Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím vás, jak by se asi nahrávka dostala do MF dnes ? Jde o podvrh ze strany tohoto provládního tisku.
  • Rozumný člověk ,dnes vládnoucí strany, už nerozlišuje.Pro rozumné lidi,to co zde vládne,je stejný dobytek.
  • Příznivcem veverek nejsem, ale i kdyby to byla pravda, myslíte si, že v jiných stranách se neděje totéž. Za tak krátkou dobu v politice veverky ani zdaleka nedohnaly zlodějny odeesáků, socanů a lidovců (dnes topáků).
    • Myslíte, mají na to prostředky a techniku?. Pokud je toto pravda, tak mi to připadne neskutečně šílené. Je to neskutečné, jak se přemýšlí. Už to není služba lidu?
      • To ani nikdy nebyla a nebude. Tahle sebranka CIZOPASNÍKŮ všech barev a odstínů VŠAK přestala nadobro vnímat realitu a požírá své HOSTITELE.
  • Tak do toho! Do neděle to stihnete, šup ať je tu DIVADELNÍ HRA. Tito nadlidi jsou jeden vedle druhého od hnoje. Můžou o sobě říkat, že jsou čistí, ale každý z nich ve vládě, v parlamentu, senátu, vedeních státních úřadů.........má ruku v hnoji a sračkách, je zákonitě špinavej, a může mít imunitu jakou chce. Mazejte pryč. a nejlíp až do.........
  • Soudruzi přezrálí svazáci z Mladé fronty. Uznávám, vaši snahu, zasloužit si svých třicet stříbrných.
    Národ však není banda tupých ovcí. Tímto kidáním hnoje NEPŘEKRYJETE MILIARDOVÉ PODVODY
    VAŠICH PILÁTŮ.
    • Vážený pane,
      nejde o zakrývání, jde spíše o pojmenování. Doufám, že nejste členem žádné politické strany a že jste pouze volič, proto Vám to píši. My voliči bychom měli být vůči politikům obecně nedůvěřiví a opatrní. Je to sebe záchovné. Máte pravdu, lodějina je vždy zlodějinou... Za CK Rakouska, když šel člověk do politiky, tak musel prokázat, že je majetný a že do politiky neleze kvůli vliva a penězům. Pokud je to pravda, ce je na nahrávce, tak mě to připadne ještě horší než zlodějina, absolutně se tím podlomí víra člavěka ve spravedlnost...... Zlodějina se dá dohledat-pokud je vůle, ale toto? Demokracie asi předpokládá člověka určitých morálních kvalit. Víte, maskovat a stavět cíle na protikorupční strategii je velmi zvláštní.....Je to jako byste se zavazoval, že budete vykonávat osobní hygienu....
      • Ano, přesně tak. Vykonávat osobní hygienu v župě zavné politika je to, co potřebujeme.
        Infekce ze špíny se šíří rychle. Ryba ZATÍM plave, hlava šak JIŽ smrdí.
    • Máte naprostou pravdu. Jen v jednom s vámi nemohu souhlasit. Vážně si myslíte že národ není tupé stádo ovcí?
      • Věřím, tedy jsem. Kdybych nevěřil, šel bych si lehnout do některé z našich nemocnic. Oni už by se postarali, aby mé trápení netrvalo dlouho. Nemámť na uplácení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit