Přejít na výpis diskuzí
Prague Pride miluje Microsoft a Airbnb. Zaslouží si kritiku zleva?
9.8.2016 | Jaroslav Bican
69 příspěvků
-
hlavní město všech teplometů je Praha.Tolik bukvic,jako je tam v přepočtu na obyvatele není v žádném jiném evropském městě...bukvice do normální společnosti nepatří,jsou to úchyláci a devianti.Viděli jste někdy dva kocoury,aby se píchali do prdelíí??Neviděli,je to proti přírodě a tato zvěř by měla být izolována od dětí a všech normálních lidí.
-
-
homosexualita NENÍ nemoc, NENÍ vrozená je to NAUČENÁ zvrácenost!!!
-
-
No tuž já su teplošek a hlasím sa do první řady tohoto průvoda.
-
Považuji za ubohost dávat takovým způsobem najevo jakousi "hrdost" na svoji sexuální orientaci, o kterou jsem se nijak nezasloužil, ale byla mně dána do vínku přírodou. A je jedno jesti takové akce pořádají heterosexuálové, homosexuálové, pedofilové, zoofilové nebo jiné skupiny lidí s nějakou sexuální orientací
-
-
Po pravdě, kdyby šlo o normální začlenění do života, tak s tím nebude tolik povyku.
Protože teď už se nemusí překonávat protivenství, že! Mluvím o homosexuálech. Ti by měli přijmout, že jim ty hranice vymezí tolerantní /alespoň zatím u nás/ většina.
Heterosexuálové asi manifestovat nebudou, leda s odbory nebo tak nějak.
A ti ostatní? Úchylové jsou nebezpeční svoji agresivitou a sem tolerance nepatří.
Jinak se mi z okázalého cicmání dvou a více maskulinů dělá nanic. Ale to jsou jen mé pocity.
-
-
Posunovači hoven si zase dávají spicha
-
-
proto tu jsi *15*
-
-
Děkuji vám všem za souhlasné bodíky, každé + pro mne je 100 potvrzení teploušství Semjona Gayínka!!!
JUCHJUCH !!! -
-
v poho kámo *1*
-
-
*3* super, máš to u mě
YEAH !!!
-
-
jo, když si je zasloužíš tak je tam prostě máš
-
nemáš zač, rád dám bod někomu kdo má trochu větší IQ a myslí mu to *3*
-
-
ajoj, zlý trolíku, si můj člověk, jediný si tu od rána na diskuzi o homosexuálech, možná na tebe změním názor *14*
-
-
... trolíka neznám ale trotla znám a je to Simon Simonovič von Kretýno :)))
-
a kdo je zlej troll Semjone ? nikoho takového neznáme *7*
-
-
To zas přijede maskovaný Putin zatřást svým pro Zemana kouzelným zadkem.
-
Musím se smát jak tady někteří homofobové zdůrazňují jak oni jsou "normální" a jak je homosexualita "nebezpečná" a "škodlivá".
Měli by si uvědomit, že sexualita je Bohem, Přírodou, Mimozemšťany... určená k ROZMNOŽOVÁNÍ. Proto každá forma sexu "pro zábavu" neřku-li "pro zisk" je z tohoto pohledu nenormální. Takže vy homofobové když hoblujete svou starou jen z dlouhé chvíle a s antikoncepcí, chováte se podle Přírody nenormálně. *1* *2* *15* -
-
Sexuální orientace takového druhu, že dojde k vymření... tedy vedoucí k nepokračování genového fondu... je jednoznačně genetická vada. Může být člověk na genetickou vadu hrdý? ... proč ne, i když to zní divně. :)
Že lidé s genetickou vadou mají být tolerováni je pravda... stále jsou to lidé. Že by potřebovali "parade" proč ne, soukromá komerční akce v zájmu prosazováni práv menšin... no problem, pokud bude povolená a v rámci zákona.
I když jedna věc mi trochu "vrtá hlavou"... to je ta jejich snaha prosazovat "svá práva". Stále si neumím přestavit jak homosexuální pár vychová adoptované dítě k tomu, aby v budoucnu vedlo dlouhodobý vztah a založilo a mělo rodinu, v heterosexuálním svazku.
Problém je i v tom, že díky změnám se stále a stále prosazuje monogamní heterosexuální dlouhodobý vztah jako něco pokud ne přímo zvrhlého tak aspoň jako něco raritního, minoritního ... se zbytečně velkými "pravomocemi".
Každá skupina ve svém sobeckém zájmu pošlapává rodinu ze všech stran jak jen může, jen aby vydobyla svá vlastní práva.... výsledek pak vidíme všichni... vymíráme a sociální inženýři řeší problém posvém.
-
-
Já to tušil, že tady bude rrdel, homofoby zajímá a láká homosexualita, ale přitom se tváří jako že ne, jako že je to špatné, ale furt se k tomu vracejí a jako to "odsuzují". *1* *2* *15*
-
-
Kdybyste vy, veselá zvířátka neexhibovali, kálí na vás bílý tesák *5*
-
-
konečně, bude to můj velký den *14*
-
-
ti fandíme Vladimíre Vladimíroviči.
-