Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi občas navštívit hotel v Praze, žít bych tam ale asi nechtěla

  • Národní patriotismus dostává v Praze na zadek od peněz. Za peníze si každý Jouda pořídí všechno. Pražský domácí vybere tučný nájem a houby mu záleží na tom, co se v prostorách, které mu patří provozuje. A skoro si myslím, že to jde i pochopit.

    Pokud proti tomu není vymahatelný zákon, tak se to prostě může. A co je víc, než svoboda podnikání???

    Račte na papachy, růžové beranice, trdelník a hrníčky s Hitlerem a Stalinem. Praha je město otevřené všem - nenchá si diktovat od Ruska ani Číny!!

    Vítejte pubescentní opilci z celého světa!! Zvracejte si kam jen libo. Když to radním nese, prostý lid musí hrbit hřbet (ale demokraticky). 😂

  • A v kterém městě je to v centru jiné?

    • V městě Ushuaia na Ohňové zemi (55 000 obyvatel) - určitě!

  • Patří jim to ču.....k, hráli si na pupek světa a teď si stěžujou. 

  • Co tim autor chtel svetu sdelit? Praha neni vubec zadna vyjimka, takhle nejak vypada kazde vetsi mesto kdekoliv jinde. 

  • Pražané si vytvořili  historické Prahy  panoptikum. A bude hůře.

  • jo to už je dlouho,co jsem se chodila jen tak projít do nitra Prahy. dnes by mě tam nikdo nedostal. ožralci, kuřáci, koloběžky a rádoby umělci všech druhů.....fuj.

    • Přesně.Přeci taková jakože zpěvačka Tonya Graves se tady vyhřívá jako proč? Ve zpívání se moc nevyznamenala.V tanci vypadla hned v prvním kole TV soutěže.Arogantní je jak foxteriér.Jinde by žila s takovým image na pokraji společnosti.Tady se to nosí po Praze.

      • mun.go

        Kdo je Tonya Graves?

  • borivoj.pauk

    Na pomoc impotentní, podělané a turisty pomočené Praze:

    Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čecháčkovští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!

    Sledujíce váš neúnavný boj a „spanilé jízdy“ proti EU a Bruselocentrizmu za  výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou  vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane  měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní vekslácké (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s V. Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem (včetně řetězu - ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými osmahlými vlastenci a Novými Rusy „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku a za hymnu vám může posloužit česká prostonárodní píseň: „Měl jsem tři prsty v p-deli. Zastrčený. Čížek mi tu p-del ukrad, nemám je teď už kam strkat. Jsem ztracený.“ Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „Nebát se krást !“ nebo "Pravda vyděsí !" (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš ovarový „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově v Maus-oleum je pro něj teď po ožraleckém Gottwaldovi místa dost. Když dáte kovošrotovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, případně jitrnici s becherovkou, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klauzemanův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).

    Blbečkové švejkovští čehúni! Nelíbilo se vám v Rakousku, tak budete součástí Německa nebo Ruska. Za Uralem vám bude nejlíp!

    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google: 

    https://www.facebook.com/borivoj.pauk/posts/1993504424071678 nebo http://pritomnost.cz/2019/02/07/pravni-stat-jako-predmet-spoluvlastnictvi-obcanu/

    • gaheris

      Oni ti pražáci už žádný nejsou, všichni jsou někde na vsi! Teď je tam moravská náplava která to tak zrychtovala že by jeden blil! A ta poslední zatáčka před Vídní taky není kdoví co! 

    • mun.go

      Dukovany neodvážet - jednak z nich jde elektřina do Rakouska, jednak ji stavěli a zaměstnává především Moravany. Vlajka je stejně ukradená už neexistujícímu Československu.

      P.S.

      Nemám potřebu Čechy urážet. Dalo se to napsat i slušně - například Slováci mají přísloví:

      "Za Každým Čechom stojí čert s mechom."

      • Jo pokud je tím čertem myšlen  Husák a mechem myslí peníze z Českých a Moravských krajů tak mají pravdu.Čobolové už za první republiky dostávali štědré příspěvky a skončilo to až odtržením které sami iniciovali , dnes mi připadá že se totéž začíná dít s Moravou a doufám že převládne zdraví rozum neb po odtržení do 5 let byli Slováci zpět a to nejen za prací ale i ve školách ,tak kam to povede u nich když všichni emigrují ,do    3,14če a jestli na té Moravě nepřestanete fňukat tak to půjde stejně , pozoruju posledních 5 let jak se sem zase stěhujete za prací.Sakra Vašim dědům a otcům se žilo taky tak špatně že kvůli novému mobilu musíte někam vandrovat místo abyste jste seděli na zadku a dělali doma ,však on ten kapitalismus doleze i k Vám.

    • Vyborne :) to je program :) kde to mam podepsat a jak to mohu podporit?


  • Nezoufejte! Až pan primátor nechá strhnout pomník Koněva v Bubenči, přidá více laviček Václava Havla, bude líp!! K dokonalosti ještě schází přejmenování metra (např. na Tunel Václava Klause) jak tomu bylo u letiště v Ruzyni. atd...

    • Super. Ironie je fajn věc. 😊

    • Gorobilypes

      A nezapomeň na mýto

      • ...no a samozřejmě přizpůsobit prostředí pro trh se zakázaným zbožím jistým spolubčanům z jistých zemí a zpříjemnit jim tady pobyt podle vzoru vyspělých evropských měst.

        https://www.idnes.cz/praha/zpravy/policejni-tym-krystal-boj-proti-organizovanemu-prodeji-drog-v-centru-hlavniho-mesta-prahy.A190910_145935_praha-zpravy_blj

  • Kde jsou ty časy,kdy večerní procházky voněly romantikou a hlavně  bezpečím.Tenkráte vás nikde neobtěžovali arabští a romští prodavači se "zakázaným zbožím" a nabídka ženského těla na veřejnosti byla zakázaná.Všichni se museli živit prací a tak jim nezbyl čas na "toto podnikání".Škoda .......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit