Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si vybrané homosexuály hýčká v Kremlu náš vůdce Putin. Zbytek je v gulagu!
  • u nás v Rusku nemůže stát, protože všichni ¨kdo se našemu vůdci znelíbí jsou v gulagu!
    Ač je vůdce Putin taky homosexuál, takové rozmary netrpí!
  • Považuji za ubohost dávat takovým způsobem najevo jakousi "hrdost" na svoji sexuální orientaci, o kterou jsem se nijak nezasloužil, ale byla mně dána do vínku přírodou. A je jedno jesti takové akce pořádají heterosexuálové, homosexuálové, pedofilové, zoofilové nebo jiné skupiny lidí s nějakou sexuální orientací
    • Po pravdě, kdyby šlo o normální začlenění do života, tak s tím nebude tolik povyku.
      Protože teď už se nemusí překonávat protivenství, že! Mluvím o homosexuálech. Ti by měli přijmout, že jim ty hranice vymezí tolerantní /alespoň zatím u nás/ většina.
      Heterosexuálové asi manifestovat nebudou, leda s odbory nebo tak nějak.
      A ti ostatní? Úchylové jsou nebezpeční svoji agresivitou a sem tolerance nepatří.
      Jinak se mi z okázalého cicmání dvou a více maskulinů dělá nanic. Ale to jsou jen mé pocity.
  • konečně, bude to můj velký den *14*
    • ti fandíme Vladimíre Vladimíroviči.
  • Musím se smát jak tady někteří homofobové zdůrazňují jak oni jsou "normální" a jak je homosexualita "nebezpečná" a "škodlivá".
    Měli by si uvědomit, že sexualita je Bohem, Přírodou, Mimozemšťany... určená k ROZMNOŽOVÁNÍ. Proto každá forma sexu "pro zábavu" neřku-li "pro zisk" je z tohoto pohledu nenormální. Takže vy homofobové když hoblujete svou starou jen z dlouhé chvíle a s antikoncepcí, chováte se podle Přírody nenormálně. *1* *2* *15*
    • Sexuální orientace takového druhu, že dojde k vymření... tedy vedoucí k nepokračování genového fondu... je jednoznačně genetická vada. Může být člověk na genetickou vadu hrdý? ... proč ne, i když to zní divně. :)

Že lidé s genetickou vadou mají být tolerováni je pravda... stále jsou to lidé. Že by potřebovali "parade" proč ne, soukromá komerční akce v zájmu prosazováni práv menšin... no problem, pokud bude povolená a v rámci zákona.

I když jedna věc mi trochu "vrtá hlavou"... to je ta jejich snaha prosazovat "svá práva". Stále si neumím přestavit jak homosexuální pár vychová adoptované dítě k tomu, aby v budoucnu vedlo dlouhodobý vztah a založilo a mělo rodinu, v heterosexuálním svazku.

Problém je i v tom, že díky změnám se stále a stále prosazuje monogamní heterosexuální dlouhodobý vztah jako něco pokud ne přímo zvrhlého tak aspoň jako něco raritního, minoritního ... se zbytečně velkými "pravomocemi".
      Každá skupina ve svém sobeckém zájmu pošlapává rodinu ze všech stran jak jen může, jen aby vydobyla svá vlastní práva.... výsledek pak vidíme všichni... vymíráme a sociální inženýři řeší problém posvém.
  • Mě to jedno není.Tato nenormální společnost nastolená impotentem havlem.Teplota tady vždy byla,ale svou úchylku či nemoc nikdy tak okatě nedávala najevo jako v této deformacii.Opravdu Západní vzor.
    • jak víš že byl Havel impotent, taky si před ním klečel ?? *15* třeba na tebe jen neměl chuť *3*
      • Chudáčku já ho znal velmi dobře a navíc bydlel v jeho Lucerně,o kterou se nezasloužil.Jak stačí ovčanům tvého IQ málo,aby plival na diskuzi.Jinak to byl celkem maskot sametového podvodu.
        • omlouvám se, nevěděl jsem že jste si byli tak blízcí *3*
  • ,,Jako každý rok se i tentokrát v rámci festivalu koná v hotelu Hilton Pride Business Forum, které pojímá diverzitu - tedy také přítomnost gayů a leseb v pracovním kolektivu - jako něco, co má pro firmy ekonomický přínos aneb mít v týmu gaye se vyplatí, zvedne vám to zisk. ,,

Zisk to zvedne v prumeru o 30 az 50 AIDSu.
  • Homosexualita by se měla propagovat mezi našimi "nepřizpůsobivými" a také ve třetím světě. To je nejlepší ochrana proti početí. Ještě jsem neslyšel že by homosexuálové spolu zplodili potomka. Myslím, že by to byl nejlepší způsob jak omezit nebezpečný populační růst. *1* *2* *15*
  • Myslím si, kdyby raději tyto peníze šli na nemocné nebo postižené DĚTI, na pěstounské péče, dětské domovy, invalidní důchodce, lidi s draze léčivými nemocemi, udělali by naši vládní úředníci gendera Sobotky daleko LÉPE. Ale je třeba Genderismus propagovat jak v Médiích tak i Neziskovkami, třeba i násilnou REKLAMOU. V USA je to tak léta zažité, proto musíme být INGendeři i u nás, že pane DIESNTpivo!!!!!
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2608-prague-pride-prezitek-malo-zvracene-altpride-je-ta-prava-revoluce-pedofilove-nastupuji-nenavist-vuci-normalite-zahnana-jiz-do-extremu-zacina-se-karta-obracet.htm
    • ríkám to, ty jsi chorý člověk převlečený za Fidela Castra.
      • Běž si hrát s dětmi před Strakovku s Kámem Zubičem!
  • Je mi jedno kdo se komu líbí a kdo s kým spí. Nevím, proč se pořádá nějaký Festival Prague Pride, ale budiž, pokud tam někdo chce pochodovat nebo se na to dívat. To je jako když v Brazilii pochodují polonahé holky a v průvodu s.uloží.

Jen nerozumím tomu, proč to má být "teplý festival". Proč vůbec gay má být "teplý". To snad heterosexuál je "studený" nebo "zastydlý"? *2*

A nejvíc úsměvné je v článku ztvrzení, že lidé z okruhu bývalého prezidenta Václava Klause to kritizují. Je přece známo, že sám Klaus je homo, proto taky tenkrát ta inscenace, kdy se "nechal nachytat" s nějakou holkou v jakémsi druhořadém pensionu na okraji Prahy. A zase, je mi to jedno, je to jeho věc. Ale proč to farizejství.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit