Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... trolíka neznám ale trotla znám a je to Simon Simonovič von Kretýno :)))
  • já zase bijce pitomečků a za bůra mě parádně vyhulil pééro a vylízal prdell *1*
  • je tady někde bijec pitomečků???Včera mě na Hlavase v parku parádně vyhulil p é r o *2*
  • taky mě míša kocáb pííchal do prdelee,když jsme udělali tunel na Dubčeka..a vyšlo to.tak co se tady vy 96% většino čílíte?Patří vám to a s arabáčema vás budeme všechny pííchat do těch vašich buzzerantských prdeelí,,,
  • a kdo je zlej troll Semjone ? nikoho takového neznáme *7*
  • ajoj, zlý trolíku, si můj člověk, jediný si tu od rána na diskuzi o homosexuálech, možná na tebe změním názor *14*
  • *3* super, máš to u mě

YEAH !!!
  • v poho kámo *1*
  • jo, když si je zasloužíš tak je tam prostě máš
  • ze se tohle individium zmohlo vice naz na svoje 4 invektivy a opravu pravopisu . Nastesi ne , je porad stejne neskodny . V dnesni dobe aspon nejaka jistota.
  • nemáš zač, rád dám bod někomu kdo má trochu větší IQ a myslí mu to *3*
  • Když kradeš nicky,tak je ti to prd platný.Kritik je jen jeden a ty to nejsi.
  • Děkuji vám všem za souhlasné bodíky, každé + pro mne je 100 potvrzení teploušství Semjona Gayínka!!!

JUCHJUCH !!!
  • homosexualita NENÍ nemoc, NENÍ vrozená je to NAUČENÁ zvrácenost!!!
  • bingo *1*
  • včera jsem potkal v kauflandu Tečku a dal jsem mu takovou do rypáku, že se mu otočilo kousavým dozadu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • zlej trolle, zlej trolle, to chce klid, nauč se psát takovým způsobem, aby na tobě nebylo vidět, že máš nervy v kýblu *15*
  • ... máš pravdu, pitomče teploušskej :)))
  • ... kolaborantská svině, vypelichaná Simona nebo Simon americký :)))
  • ... ty umíš se svým IQ akorát po sobě sežrat hovnoo, ty americkej pitomče :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit