Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to říkám pořád, že se musí krást v milionech, pak se ti nic nestane - tedy u nás - bohužel. je to k nassrání ...:-)
  • Ukázka drzosti zdejší mafie. Loutka kmotra Janouška Bém rozděloval zakázky jeho
    kumpánům. Praze po nich zůstal tunel s názvem Opencard a dluh v městské pokladně.
    Tak se tu 24 let bohatne. Nejdřív panstvo rozkradne veřejný majetek a pak si ještě
    za tuto zlodějnu rozdá královské odměny. Takže 2 odrbání státní pokladny.
    Díky těmto tzv. legálním tunelům nám neustále roste státní dluh. Zaplatit ho
    mají oběti těchto lumpáren. Občané!
  • Pokud se chce člověk rozlobit, tak si stačí přečíst příspěvky, jak se kradlo, krade a bude krást.
  • Bém je exemplární prase, mezi porevolučními grázly výjimečné. On už dokonce léčí ! Zavřete ho !
    • Nezavírat! Bude léčit zdarma do konce svého života. (Ani manipulační poplatek mu nedávat-má nahrabáno)
  • ale : pred slavnym soudem stoji loutky , ti hlavni se nemaji ceho bat . Pry na ne nic nemaji .
  • Postkomunistickej dobytek, nic jinyho to neni. *11* *12*
  • asi dřeli jako koni
  • Pokud budou finance rozdělovány neprůhledné, bude ve všem vždy bord-el.
  • Nastupuje nový rektor Univerzity Karlovy Zima, nejlepší kamarád Béma, a jde to zase dokola !
  • To je trestuhodné svinstvo. Ale kdo bude koho trestat když jsou všichni " já na bráchu a brácha na mě ".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit