném hospodaření z kalouskovsko-ódeesáckého katechismu.
-
903mld. - 30mld. = 870mld. - kdo je tedy doteď rozkradl??? Ta plejáda od 1990 donedávna.
A ještě se nám blbcům vysmívají. Marnost nad marnost. Jen ubožák může dnešním
dúchodcům závidět. Do 1989 se dalo žít bez problému - teď kvičí 90% lidí a nic nenakvičí.
-
Synu (filius), děkuji. 🙂
Ten text jsem si fakt ke své škodě nepřečetl. ☹
Ale opravdu se to Kikinovi podobá. 😀
-
Krom toho, že se potýkáte s pravopisem jste úplně mimo...Kolikpak asi vyděláváte oproti
mému důchodu 11.670,-Kč? A to jsem od 60-ti invalida, který musel jít do předčasného
důchodu. Ještě byste chtěl ubírat. Tam se snažte a hlavně nezapomeňte jít k volbám.
-
Stále se tu straší, že mladí v produktivním věku na staré lidi nevydělají. To je zlomyslnost politiků, kteří utíkají od odpovědnosti za tento stav. My staří jsme si předem na své důchody poctivě a tvrdě vydělali, tak kam jste porevoluční vládo naše peníze promrhali? Měli by jste být za to na pranýři a mladým lidem říkat pravdu a ne je štvát proti starším lidem. To je zločin !!!
-
Podle ceho soudite, ze se maji duchodci dobre? Ze byty ziskali za hubičku? Nebo ze maji chalupy a chaty? Nebo ze si mohou k duchodu privydelat??? To nemuzete myslet vazne..tyto vase argumenty jsou zcela mimo logiku......ano mohou si privydelat navic k duchodu,ale proc??? Vzdyt platili do duchodoveho systemu cely zivot a ted maji pravo vyuzit starobni duchod a uzit si relativne klidneho stari,jako kazdy ,kdo drive pracoval. A ze maji duchody k dispozici byla vec predesleho systemu,ktery to mel vymyslene....a nastupujici system, ktery jsme si demokraticky "vycinkali" tento duchodovy fond doslova vybrakoval, takze NASE chyba, nikoliv duchodcu, kterym nyni spilate.....nebyt jich ,tak minimalne polovina veci, ktere jeste nyni vsichni vesele vyuzivame by tu nebyla....viz napr. Vami zminovane byty za hubicku.......,ktere byly vytvoreny take predeslym systemem by tu take jaksi chybely. Mohl jste si ho take, pri trose snahy, poridit....a vetsina vlastniku bytu si to take brala "na dluh",samozrejme s rizikem......ale spousta lidi v tom videla riziko neunosne a radeji nic neporidila, protoze "co kdyby"...., a ted nadavaji, ze to poridit "musi" ale za ceny, ktere jsou kapitalisticke, nota bene jsme je tu vsichni chtely(viz samet.revoluce)......Podle teto Vasi logiky, by se duchody mohly zrusit zcela,nebo naprosto minimalizovat, vzdyt prece kazdy muze pracovat a prividelavat si i v duchodovem veku....a kdyz si muze privydelavat, tak to znamena, ze muze pracovat a duchod prece nepotrebuje,nebo jen minimalni.....
A ze na duchody My mit nebudeme je NAS problem......Tento nynejsi system je z tohoto a i z jineho hlediska zcela nefunkci, a jen se prodluzuje jeho agonie......a jen ekonomicky negramot nevidi pricinu a snazi se vinu svalovat na druhe.......Ale MY jsme vinici, protoze jsme to tomuto systemu umoznily prostrednictvim vlad, ktery tento system "spravuji" a NIC jsme proti tomu neudelaly, ale naopak jeste jsme system, ktery je vuci lidem nepratelsky, podporovaly at o svym chovanim a letargii............Jinymi slovy : Vlada si dovoli, to co lid povoli.....!
A ted to mame a dobre nam tak........!!!
...a mimo to jsem take "husakovo dite".....