Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pan primátor je pěkný blb *12*
  • Já se domnívám, že Novotnému není co vytýkat. Kdyby se v této situaci ocitli socialisté, také by vychvalovali svoji politiku a "úspěchy". Takže trochu tolerance nezaškodí. Jenom budoucnost ukáže, co zkrachovalá vláda udělala dobrého. Socialisté a komunisté křičeli na kroky reformy, že prý až budou vládnout, vše zruší. No a ono již dnes se ukazuje, že jejich křik byl planý a rušit budou akorát poplatky v nemocnici. Po volbách se ukáže, zda to celé překopou a budou vše dělat znovu, nebo budou dále stavět na základech reforem, které začala zkrachovalá vláda. "Hin sa hukáže"
  • Částečně řečeno jeho vlastními slovy: Kainovsky zvrhlý a zprzněný plod Sniper, malomocný, žlučovitý, asociální chrchel, nostalgicky opěvující loupeživý kapitalismus, v blábolivém snění o jakémsi neexistujícím civilizovaném kapitalismu, matlá a patlá v choromyslném záchvatu cosi o kibucech a jiných nesouvisejících schizoidních nesmyslech, se snahou poplivat a pokálet všechny a všechno.
    Pokračování jeho blábolů již nedává vůbec žádný smysl, takže to nelze celé dočíst. Přesně jak je vyjádřeno v následujcí reakci: když si to po sobě přečteš, Snipere, tak budeš první a zároveň poslední kdo to četl! Sniper je evidentně duševně nemocný. Jeho léčba jest nezbytná. Samovolný další jeho vývoj může vyústit do tragických konců.
    *15*
  • Ten ódesák měl těmi prasárnami zřejmě na mysli SOUTĚŽ, o nejhezčí PRASEČÍ UŠI přimalované na ódes.bilboardy. Tykadla tu už byla, tak co jiného jim přimalovat....
    Už běžím pro spray!
  • A já zase vím, že tento kalousek má pěkně nahnáno. Jeho stará nestíhá prát trencle.
  • Jaký národ - takové partaje i volby.

    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných žlučovitých socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.

    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    • V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

      Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

      „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
      Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
      Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
      „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
      Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
      http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
      • Když si to po sobě přečteš, Snipere, tak budeš první a zároveň poslední kdo to četl !
  • Klíšťata začala soutěžit, který z nich nakydá víc hovadin. Některý z těch největších hovadin, co už nám lezou krkem, z klíšťat padají horem dolem. Třeba o tom jejich podělaným parlamentismu, kdy přetěsnou, se zločincem uplácanou většinou, schválili církevní tunel tunelů. Záchrana svobody a parlamentismu, to mají nabiflovaný jak básničku a mumlají to jak mantru i ze spaní. Tohle klíště, tenhle primátor, ten s těma jeho kydama bude určitě na jednom z předních míst peletonu ukydaných klíšťat. Ztratili veškerou soudnost i stud.
  • S tím zavíráním na doživotní jsi se unáhlil.Vězeň denně stojí tisíc korun.Takže rázné pozavírání všech lumpů k dlouhodobým trestům by znamenalo státní bankrot.Máme pouze na zprovoznění katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
  • Novotný,Novotný,kde jsem to jen slyšel...Ale to není podstatné,podstatné je to,že si lídrem uděláte žábu na prameni a to doslova.Vy že jste s Nečasem vytáhli republiku ze srabu????komu to chcete vy arogantní zmetci nabulíkovat...ZLATÍ KOMUNISTI,,vy darmožrouti ze statisícovejma platama a odměnama..naúkor maminek,zravotně postižených,že vás hanba nefackuje...korupčníci a úplatkáři.Už vás tu nechce většina národa...A každý roumný občan bude volit KOMOŠE,,ti aspoň maj řád a nekradou tak veřejně.Co jste tu udělali za marast...pracáky,bezdomovce,exekouše,vymahače,rasizmus atd.A vy chcete bojovat...ZAVŘÍT NADOŽIVOTÍ za ty lumpárny,vy *12* to celé ODS-TOP-9,LIDEM,VĚCEM VEŘEJNÝM A části ČSSD přeje MILDA *14*
    • A ty půjdeš tak jedině do blázince. ty magore
  • najednou ma kazdej jantar z ODS plnou papulu demokracie a jejiho ohrozeni ... velebnosti ... chce se mi blejt ... a vam vsem ostatnim hezky den (ODSakum teda rozhodne neeeee)
    • To uplnej vypatlanec: Máš velmi trefný nick... *3* *1* *1* *1*
      • Justicia
        Mrkni se do zrcadla a uvidíš toho/tu vypatlance/ kyni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit