Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Intelektuálové....? To je veliké zjednodušení a nemožné znehodnocení pojmu.Když se v současné době dívám a sleduji "špičkové kapacity" třeba Karlovy Univerzity,jejich tituly a funkce,srovnám jejich myšlení,zobecňování,znalosti a j...Mnozí jsou tak na úrovni "dělnických ředitelů" minulého období.A to že jsou představitelé vědy???,historie???.
    Naplňují se negativa minulosti,ale v procentově VYŠŠÍ nekvalitě.
  • "PRAHA SOUHLASÍ"...Blbost !!! Kdo je to PRAHA???!!!Jmenujte současné představitele a netahejte do svých úpliticko-ideových kejklů občany Prahy.Ano -vše prokazuje novou a cílenou katolizaci národa. To už tu bylo v obdoví po upálení Husa.Je to ale marné a hlavně pouze a jen DOČASNÉ!!
  • Ti,co dnes často mluví o Masarykovi,ti se vlastně jeho práce i ideálů dávno svojí denní prací zřekli.Něco ztlumil reálný společenský vývoj,ale většinu zlikvidovali mocní této doby.Vše podle hesla:S Masarykem proti Masarykovi, s Baťou proti Baťovi a pod....
  • Dejte debilům moc a oni ji zneužijí.Napovězte jim ať z Karláku udělají dobytčí trh,
    když se s kdejakou pi.ovinou budou zabývat.No prostě zkur.ení pražáci jak o nich
    mluví "ostravaci".Co kdyby si to zajistili ti vyžírkové v čele s Dukou.
  • Inelektuálové za to nemůžou. Tohle dělaj politici - Ti samý co nám zařídíli restituce.

    Heslo je: Zpět k fedualismu.
  • Dneska se mluvilo v rozhlase o tom, že by se měla zrušit úhradová vyhláška pro zdravotnictví, protože od roku 2011 i když bylo navýšené DPH se její výše nezměnila a pojišťovny platí zdravotním zařízením pořád stejně a hlavně málo. Musí se šetřit řekl ministr zdravotnictví. A teď člověk čte tohle a žasne nad hospodařením téhle země. To si pár intelektuálů u vínka něco vymyslí, najdou pár hlupáků a přesvědčí je o tom, jak to bude úžasné (těm se říká lobisti) a ti s tím přijdou na radnici a medujou a medujou, až někomu prdne v makovici a začne jednat - v tu ránu se na prachy nehledí. Bude to tu stát a bude se na mě s touto stavbou vzpomínat, jako na Karla IV. na jeho mostě. Bože bože, to jsme to dopracovali. *9* *9*
  • Tak to je pěkná pitomost,,NESTAVĚT,, *14*
  • Nic proti kulturním památkám. Kdyby tam ten sloup dneska stál, tak by se mi nelíbilo, kdyby ho chtěl někdo z jakýchkoli politických důvodů kácet. Ale proč ho, probůh, znovu stavět?
  • Tak si znova postavme symbol útlaku na popraviště českých pánů. Předkové se musí v hrobě obracet. Tady už přestává všechno. Zrazovat vlastní národ - zasloužíte pár po hubě.
    Myslíte si jak jste pokrokoví a moderní a přitom jste neskutečně hloupí. Bylo by dobré se podívat jak zrádci končí, aby jste věděli co vás čeká.
    Papežencům majetky, revašistům Sudety a na Staromák symbol vítězství na Bílé Hoře,
    zkuste odhadnou, kde to skončí. Dle Fall Grün, na Sibiři? Idioti.
  • Vážený pane Jirko, jak vás tak pozoruji, tak byste nechal zničit idálně všechny kostely, kapličky, morové sloupy, boží muka, kříže u cest a podobně. Asi budete z Gottwaldovy a nikoli Masarykovy generaci, neboť komunisti byli proslavení ničením všeho, co se jim nelíbilo.
    A jestli Frantu Sauera považujete za masarykovce, tak já jej považuji za typického "hurávlastence", kterého po vypadnutí z putyky napadlo zničit 1. věc, která v jeho vypitém mozku symbolizovala útlak. Ach jo.
    • Vážený - komouši toho po této stránce moc nesrovnali se zemí. O to se postaral už na začátku své kariéry Masaryk, který církev jako takovou vůbec nemusel.
      Jinak onen slup je historicky na úrovní pro Čechy jak kdyby jste tam chtěl postavit hákový kříž nebo srp a kladivo - a o tom to je.
      • Jo-Jo....máte to nějak v hlavě pomotané-asi příliš sledujete media,místo vlastního myšlení.
    • Typická obět propagandy- přesně tenhle typ lidí podepisoval petice za oběšení Horákové a zasedal v prověrkových komisích.Vsadil bych, že na Dušičky dlabe dýni, na střeše má Santa Klauze a slaví Valentina. Kdyby mu v TV řekli ať jde o půlnoci skákat do rybníka ,tak půjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit