Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/praotec-zarkavi-temny-rytir-bagdadi-odkud-se-vzal-islamsky-stat-268775/?pravidla

Něco pro simču
  • Já jsem demokratka. Komunistické zločince - Putinovce podporujete vy. já ne.
    Naší rodině komunistická sebranka ukradla rodinnou vilu.

Jste lhář. Vaše strana si s kradením nicků začala. Tak tu nebrečte když jsem vám
    to pouze vrátila. Jste pokrytci. Fuj
  • Má tu někdo něco k tématu?
  • zlepšuješ se vrahu,zloději a lháři
  • Připojení k Sovětskému svazu většina Rusínů odmítala, do Rudé armády se téměř nikdo nehlásil a tak do ní byli mladí muži verbováni násilím. To byl i Mondičův případ. Ten také přibližuje situaci Rusínů, kteří se rozhodli po maďarské okupaci v roce 1939 emigrovat do SSSR. Dopadli tragicky, Rusové je považovali za špiony, zavřeli do gulagů, kde jich tisíce zemřely. Mondičův kamarád dokonce popisuje situaci, když je vedli komunističtí dozorci na nádraží do transportu a najednou stráže zjistily, že dva muklové chybí. Vyřešily to jednoduše, na cestě potkaly nějaké dva dělníky, tak je nahnaly mezi vězně a deportovaly s nimi. Počty musely sedět, jinak by strážní sami skončili v gulagu. Tohle ovšem předčilo i nacistický teror.

Mondič měl co dělat, aby působení ve SMERŠI přežil, psychicky se nezhroutil a nespáchal sebevraždu. Jeho slova mluví za všechno: „Nadšení Čechů neznalo mezí. Vítali nás jako osvoboditele, jako zachránce a dlouho očekávané hosty. Ale my jsme nepřinášeli svobodu. Nesli jsme sebou smrt, vždyť jsme smeršovci. Co je nám do těch usmívajících se svátečně oblečených děvčat a chlapců? My se musíme dostat do Prahy, zatknout tisíce lidí a potom je vyslýchat, mučit a nakonec zabít. Zabít“

Ano, Mondič to sám přiznal. Rusové nám nepřinesli svobodu. Smeršovci stejně jako gestapáci při výsleších brutálně mučili Čechy, Slováky a Poláky, často dřívější hrdiny protinacistického odboje. Ti na následky zvířecího zacházení v mnoha případech umírali. Na to Rusové neměli žádné právo, protože tito lidé spadali pod jurisdikci místních orgánů. To dokazuje jedno, že se u nás nechovali jako osvoboditelé, ale noví okupanti. Rusové zavraždili a unesli z východní Evropy do gulagů desetitisíce lidí. Nacisté a komunisté byli, jsou a budou stejnými zločinci.
  • kradeš ty a jemu co na to říct jsi obrazem svojich komunistických rodičů
  • No vida, už zas. Chytá ho to dneska fest. *15*
  • Rusku hrozí demografická katastrofa

Čísla jsou neúprosná, v Rusku se zrychlilo umírání a zároveň se rodí méně dětí. Na vině jsou mizerné zdravotnictví, alkoholismus a drogy. Zároveň statisíce převážně vzdělaných lidí odjíždějí natrvalo nebo dlouhodobě ze země.

Za I. čtvrtletí letošního roku vzrostla v Rusku úmrtnost o 3,7% ve srovnání se tejným obdobím minulého roku. A jak vyplývá z článku, Stárnoucího ruského medvěda opouštějí děti, Ivety Polochové v dnešní MFDNES, zároveň se v této zemi narodilo o1.6% méně dětí. Je pravdou, že s porodnosti mají problém i jiné evropské země. Jenomže je potřeba se na Rusko podívat pozorněji. Je rozdíl mezi porodností etnických Rusek a porodností v Ruské federaci. Děti se totiž v této zemi rodí hlavně muslimkám, a rodiny vyznávající islám mají obecně více potomků než ostatní.

Velkými problémy Ruska jsou novorozenecká úmrtnost ve výši téměř 11 promile, která je větší než například v Kostarice, a časné umírání mužů, kteří se dožívají v průměru 59 let. Jistý Putinův příznivec mně kdysi v jedné diskusi napsal, že to je vlastně dobře, protože Kreml ušetří na důchodech. To mně rozčílilo, člověk nemusí mít Rusy rád, ale přát někomu smrt je hodně za hranou. Je jasné, že za toto smutné číslo může hlavně alkoholismus a rozšířená vodková kultura, jenomže řešení je v nedohlednu. Prohibici zavedl ještě v bývalém SSSR soudruh Gorbačov, avšak výsledkem byl prudký nárůst pálení domácí samohonky, takže musela být odvolána. Zákazy zkrátka nic neřeší.

Stav ruského zdravotnictví je velkou bolestí této země. Rusové sice vyvinuli úžasné tanky T-14, ale jeho pacienti umírají ve zchátralých nemocnicích, kde často nedostanou ani potřebné léky. A řešení je v nedohlednu, protože Kreml s výjimkou peněz na zbrojení, brutálně seškrtal ostatní výdaje, takže masivní modernizace zdravotnických zařízení je v nedohlednu.
  • No jo, to máš pravdu a od té doby má pořád pocit, že celej svět trpí holkofobií. Proto o tom pořád mele, ubožák jeden přihřátej. *1*
  • Rusko jde ke dnu jako Titanik tak že času dost, ale Amerika se svím dluhem půjde ve třech minutách jako HMS HOOD *3*
  • Vaše Putinovská strana si s kradením nicků začala.
    Takže nebrečte když se vám bumerang vrátí. Jste trapní pokrytci
  • Zneužívání ruské menšiny v Pobaltí

Pravdou je, že ruský prezident Vladimír Putin se zhlédl v Adolfu Hitlerovi a v případě pobaltských republik kopíruje nacistického diktátora v jeho agresivitě vůči Československu na podzim roku 1938. Zásadním shodným znakem je v obou případech zneužívání národnostní menšiny. Je známou skutečností, že hitlerovské Německo mohutně šířilo nesmysly o útlaku Němců v Sudetech a teroru vůči nim ze strany české většiny. Současná putinovská propaganda si počíná naprosto stejně ohledně Rusů v Pobaltí.

V dalším kole začaly ze strany Německa výhružky vůči naší vlasti. K tomu samému už sáhli také Rusové, kteří rovněž hrozí Litevcům, Lotyšům a Estoncům násilím.

V českém pohraničí později začala hybridní válka, kdy jednotky tzv. sudetoněmeckého Freikorpsu (něco jako dobrovolnické sbory, v nich sloužili i němečtí vojáci z Říše bez označení) útočily na čs. ozbrojené složky a terorizovaly místní české obyvatelstvo. K tomu ještě v Pobaltí nedošlo, nicméně vynikající světový šachista a zásadní oponent současného Kremlu Garri Kasparov ve výborném rozhovoru pro Reflex tuto možnost připustil. Podle něj si Putin přímý vojenský útok na členské státy NATO nedovolí, nicméně vyslání nějakých těch zelených mužiků u něho vyloučit nelze. Tomu je ovšem třeba zabránit i za cenu drastických opatření vůči Rusům v Pobaltí.
  • Koukám Lotar odešel a ty kradeš teď nick jemu?Jak demokraticky čestné.
  • Výročí okupace Pobaltí aneb Putin v Hitlerových stopách.

Pobaltí si připomíná smutné výročí. Před 75 lety 15. června 1940 vtrhly ruské bolševické hordy do Litvy. Pak následovaly Lotyšsko a Estonsko. Kreml ovšem hrozí terorem těmto zemím i v současnosti.

Rusové se v komunistické éře vůči Litevcům Lotyšům a Estoncům dopustili v Pobaltí zločinu genocidy. Jejím důkazem jsou tato čísla. V roce 1940 před začátkem sovětské okupace žilo v Lotyšsku 75% Lotyšů z celkového počtu obyvatel, v roce 1991 při obnovení nezávislosti pak pouhých 52%. V Estonsku žilo v roce 1940 90% Estonců, v roce 1991 pak už jen 65%.

Nelze se tomu divit, vždyť výsledkem pouhé roční ruské okupace Litvy, Lotyšska a Estonska v letech 1940-41 bylo ruskými komunisty 170 tisíc zavražděných lidí, což v poměru k počtu obyvatel předčí ztráty Československa za nacistické okupace v letech 1939 – 1945.
  • Rusko jde ekonomicky ke dnu jako Titanik
    Fakta jsou neúprosná, ruské hospodářství zrychlilo v dubnu propad na 4,2%. S tak černým scénářem žádný odborník nepočítal. Je to důkaz toho, že kremelská říše je kolos na hliněných nohou a jen tak se to nezmění.

A bude ještě hůře, experti ze Světové banky předpovídají Rusku vleklou recesi. Kde hledat příčinu? Svoji roli jistě hrají i ekonomické sankce Západu kvůli ruské okupaci Krymu a podněcování konfliktu na východní Ukrajině. Ale hlavním důvodem je pokles cen surovin, na jejichž exportu je Rusko existenčně závislé – ropy a plynu.

Za to, že černé zlato je levnější než v loni v tuto dobu, může jeden z předních světových hráčů v oboru - Saudská Arábie, které se ovšem povedlo kouzlo nechtěného. Jako v té moravské lidové písni, kde myslivec střelil na lišku, ale trefil Maryšku. V tomto případě myslivec Saud vystřelil levnější cenou ropy na lišku- americké těžaře z břidlic, které chtěl zničit. Jenomže ve skutečnosti trefil Rusa Maryšku, která už téměř leží na bříšku. A Saudové hodlají nadále cenu ropy na světových trzích dále držet na současných kolem 65 dolarů za barel.

To je ovšem pro Rusko, které by potřebovalo, aby se tato suma vyšplhala nad sto dolarů, zoufale málo. Tato krutá pravda dosvědčuje, že ruská ekonomika je silně závislá na vývozu surovin. Takto ovšem nevypadá hospodářství vyspělých zemí, ale těch rozvojových, ke kterým má Rusko blíž, než si jeho fanklub dokáže připustit. Ovšem nemohou s tím nic dělat.
    Současné ruské hospodářské potíže jsou jasným důkazem toho, že tamní ekonomika vyrábí nekonkurenceschopné zboží, které nemá na to, aby uspělo na vyspělých světových trzích. Proto musí spoléhat na vývoz ropy a plynu.
  • Já jsem holka Simona.

Pokud máš potřebu komolit moje jméno na Semjon tak jsi nemocný a musíš se jít léčit
  • Ještě si zapomluvej ubožáku. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš.
    Jsi podvodník s hlasováním a IP adresama. Píšeš i přes opakovaná blonutí
    za sprostá slova.

Já jsem holka Simona a tobě to vadí. Takže do škatulky Gay patříš ty sám-
    Pravdu nezměníš ani když si za vteřinu naklikáš miliony bodů
  • Hele, saláme semjone, u mě to s vnucováním názorů máš marný. Snažíš se zbytečně. Holky mi nevadí. Vadí mi blbci a ještě víc snaživí blbci a úplně nejvíc snaživí vlastizrádní blbci. Ti maj u mě utrum, simčo. Muhehe.
  • Ještě k tomu psychlogovi co tady rozebíral TA Semjon Gayínek, zjistil, že TEN Semjon Gayínek musel v dětství nosit obnošené věci po své starší sestře, takže laskaví diskutující sami poznají co (čím) je dnes TATEN Semjon Gayínek - King Gay!!!
  • Já jsem holka Simona. Vadí ti to? Pak jsi Gay o kterých tu pořád žvaníš

Pokud máš nějakého imaginárního kamaráda Semjona tak se jdi léčit rusofilní holkofobe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit