Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohužel tento stát řídí nýmandi z politickejch stran a právě proto to tak dopadá
  • Průšvih je, že se vltavská kaskáda začala vypouštět příliš pozdě. A ty příspěvky ? Někdy hanba.
  • Panbůch se na to dívá,, jaké internetové blbce co nemají ani šajnu o principu elektronické komunikace, jaké debily co počasí a podnebí si pletou s politikou a na sociálních dávkách soupeří o to,.kdo je chytřejší musí konečně potrestat.Přečtete si své příspěvky a konečně si uvědomte, jací jste idioti. Bůch s Vámi/ 6 diskusí/.
    • Plný souhlas, z těch příspěvků je mi špatně
      • Ono ti blbci jsou ovšem někde jinde, než si myslíte vy, mnohdy dříve červení, ale dnes zmodralí "odborníci". Ono všechno souvisí se vším a většina kritizuje ona "předčasná opatření" či spíše neopatření, proto ona kritika. O povodních se vědělo a ví, co působěj už minimálně 10 roků. A co se udělalo? Sami všichni vidíte. Přehrady se neupouštěj - ergo jde o kšefty a peníze pro "někoho". Koryta řek se nezbavujou nánosů, poldry neexistujou (opět kvůli něčím "nákladům"). A zmodralí ouředníci klidně povolujou výstavbu dále a bez ohledu na záplavový zony. Prostě pořád platí ono "pro peníze všechno" anebo "peníze až na prvním místě".
        App. Já komoušem nebyl, ani je nepodporoval Ale je potřeba hovořit fakty a to pro i proti.Ony vesměs všechny přehrady postavili komouši. A když někdo myslí, že
        "Bolševici rozorali meze, zničili remízky, takže dešťová voda nemá na polích a lukách žádné překážky. Napřímili toky řek a teď se divíme, že řeky se snaží téct bývalými koryty, kudy tekly po staletí i tisíciletí a samozřejmě přitom zaplavuje to co tam komunisti postavili." - nic nikemu nebrání je zbořit a obnovit původní toky. Ale potom případný záplavy ať ve městech či na polích házet na hlavu novodobejm a moderním autorům....
  • divný ne že oni melou o praze a pritom foto z ustí ? trochu pomatené
  • oni neumej spocitat ani prutok .je to banda diletantu......to se za bolsevika nemohlo stat.přehrady byly proti povodnim a ne pro elektrarny........celou vladu bych zavrel..
    • No, jo bolševici poručili větru dešti...
      Bolševici rozorali meze, zničili remízky, takže dešťová voda nemá na polích a lukách žádné překážky. Napřímili toky řek a teď se divíme, že řeky se snaží téct bývalými koryty, kudy tekly po staletí i tisíciletí a samozřejmě přitom zaplavuje to co tam komunisti postavili.
    • Ty můžeš zavřít tak akorát záchodové prkýnko!
  • No jestli ani po tomhle nebudou předčasné volby vyhodnocením odpovědnost, pak už tedy nevím....
    • Áááá, komouští mentálové už si začínají hřát polívičku. Jste je banda zločineckých loupežných vrahů slavní komouši i se svoji příponou (M) za zkratkou vaší zločinecké organizace KSČ. Už by jste se měli začít houfovat na hradě - váš "guru" soudruh zeman vám ty vaše tupé zločinecké duté palice pofouká a potáhne s vámi - konečně naplníte heslo vašich zvrhlých ideologických žvástů - poručíme větru dešti. doufám, že se v těch vašich nesmyslých zločineckých lživých srač-kách utopíte.
    • Je fakt, že lejno víš!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit