Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže Rusko se vyjádřilo:
    Výsledný dokument ze setkání „Přátel Sýrie“ je jen špatně skrývanou hrozbou návratu ke scénáři použití vojenské síly, oznámil ve středu oficiální představitel MZV RF Alexander Lukaševič.
    „V londýnském dokumentu je jako hlavní úkol znovu uvedena změna režimu v Damašku, Národní koalice je ustanovena jako jediný zákonný zástupce syrského lidu, deklaruje se hrozba zapojit „všechny varianty“ proti těm, kdo „londýnská rozhodnutí“ poruší. Je to špatně skrývaná hrozba opět se vrátit ke scénáři použití vojenské síly, což je zcela nepřípustné“, řekl Lukaševič.
  • Však počkejte Čechúni! Aj na vás dojde rad!
  • ... pratele tzv opozice, resp teroristu si mohou skocit na cara.
    • Přátelé zločinců jsou zločinci. Přátelé teroristů jsou teroristé.
  • Sakvaš to se ti "přátelé" nějak rychle odkudsi vyrojili a hned se "demokraticky" dohodli o něčem v čem se má spíše rozhodovat ve volbách té dané země, aby si lidi sami určili koho chtějí a koho ne..Nakonec není divu, vždyť jsou to ti samí angličtí "přátelé" co jednali svého času i o nás a bez nás.. a ještě nám ukradli národní zlato na zaplacení pobytu našich pilotů...To nejsou "přátelé", ale obyčejné krysy co se slezly, aby si rozdělili kořist a vliv ve "svých demokratických zájmech" z toho co vůbec není jejich.. Kdyby do Sýrie "někdo" pořád nevrtal, tak by si Syrie dokázala udělat pořádek ve své vlastní zemi sama, ale bohužel asi mají na jejich zemi zálusk k rozdělení i "jiní přátelé" a sousedé...
  • Zato my, kamarádi Sýrie, jsme se shodli, že žiďáci ať si zůstanou ve svých bankách a nechaj nás v míru žít. Jinak dostanou jako cikáni v Ostravě do držky.
  • Škoda, že zkušenosti jsou nepřenositelné. Libyjci jsou již nyní celí nadšení, kam jim tito přátelé pomohli. A stejně to dopadne, pokud se této svoloči svět nepostaví, i v Sýrii. Divím se, že ani Egypt nikoho nepoučil.
    • Agresí do Lybie začala latentní Lybijká válka. Ta teprve propukne, protože zločinci a státní agresoři ze západu se ještě nerozdělili. Myslíš Anglo-Franco-Americkou svoloč
  • Asad není žádný anděl ale těsně před začátkem útoků"opozice" neboli správně mezinárodní intervence ze strany západu,která chce rozbít Syrii aby taky kousek nebo kus země zůstal i pro Izrael potom Saudy no a něco taky Turecku.Holt Syrie svoji politikou neodpovídala představám západu.No jestli Rusko s Čínou ustoupí tak za nedlouho to začne zase Rusko s Gruzii a na Čínu taky dojde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit